Skip to content

Kuinka aktivoida ja poistaa käytöstä Movistar -vastaaja – Pikaopas

3 de syyskuu de 2021
oficinas movistar 14511

Monilla käyttäjillä on Movistar -palvelu kommunikoimaan, mutta on hyvin yleistä, että soittaessasi jollekin vastaajaviestiä, jotkut ajattelevat, että tämä on erittäin hyödyllistä, kun toinen henkilö ei vastaa puheluihin, toisaalta he pitävät sitä hyödyttömänä, koska he haluavat kommunikoida muilla tavoilla kuin lähteä ääniviesti. Siksi kannattaa kysyä, kuinka aktivoida tai deaktivoida Movistar -matkapuhelinverkon vastaajaviestini vaihe vaiheelta?

Vastaaja, on viesti, joka lähetetään sen jälkeen, kun et ole vastannut puheluun, eli jos soitat jollekin ja hän ei vastaa, voit jättää viestin tällä työkalulla. Kun jotkut käyttäjät soittavat toiselle henkilölle, tapahtuu, että he siirtyvät välittömästi vastaajaan, mikä on joillekin erittäin ärsyttävää. Tästä syystä selitämme parhaan tavan aktivoida tai deaktivoida vastaajaviesti.

Mitä etuja vastaajalla on matkapuhelinverkossa?

Movistar on vuosien varrella ollut yksi menestyneimmistä ja korkeimmin sijoitetuista yrityksistä markkinoilla; Koska se tarjoaa käyttäjilleen lukuisia etuja, jotka parantavat heidän kokemustaan. Yksi näistä on mahdollisuus saada vastaajaviesti, jolla sinulla on seuraavat edut.

  • Voit tallentaa ja vastaanottaa ääniviestejä niin monta kertaa kuin haluat
  • Voit aktivoida tämän toiminnon missä tahansa
  • Voit tallentaa enintään 10 viestiä, enintään kolme minuuttia
  • Ääniviestien kuuntelemista ei ole rajoitettu
  • Tee ilmoitus niistä numeroista, jotka soittivat sinulle eivätkä jättäneet viestiä
  • Onnistut määrittämään sen toimimaan tietyissä tilanteissa
  • Voit jättää tallennetut viestit, jos et voi vastata puheluihin

Kuinka vuokrata vastaajaviesti movistar -linjalta askel askeleelta

Yleensä tapahtuu, että sinulla ei ole tätä postilaatikkoa tai haluat aktivoida sen jonkin hätätilanteen vuoksi. Jos haluat tehdä sen uudelleen, sinun on soitettava ilmoittamaamme numeroon tai myös voit tehdä sen numerolla 123Jos käytät puhelimessasi useita pelimerkkejä, sinun on varmistettava tarkka numerosi, jotta voit soittaa. Jos olet unohtanut sen, voit yrittää selvittää sen.

Toinen tapa, jolla voit hakea, on syöttää sovellus ja etsiä puhepostivaihtoehtoa voit ottaa sen käyttöön tai poistaa sen käytöstä, voit myös valita, milloin haluat sen aktivoituvan tiettynä aikana.

Samoin on olemassa vaihtoehto aktivoidaksesi postilaatikon, kun puhelin on pois päältä tai peiton ulkopuolella, tästä on paljon apua, koska voit antaa varoituksia nopeasti. Voit tehdä tämän vain soittamalla numeroon 225500 ja noudattamalla sinulle annettuja ohjeita.

Toisaalta toinen hyödyllinen ja tehokkaampi tapa tehdä palvelu on sopimus Mene henkilökohtaisesti Movistar -toimipisteeseen, siellä he osallistuvat sinuun ja aktivoivat palvelun. Ne antavat sinulle todennäköisesti useita vaihtoehtoja sen vuokraamisesta ja vastaavasta maksusta; Tässä mielessä sinä olet asiakkaana se, joka päättää, mikä ehdotus on parempi tai toteutettavampi ja joka vastaa tarpeitasi.

