Skip to content

Kuinka tehdä Spotlight -kuvia työpöydän taustaksi Windows 10: ssä

14 de elokuu de 2021
hombre laptop imagen

Kun käytämme mitä tahansa sovellusta tai jopa käyttöjärjestelmää, olivatpa mobiililaitteet, kuten Android tai pöytätietokoneista, kuten Windows. Mielestämme sen eri toimintoja tai ominaisuuksia voidaan käyttää vain sellaisena kuin ne on luotu. Mutta käy ilmi, että tänään se ei ole niin ja voimme käyttää sitä eri tarkoitukseen. Seuraavaksi näytämme sinulle Spotlight -kuvien asettaminen työpöydän taustaksi Windows 10: ssä.

Niille, jotka eivät tiedä, Windows Spotlight on Windows 10: n uusi ominaisuus, jonka avulla voit näyttää erilaisia ​​kuvia lukitusnäytössä. Nämä kuvat ovat erittäin hyvälaatuisia ja tarjoavat meille erilaisia ​​teemoja. Ja olemme aina ihmetelleet, voidaanko työpöydän tausta laittaa Windows 10: een Valokuvat.

No, vastaus on kyllä, mutta se osoittautuu hieman vaikeaksi operaatioksi, koska ei tiedetä, mikä näiden kuvien lopullinen sijainti on. Ja myös, että näiden kuvien lähteet ovat myös hyvin erilaisia. Ja tämän tekeminen ei ole yhtä helppoa kuin teeman ja työpöydän taustan mukauttaminen Windows 10.

Spotlight -kuvien asettaminen työpöydän taustaksi Windows 10: ssä

Mutta koska kymmenesosa tästä tehtävästä on hieman vaikea, se ei ehkä ole vaikeaa, mutta hieman tylsiä, koska jos tiedämme missä Windows 10 tallenna nämä kuvat. Heillä ei ole laajennusta, ja meidän on tehtävä tämä työ asettaaksemme kuvalaajennuksen jokaiseen, ja tämä voi viedä jonkin aikaa.

Mutta kerromme teille, että tämä vaikea tehtävä voidaan automatisoida käyttämällä käsikirjoitusta, joka tekee kaiken työn puolestamme. Mitä tämä tarkoittaa, yksinkertaisesti, että komentosarja menee suoraan sinne, missä Windows 10 tallentaa nämä kuvat, ja laittaa laajennus ja tallenna se sitten toiseen kansioon.

Tällä komentosarjalla on jo oletusasetukset kuvien tallentamiseksi tietylle polulle ja voimme muuttaa sitä. Oletuspolku on kansio Kuvat> Taustakuva> Valokeila ja tallenna se OneDrive -kansioon. Jotta voimme tehdä tämän reitin muutoksen, menemme riville 6 ja asetamme tähän haluamamme.

Kuinka saada Spotlight -kuvat näkyviin automaattisesti

Mutta sinun pitäisi tietää, että Windows Valokeila Uusia kuvia lisätään joka päivä, eikä niitä voi käyttää taustakuvina. Joten mitä voimme tehdä, rauhallinen, voimme myös saada käsikirjoituksen suorittamaan tämän tehtävän. Tätä varten aiomme käyttää xml -tiedostoa ja sen kanssa luomme ajoitetun tehtävän Windowsissa.

Kun olemme ladanneet tiedoston, avaamme tehtävien ajoitus Windows 10, sitten etsimme Tuo tehtävä -vaihtoehtoa ja napsautamme. Sitten valitsemme ladatun tiedoston, seuraavaksi meidän on valittava Liipaisimet -välilehti ja siihen aiomme sijoittaa tempon, jolla haluamme komentosarjan suoritettavan.

Kun tämä on tehty, siirrymme Toiminnot -välilehteen ja valitsemme merkinnän ja sitten muokkaamme sitä. Sitten Ohjelma / komentosarja -osiossa napsautamme Selaa ja valitsemme skriptin, jonka olimme jo ladanneet aiemmin. Lopuksi meidän on vain napsautettava Tallenna ja poistumme.

Viimeinen vaihe on siirtyä Asetus, Tässä ikkunassa valitsemme Mukauta ja sitten Tausta -osiossa napsautamme diaesitystä. Seuraavaksi meidän on valittava polku, jossa olemme ilmoittaneet, että Spotlight -kuvat tallennetaan, ja se on kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä.

työpöydän taustakuva

Se on yksinkertainen toimenpide, mutta hieman työläs, mutta nämä kuvat kannattaa pitää niin häikäisevinä, että sovellus näyttää meille. Ja jos noudatat näitä ohjeita kirjaimeen, voit aseta työpöydän tausta Windows 10 Spotlight -kuvissa.