Skip to content

Kuinka tehdä Google Voice -numerohaku?

17 de marraskuu de 2021
Google Voice numeron haku Seuraa kuka omistaa Google Voice

Tuntemattomat puhelut ovat erittäin turhauttavia, ei vain anonyymeiltä käyttäjiltä, ​​vaan ihmiset saavat jatkuvasti näitä puheluita huijareilta ja markkinointiyrityksiltä. Jossain vaiheessa olemme kaikki saaneet puheluita tuntemattomista Google Voice Numbersista, ja sinun on täytynyt olla utelias tietämään, kuka tämä henkilö on. Tietenkin on mahdollista, että soittajan on oltava joku ystävistäsi, mutta todennäköisyys, että hän on huijari, on hieman suurempi. Ennen kuin vastaat näihin puheluihin, on tärkeää selvittää heidän todellinen henkilöllisyytensä ja käydä läpi taustatiedot.

Kuten me kaikki tiedämme, Google Voice on Voice over Internet Protocol (VoIP) -puhelinpalvelu, jonka avulla käyttäjät voivat soittaa ja vastaanottaa puheluita, ääni- ja tekstiviestejä ja paljon muuta. Useimmat ihmiset käyttävät tätä numeroa saapuvien puhelujen ohjaamiseen henkilökohtaisiin matkapuhelinnumeroihinsa, toimistonumeroihinsa tai lankapuhelimiin.

Kun käyttäjät kirjautuvat Google Voiceen, he saavat ilmaisen virtuaalisen puhelinnumeron suuntanumerossaan. Sen avulla voit myös valita henkilökohtaisen suosikkinumerosi ja sitä varten voit käyttää Google Voice Number Availability -työkalua tarkistaaksesi, onko haluamasi numero saatavilla rekisteröintiä varten vai ei.

Tämä numero on hyvin samanlainen kuin SIM-kortin numero. Ainoa ero on, että palvelu on täysin ilmainen käyttää, kun taas jotkin ominaisuudet, kuten puheluiden tallennus, ovat käytettävissä vain maksullisilla tileillä.

Koska Google Voice -numero on rekisteröity Google-tilillesi, alusta ei lue julkisesti numeroasi, sähköpostiosoitettasi ja henkilökohtaisia ​​tietojasi yksityisyyden säilyttämiseksi, minkä vuoksi se ei näy puhelinluetteloissa tai online-sivustoilla, joissa on luettelo puhelinnumeroista.

Nyt kysymys kuuluu, kuinka voit selvittää Google Voice -numeron omistajan todellisen henkilöllisyyden kysymättä heiltä? tai kuinka löytää Google Voice -numeroon liittyvä sähköpostiosoite.

No, voit käyttää Google Voice Number Lookup by iStaunch -työkalua selvittääksesi ihmisten todelliset henkilöllisyydet ilmaiseksi.

Työkalu pyytää sinua syöttämään kyseisen henkilön Google Voice -numeron ja näyttämään sinulle vastaavat tulokset. Tulokset sisältävät tärkeitä ja asiallisia tietoja, kuten oikeaa nimeä, sosiaalisen median tilejä, vaihtoehtoista puhelinnumeroa, sijaintia ja muita yksityiskohtia.

Kuulostaa hyvältä? Tarkista vain se.

Google Voice -numeron haku

iStaunchin Google Voice Number Lookup on ilmainen työkalu, jonka avulla voit selvittää, kuka omistaa Google Voice -numeron, mukaan lukien tiedot, kuten nimi, sähköpostiosoite, maa ja paljon muuta.

Suorita Google Voice Number Lookup -haku avaamalla iStaunchin Google Voice Number Lookup. Syötä numero ja napauta Lähetä-painiketta. Siinä kaikki, seuraavaksi näet Google Voice -numeron haltijan todellisen henkilöllisyyden.

Google Voice -numeron hakuTärkeä muistiinpano: Koska Google ei listaa julkisesti käyttäjien Google Voice -numeroita tai heidän henkilökohtaisia ​​tietojaan, on lähes mahdotonta löytää numeron omistaja. Jos joku kuitenkin julkaisee Google Voice -numeronsa sosiaalisen median tililleen, verkkosivustolle, blogiin tai keskusteluryhmään, tämä työkalu saattaa pystyä selvittämään henkilön henkilöllisyyden ja taustan.

Kuinka löytää Google Voice -numerosi?

Kuten nimestä voi päätellä, Google Voice -numeroa voidaan käyttää tekstiviestien lähettämiseen ja vastaanottamiseen Google Voicen kautta. Numeroa voidaan käyttää henkilökohtaisiin ja kaupallisiin tarkoituksiin.

Näin löydät Google Voice -numerosi:

  • Siirry Google Voicen verkkosivustolle.
  • Anna matkapuhelinnumero tai sähköpostiosoite, joka on linkitetty Google-tiliisi.
  • Seuraavaksi sinua pyydetään jakamaan Google-tilisi salasana.
  • Valitse Google Voice -tilisi ja paina ”Jatka”.
  • Siinä kaikki, seuraavaksi näet numerosi.

Täältä löydät myös vaihtoehtoja, kuten numeron muuttaminen, muokkaaminen ja poistaminen. Voit helposti vaihtaa Google Voice -numeron tai poistaa sen pysyvästi ilmaiseksi.

Kuinka tehdä Google Voice -numerohaku?

Kuten aiemmin mainittiin, Google Voice Number -hakutyökalu on suunniteltu helpottamaan käyttäjien paljastaa tuntemattoman matkapuhelinnumeron henkilöllisyys. Siinä on helppokäyttöinen käyttöliittymä, joka nopeuttaa hakua.

Lähetä Google Voice -numeron hakutyökalussa Google Voice -numero, josta saat puhelut. Se paljastaa etsimäsi käyttäjän nimen.