Skip to content

Amena Premium SMS -palvelu: Kuinka aktivoida ja poistaa käytöstä – Asetukset

2 de syyskuu de 2021
telefonos orange servicios 14680

Tekninen kehitys on innovatiivista joka päivä ja sen myötä se on mennyt kasvavat teollisuudenalat ja teleyritykset maailmanlaajuisesti, mikä mahdollistaa laadukkaat puhelin- ja Internet -palvelut ja tehokkaan toiminnan kaikin tavoin.

On huomattava, että Orange on yksi korkeimman tason puhelinverkoista, ja kysytään aina itseltämme, kuinka nopeuttaa internetiäni ja siten nopeuttaa Google Chromen tai muun selaimen nopeutta. Oranssi mahdollistaa sen ja paljon muutaon Espanjassa toimiva monikansallisten liittoutumien yritys, joka on epäilemättä ollut suotuisa käyttäjilleen.

Perustamisestaan ​​lähtien se on onnistunut tavoittamaan monia ihmisiä ja se lanseerattiin kaupallisena brändinä, joka on nykyään saavuttanut paljon korkeamman tason, ja sen vahvistavat sen työnantajat, jotka nauttia ainutlaatuisista palveluistaan ja tietysti erittäin tehokas ja saatavilla monille, jotka haluavat käyttää sitä, joten sillä on Orange, brändi, joka toimii käsi kädessä Amena -nimisen yrityksen kanssa.

Joten jos haluamme nauttia palveluista täydellisellä laadulla, tämä on paras liittolaisemme, joka vastaanottaa tuhansia ja tuhansia käyttäjiä joka päivä Espanjassa ja tarjoaa erilaisia ​​työkaluja, kuten laajakaistayhteyden, mikä on suuri kehitys.

Mikä on premium -tekstiviesti aamenista?

Tietenkin, ennen kuin käytämme tietoliikenneverkkoa, meidän on tiedettävä, mikä tili ja tiedettävä tarkalleen, mistä on kyse, nämä Premium -tekstiviestit ovat pohjimmiltaan erityistä sisältöä niin sanotusti, jotka sisältävät musiikkia, pelejä mieleiseksemme, erilaisia ​​soittoääniä ja jopa kilpailuja jossain vaiheessa.

Samoin näihin tekstiviesteihin liittyy palveluita, esimerkiksi ” pyytämämme viestit ” eli ”pyyntö” -viestit, kyse on viestin lähettämisestä numeroon, joka on päivystyksessä niin kauan kuin yritys on ilmoittanut sen, ja siksi sama yritys vastaa pyytämällämme sisällöllä.

Meillä on myös tilausviestit, meidän on ensin tilattava yritys, ja sieltä saamme määräajoin viestejä, joissa on haluamamme sisältö, tämä yritys tarjoaa suuria etuja, mutta samalla tavalla soveltaa hintoja jokaisesta vastatusta viestistä ottaen niin paljon kuin ne ovat saatavilla tavalla, joka mahdollistaa jatkamaan itse palvelun miellyttävää nauttimista.

Nykyisten premium -tekstiviestitapojen tyypit

Käyttäjän mukavuuden ja erityistarpeisiin sopeutumisen vuoksi Yhtiö tarjoaa pari Premium -tekstiviestitilaa. Molemmista yhdistelmistä huolimatta tuloksena on kolmas tapa, joka jakautuu seuraavasti:

Yhden pyynnön tekstiviesti

Se vastaa yksittäisen henkilön pyyntöä tai kyselyä. Käyttämällä yksittäisen pyynnön tekstiviestejä se ilmaistaan ​​tiedotus- tai kuulemisorganisaatiolle, henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettua materiaalia, kuten tietoa kampanjasta tai lupaa pyytää osallistua kilpailuun. Tai jos se epäonnistuu a neuvottelutoimet kaupallisissa tai julkisissa yhteisöissä, joka maksaa kustannuksen konsulttia kohden.

poista miellyttävä premium -tekstiviestipalvelu käytöstä

Yksittäispyyntöpalvelusta puolestaan ​​veloitetaan sen nimen mukaisesti yhden kerran. Tämä on selvennys, koska jos käyttäjä haluaa tehdä kyselyn uudelleen, samoilla tiedoilla ja samaan tarkoitukseen; Sinulta veloitetaan sama apuraha aina, kun pyyntö toistetaan. Tästä syystä yksittäinen pyyntö -tekstiviesti viittaa yhteen veloitukseen, mutta yksikkökohtaisesti, ei laitetta tai käyttäjää kohden.

