Skip to content

Kuinka tietää prepaid- tai postpaid -WOM -numeroni helposti

3 de syyskuu de 2021
hombre barba wom 14159

WOM, kuten me kaikki tiedämme, on televiestintäyritys, joka on perustettu pääasiassa Chilessä. WOM: llä on oma 3G- ja 4G -kattavuus valtakunnallisesti, tämä on yksi erittäin menestyvä puhelinyhtiö.

Tällä yrityksellä on erittäin alhaiset kustannukset, mikä tekee sen asiakaskunnasta melko suuren. On tuhansia ihmisiä, jotka ovat sidoksissa WOM: iin ja joilla on erittäin miellyttäviä kommentteja yrityksestä, etenkin vaihtoehdoista palvelun maksamisesta. Usein meistä tulee sidoksissa WOM: iin ja innostuneena olla osa tätä tiimiä unohdamme kysyä jotain erittäin tärkeää Mikä on matkapuhelinnumeroni? Älä huoli, tämä on jotain yleisempää kuin luulet ja että meille kaikille on tapahtunut tuolloin, ja tässä aiomme selittää, miten selvittää.

Indeksi()

Mistä tiedän, onko puhelinnumeroni WOM?

Tämä havaitaan poistamalla siru puhelimesta ja katsomalla Tähän on painettu WOM -yrityksen logo. Jos otit sen ulos, mutta et voi laittaa sitä takaisin, älä huoli, SIM -kortin asentaminen uudelleen matkapuhelimeen ei ole vaikea tehtävä.

Kun ostamme tai aktivoimme uuden sirun, meidän on ensin ja haluamme tietää, mikä on puhelinnumeromme, koska haluamme aina jakaa sen Jossain vaiheessa tuollaista, olkoon se ystäviemme, perheemme tai sen henkilön kanssa, jonka tapasit ravintolassa.

Toinen tapaus, joka on hyvin yleinen käyttäjien keskuudessa, on se, että he olivat jo aktivoineet sirunsa, mutta ovat unohtaneet puhelinnumeron. Älä huoli, se pätee myös ja me tiedämme sen niin on käynyt monelle meistä, ja jos haluat, voit oppia poistamaan käytöstä poistetun SIM -sirun.

Kuinka saan selville WOM -numeroni?

Ensinnäkin sinun pitäisi tietää, että jos on olemassa mahdollisuus tai mahdollisuus saada numerosi WOMissa helpoimmin, yksinkertaisimmin ja parhaalla tavalla, ilmaiseksi. Tämä johtuu siitä, että WOM ei vaadi minkäänlaista maksua tasapainoa tai muuta tämän toimenpiteen suorittamiseksi.

Jotta voit tietää puhelinnumerosi, sinun on päästävä älypuhelimesi puheluosioon. Myöhemmin sinun on annettava puhelinnumero, joka on * 103 #. Ennen tätä puhelua puhelin Se näyttää vaihtoehtojen laatikon.

Tässä laatikossa tarvitset valitse vaihtoehto numero kaksi. Sitten saat toisen laatikon, johon sinun on valittava sama vaihtoehto. Sitten saat ikkunan, jossa lukee numerosi. Jos haluat oppia tekemään tämän, mutta sinulla on saldo / WOM -suunnitelma, sinun on vain soitettava * 555 #.

kädet iphonella

Soita WOMille noutaaksesi tai selvittääksesi numeroni

Aiot kirjaimellisesti soittaa WOM: lle, mutta toisaalta tämä vaihtoehto on erittäin hyvä, jos sinulla on enemmän kysymyksiä puhelinlinjastasi. Joten hyödynnä tämä puhelu ja kysy kaikki kysymykset. Älä huoli Jos luulet, että sinulta veloitetaan puhelu, tämä ei pidä paikkaansa, WOM -operaattorin valitseminen on täysin ilmaista.

Tartu puhelimeesi ja valitse numero * 611 Numeronäppäimistöllä se lähettää sinut automaattisesti operaattorille ja tämän jälkeen voit puhua johtajalle, jotta voit ilmaista kaikki epäilyksesi ja kysyä heiltä, ​​mikä puhelinnumerosi on, älä unohda.

Jos et halua soita operaattorilleOkei, toinen vaihtoehto, jonka voit valita, on soittaa ystävälle tai tuttavalle, jos tiedät hänen puhelinnumeronsa tai jos sinulla on ne. Tällä tavalla voit kysyä kyseiseltä henkilöltä, mikä on numero, josta puhelu soitettiin, ja tiedät, että tämä on puhelinnumerosi.

Kun tiedät puhelinnumerosi älä unohda kirjoittaa sitä jonnekin missä muistat sen olevan, koska on aina tärkeää, että se on helposti saavutettavassa paikassa. Erittäin hyvä tapa pitää se aina käsilläsi on kirjoittaa se post-it-muistiin, mutta parempi tapa on oppia lataamaan APK-väritiedosto Post-it-sovelluksesta ja kirjoittamaan se sinne.