Skip to content

Puhelu päättyi vuonna 127: Kuinka korjata se askel askeleelta

3 de syyskuu de 2021
error llamada movil 14389

Monet käyttäjät kysyvät, mitä se tarkoittaa, kun hälytys ”puhelu päättyi 127”, joka estää sinua jatkamasta kommunikointia joko puheluilla tai viesteillä, koska et myöskään voi lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä.

Monet käyttäjät ovat kokeneet tämänkaltaisia ​​ongelmia, joita he väittävät kun soitat puhelun, yhteys katkeaa näyttää sen viestin. Tämä ongelma johtuu useista syistä, ja yksi niistä koskee pääasiassa puhelinyritystä.

Toki tämä se on aika ärsyttävää koska se voi olla hätäpuhelu tai sinun on kommunikoitava välittömästi ja tämä tilanne keskeyttää sinut. Ottaen huomioon niiden käyttäjien lukumäärän, jotka ovat ilmaisseet epämukavuutensa tästä ongelmasta, aiomme selittää heille, miten näissä tapauksissa ratkaista tämä ongelma.

Mitä tarkoittaa numeroon 127 päättyvä puhelu

Ensimmäinen asia, joka meidän on nähtävä, on, että puhelu päättyy vuoteen 127, sen lisäksi, että se on tuntematon numero, se on ärsyttävää joka yleensä tarjoaa sinulle suunnitelmia tai palveluja, joita et ole koskaan pyytänyt, ne keskeyttävät sinut viestinnän keskellä. Tämä tapahtuu myös silloin, kun puhelinyrityksessä tapahtuu äkillisiä muutoksia tai yksinkertaisesti ongelmia operaattorisi kanssa.

rauhallinen mies soittaa

Yksinkertainen lukitus

Ensin sinun on avattava puhelinsovellus, sitten sinun on painettava ”lisää” -vaihtoehtoa, joka on pisteet toisella puolella (kolme pistettä, jotka on sijoitettu pystysuoraan päällekkäin), siirry sitten puheluhistoriaan ja paina mitä tahansa numeroa haluat estää, ja valitse sitten vaihtoehto, joka sanoo Estä / merkitse roskapostiksi. Ja ratkaistu, jotta voit estää häiritsevän numeron

Poista mobiiliparisto tai aktivoi lentokonetila

Toinen tapa ratkaista virheen ongelma puhelulla, joka päättyi vuonna 127, olisi poista akku puhelimesta kun tämä on päällä, jos virhe näkyy näytöllä. Sitten he laittavat akun takaisin ja voit soittaa puheluita onnistuneesti. Tämä tapahtuu yleensä Samsungin matkapuhelimessa säännöllisesti.

Toinen asia on laittaa matkapuhelin lentokonetilaan, jolloin matkapuhelimen antenni irrotetaan, odota muutama minuutti ja kytke sitten lentokonetila pois päältä ja tarkista sitten, voitko soittaa normaalisti.

Kuinka ratkaista ”Puhelu päättyi 127” -viesti Telcel -mobiilissa

Ensimmäinen asia, joka meidän on tehtävä, on tarkistaa, että hälytys näkyy puhelimessa, kun olemme tarkistaneet, että jatkamme kommunikoida yrityksen, tässä tapauksessa Telcelin kanssa, asiakaspalvelussa. Heidän on omistaututtava ongelman ratkaisemiseen.

On tapauksia, joissa ongelma jatkuu ja sama virhe toistuu, ja jos on, sinun on tehtävä vakuuttaa yrityksen kanssa, että ongelma jatkuu koska heidän on ratkaistava se, koska ne ovat sen syy ja heidän on tarjottava käyttäjälle parempi palvelu.

On toinen tapa yrittää ratkaista ongelma matkapuhelimella. Tämä avaisi kokoonpano- tai asetussovelluksen (riippuen matkapuhelimen tyypistä tai mallista), sitten verkkotilan ja sieltä ota käyttöön vain GSM -vaihtoehto. Jos se toimii, sinun on jatkettava painamista Telcel -korvauspalvelun kanssa.
estopuhelu päättyi 127

Voinko välttää ”puhelu päättyi klo 127” -virheen? – Kuinka tehdä se

Tiedetään, että joskus vastaamme puhelimeen, ja on epämiellyttävä yllätys, että puhelu tulee viestintäyritykseltä tai tietyntyyppiseltä keräykseltä ja tapahtuu usein sopivimpaan aikaan. Tietysti ne ovat tuntemattomia puhelimia.

Meidän on vältettävä näitä puheluita ja estettävä siten puhelut rauhallisesti, jotta ne eivät tule ja tämä ongelma toistuu.

Ensimmäinen asia, joka on otettava huomioon, on että esto on paras mahdollinen ratkaisu, jos haluamme estää meitä saamasta tiettyjä puheluita. Ne puhelut, jotka ovat meille ärsyttäviä, valitettavasti hyvin harvat käyttäjät voivat tutkia, kuka soittaa, vaikka tietäisivät puhelinnumeron. On tapoja välttää tai estää puhelut älypuhelimen kautta.

Kuinka estää puhelut, jotka päättyvät numeroon 127 Telcel -matkapuhelimissa

Tämä menetelmä on myös melko yksinkertainen, mutta vaatii sovelluksen lataamisen. Se on puhelunestosovellus, jonka avulla on mahdollista estää kaikki matkapuhelimeen saapuvat puhelut, ja koska puhelu soitetaan ilman suuntanumeroa, vain asettamalla 127 tai -127-, riippuen siitä, miten koodi näkyy virheessä, joten virheilmoitus ei enää saavuta sinua heti.

Truecaller -sovelluksen asentaminen ja käyttö

truecaller -sovelluksen puhelinlohkon puhelu päättyi 127

Tämä on sovellus tunnistaa puhelut ja samalla pääsy estämään ne. Se on saatavilla Play Kaupasta, ja sen latauksia on noin 100 miljoonaa. Kun asennat sen, löydät paneelin, jossa yhteystietoluettelosi näytetään. Sieltä voit soittaa ja tunnistaa kaikki puhelut, jotka tulevat tai menevät laitteeseesi.

Sisältää 2 miljoonan numeron tietokannan. Ja tärkein osa on lukko. Näytön alareunaan tulee kilven logo, jossa on symboli syvältä sisältä. Täällä voit näyttää kaikki numerot, jotka olet halunnut estää. Sinun on napsautettava nähdäksesi roskapostiluettelo ja voila voit säästää ongelman.