Tässä mielessä on tarpeen määrittää tämän palvelun aloitusalueet. Se alkaa 25: llä tai sen puuttuessa 27. 27. On kuitenkin mahdollista, että se on 35 tai 37.

Tilaus -SMS

Tässä tapauksessa, se on jatkuva palvelu käyttäjän pyynnöstä, yksityiselle tai liike -elämälle; joka tarjoaa tietoja vähitellen ja kronologian mukaisesti, jonka tarjoaja päättää, tai jos tämä ei tapahdu, käyttäjän kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti.

Toisin sanoen tilaus -SMS -palvelu yhdistää käyttäjän kiinteään tietoketjuun. Hänet lähetetään säännöllisesti, sillä erikoisuudella, että jokaisesta tekstiviestistä veloitetaan maksu. Tiedot toimittava yhteisö vahvistaa mainitun maksun; ja jokaisen erityistapauksen perusteella. Tämä palveluluokka vastaa numeroita, jotka alkavat 79: stä.

Aikuisten tekstiviestit

Se on henkilökohtaista käyttäjäpyyntöä vastaava tapa, joka sisältää erityisvastuun elementtejä, joita varten ne on varattu aikuisille. Aikuisten tekstiviestit, voi olla kalliimpi kuin muut menetelmät.

Meidän on huomautettava, että se voi olla tilauspalvelun muodossa tai, jos se ei ole, se voi olla kertaluonteinen maksu. Siksi mitä tekee siitä erillisen palvelun, koska se on sitova vastuu, siksi se on rajoitettu ja selventää, että se on luokiteltu vain aikuisille.

Premium -tekstiviestien lunastaminen yritykseltä

Vastaavat oikeudelliset ja hallinnolliset kanavat takaavat aina oikeuden vaatia tekijää, jonka pidämme haitallisena. Valtio tarjoaa apua näihin tilanteisiin; mutta unohtamatta yrityksen tarjoamia sisäisiä reittejä, jotka olisi otettava ensimmäisenä.

Hallinnollisten reittien valitseminen on tärkeää kahdesta syystä, ensimmäinen siksi, että se voisi olla ratkaisu esitettyyn väitteeseen; ja toinen on se tulee varaelementiksi, kun haluat tehdä vaatimuksen valtion laitokselle. Katsotaanpa molempia tapauksia.

miellyttävä premium -sms -suunnitelma

Espanjan tietosuojaviraston kautta

On huomattava, että puhelinnumeroa käsitellään henkilökohtaisena tekijänä, joten se on rahallinen tai koskemattomuus; ilman oikeudellista perustetta se vastaa loukkausta, mikä kantaa oikeudellisia seurauksia ja vastuuta.

Tässä tapauksessa Espanjan tietosuojavirasto. Älkäämme pitäkö sitä liioiteltuina elementteinä, koska tämäntyyppiset hyökkäykset Niitä käsitellään Espanjan lainsäädännössä.

Voimme mennä tälle elimelle, jossa he neuvovat ja tukevat vaatimuksen ratkaisemista. Ja tarvittaessa vedota vastuuseen ja rikolliseen taakkaan. Koska Espanjan rikoslaissa nämä tapaukset on ennakoitu, ja ne on kuvattu yksityiskohtaisesti 248 artiklassa ja seuraavissa.

Samoin voimme turvautua Espanjan tietosuojaviraston kautta pelastuspalveluihimme, joka on kirjattu perustuslakiin. Uppoutunut Espanjan perustuslain 51 artiklaan, joka muodostaa ja rakentaa lainsäädäntöä käyttäjien ja kuluttajien puolustamiseksi.

Suoraan SMS Premium -yhtiölle

Mikä tahansa palveluyritys, Tämä johtuu eettisestä ja oikeudellisesta velvoitteesta huolehtia kuluttajiensa vaatimuksista ja käyttäjille. Tätä varten se luo suoria yhteyskanavia. Tässä tapauksessa on kolme käytettävissä olevaa tapaa vaatia Premium SMS: ää.

aamenin avustuspalvelu

Ensinnäkin suora keskustelu on suojattu. Tätä voi hakea ja käyttää sisäisestä web -ohjekeskuksesta digitaalisessa portaalissa ”ayuda.amena.com”. Se on erittäin hyödyllistä ja toteutettavissa. On kuitenkin muitakin yhtä kannattavia keinoja.