Movistar -puhelinvastaajan asetukset

Movistar -vastaajapalvelun avulla käyttäjät voivat muokata sitä ja tarjota myös muita palveluja, joita he voivat helposti käyttää. Kaksi yksinkertaista ja eniten käytettyä vaihtoehtoa on tallentaa viesti (kun et voi vastata ja toivottaa postilaatikko tervetulleeksi) ja kuunnella viestit (toistaa viestit, jotka he ovat jättäneet sinulle ja jopa tallentaa ne)

Tallenna viesti

Vaihtoehdosta, jossa sanotaan ’henkilökohtaiset vastaajapalveluvaihtoehdot’, voit tallentaa sinulta viestin, joka toivottaa tai tervehtii yhteystietojasi, kun et voi vastata puheluun joko siksi, että olet kiireinen, sinulla ei ole signaalia, olet ilman puhelinta jne. …

Tämä viesti tallennetaan ja toistetaan aina, kun sinulle soitetaan ja lähetetään lähettäjälle viestiruutuun. Jotta voit tallentaa sen, sinun on valittava matkapuhelimellasi numero 123 ja noudata käyttäjän ohjeita. Lopulta voit tallentaa lyhyen äänen ja voila, se tallennetaan postilaatikkoosi.

Kuuntele viestejäsi

Näiden viestien kuuntelemiseksi on parasta kytkeä kuulokkeet matkapuhelimeesi, tämä viesti tulee yleensä pienenä muistutuksena. Jos haluat kuulla sen, sinun on soitettava numeroon 123; nämä puhelut ovat täysin ilmaisia.

Kun soitat, sinun on annettava pääsykoodisi, joka luodaan ensimmäisen kerran, kun soitat tähän numeroon, yritä pitää se erittäin hyvin, koska se on erittäin tärkeää muistaa. On parasta kirjoittaa 1234, koska se on erittäin helppo muistaa.

Voit myös tallentaa erityisviestin, että yhteystietosi kuuntelevat sinua soittaessasi, yleensä tämä osoittaa, että olet kiireinen, joten henkilö jättää viestinsä, soita numeroon 22126 ja noudata ohjeita.

deaktivoida movistar -postilaatikkopalvelut

Palvelujen hinnat

Itse yritys tarjoaa vastaajapalvelun korkealla summalla, joka voi vaihdella 2–5 euron käyttökuukauden aikana ja sen tarjoaman hyödyllisyyden vuoksi. Kustannusten minimoimiseksi Movistar tarjoaa käyttäjilleen peruspaketin, jossa on useita palveluja, joihin kuuluvat: odotuspalvelu, vastaaja, soittajan tunnus, verkon ylläpito ja välitön soitonsiirto; kaikki tämä hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Vaiheet vastaajan peruuttamiseksi puhelimessa movistar

On hyvin yleistä, että tämä työkalu on matkapuhelimessasi, mutta voi tapahtua, että sitä ei aktivoida. Ensinnäkin, jotta se voidaan deaktivoida, yksinkertaisin asia on soita Movistarille numerosta 22500Kun soitat, sinun on kiinnitettävä huomiota, koska ne osoittavat joitain vaihtoehtoja, jotka sinun on valittava, ja noudata sitten mainittuja ohjeita.

Jos et voi soittaa tätä puhelua soitettaessa, sinun on asetettava siru oikein puhelimeesi. Toinen tapa tehdä se se tulee Movistar -sovelluksesta, asenna se ensin matkapuhelimeesi ja käytä sitä, siirry ”Online -hallinta” -vaihtoehtoon ja valitse sitten ”Voicemail” tässä osassa, ja sinun on vain poistettava se käytöstä.

Yksi parhaista tavoista tehdä tämä on siirtymällä viralliselle Movistar -sivulle ja valitsemalla sieltä ”Omat tuotteet” napsauta ”Linjanhallinta” ja ”Vastaaja”, paina painiketta, joka sanoo deaktivoi ja valitse lopuksi Tallenna. Tekemällä minkä tahansa näistä prosesseista poistat vastaajaviestin kokonaan matkapuhelimestasi.

Vaikka jotkut ihmiset eivät tiedä sitä, on mainittava, että vastaajapalvelulla on kustannuksia, jotka voivat vaihdella käyttäjien mukaan. hinta viestin jättämisestä puheluun on 30 senttiä, myös jos sinulla on vain postilaatikko aktivoitu, hinta on 4,84 euroa kuukaudessa.