Voit valita henkilökohtaisemman yhteyden, sähköpostin avulla ”[email protected]”, mikä puolestaan ​​on hyödyllistä, koska se jättää meille todennettavissa olevat tiedot väitteistämme.

Puhumattakaan siitä, että henkilökohtainen yhteys on saatavana myös alustan tai äänipuhelun kautta. Käyttää puhelinnumeroa ”900 900 705” ilmaiseksi; vastaavassa aikataulussa maanantaista lauantaihin klo 9.00–22.00.

Palvelujen tilauksen peruuttaminen helposti

Se on hyvin usein kysytty kysymys oranssin ja tietysti Amenan työnantajien ja fanien keskuudessa kokoonpano on erittäin yksinkertainen ja saamme nopeasti haluamamme.

Ensinnäkin meidän on tiedettävä, että tämä liittyy tilaukseen, jonka teimme, kun aloitimme palvelun käytön, joten meidän on aktivoitava se vain lähetä viesti matkapuhelimestamme ilmaisee sanan ” ALTA ” minkä tahansa palvelun numeroon, josta haluamme tilata, työkalu alkaa automaattisesti lähettää sisältöä jatkuvasti.

oranssi yritys

Siellä on myös online -lomake, joka siirtyy palvelusivulle, siellä he pyytävät meitä asettamaan puhelinnumeron, sitten saamme vahvistuskoodin osoittamaan, että haluamme tilata yrityksen.

Ja poistaa ne käytöstä vain lähetämme viestin, jossa ilmoitetaan sana ” LOW ” Ilmeisesti numeroon, jonka olemme jo tehneet tilauksen, tällä tavalla voimme peruuttaa Orange -palvelun, ja voila, haluamamme kokoonpanot voidaan tehdä suoran Orange -sivun kautta helpottamaan prosessia.

Android- tai iOS -matkapuhelimellasi

Jos kyseessä on toistuva tapaus, yllä mainitut tiedot riittävät peruuttamaan palvelut yksinkertaisella tavalla. Mutta näin ei aina ole, joten mobiililaitteidemme kautta, olipa Android tai iOS. Voimme turvautua erityisiin toimenpiteisiin voidaksemme peruuttaa tilauksen.

Jos molempien käyttöjärjestelmien tilaus tekstiviestillä ei toimi, voit tehdä sen valitse puhelinsoitto asiakaspalveluun, jos se on iOS -laite. Missä eritelmät annetaan ja yritys toimii kumppanina, oppaana ja toteuttajana prosessissa.

Android -laitteilta suositellaan samaa, mutta lisätään mahdollisuus sisäiseen uudelleenkonfigurointiin. Tämä saavutetaan siirtymällä säätöihin; missä aiomme rajoittaa pääsyn Premium -tekstiviesteihin.

Määritysvalikon hakutilaan aiomme kirjoittaa ”SMS Premium Access”, ja sovellukset ja palvelut, joilla on erityinen käyttöoikeus tai jotka pyytävät SMS Premiumia, voidaan tarkastella. Sieltä pääsyä voidaan rajoittaa yksilöllisesti. Mutta älkäämme unohtako, että meidän on epäilemättä pyydettävä eroamista yrityksestä; lataus lopettaa.

Amenan pääominaisuudet

Sitä on pidetty yrityksenä, joka on sitoutunut hyvinvointiin kaikessa mielessä ja joka pystyy luomaan sähköpostitilin Orangeen helposti, joten sillä on toiminnassaan yleisön saatavilla olevat hinnat puheluiden ja kiinteän laajakaistayhteyden rajoittamattoman käytön kannalta.

Samalla tavalla he ovat varovaisia ​​käyttäessään tietoja., älä vaadi maksua liiallisesta käytöstä tiedot, eli mitä käytämme, aiomme peruuttaa myöhemmin, tämä on yksi tämän erikoistyökalun suurimmista eduista.

Se levittää myös vertaansa vailla olevaa nopeutta, ja se on ollut Espanjan yleisölle täysi etuoikeus päivittäisen käytön aikana.