Skip to content

Kuinka toistaa 2 kappaletta tai videota samaan aikaan Androidilla – erittäin helppoa

14 de elokuu de 2021
auriculares telefono 11236

On olemassa muutamia tapoja kuunnella 2 kappaletta tai videota samanaikaisesti Android -laitteesta ilman suurempia ongelmia. Tästä on puhuttu ja keskusteltu paljon, koska virallisilla multimediaohjelmilla on tapana kumota toisiaan minimoimalla itsensä.

Silti saavuta tämä samanaikainen toisto Se voi olla vaikeaa, jos et tiedä mitä tekniikkaa saavuttaa. Kyse on kyseisten temppujen tuntemisesta tämän saavuttamiseksi ilman huonoa vaikutusta laitteeseen.

Opi kanssamme toistamaan kaksi kappaletta tai kahta videota samanaikaisesti Android -laitteellasi helposti.

Ennen kuin alamme puhua samanaikaisesta tiedostojen toistosta, voimme puhua muista tähän aiheeseen liittyvistä asioista. On noin vinkkejä ja temppuja yhtä hyödyllisiä, jotta meillä on enemmän tietoa videoista ja musiikista Androidille.

Ihmisille, jotka ovat riippuvaisia ​​musiikista, on ilmaisia ​​sovelluksia, jotka auttavat toistamaan kappaleita puhelimissa. Monet näistä perustuvat erilaisiin ohjelmiin, joiden avulla voit pelata tallennettuja äänitiedostoja puhelimen muistissa.

Google Play -kaupassa on monia tämän tyyppisiä sovelluksia, joista jotkut ovat parempia kuin toiset ja joissa on erilaisia ​​toimintoja. Laadukkaammilla on yleensä työkaluja, kuten taajuuskorjain, kappaleiden basson ja diskantin muokkaamiseen.

Näiden tiedostojen muokkaamiseen on myös mahdollista käyttää Androidin valokuva- ja videonmuokkausohjelmia ilman vesileimoja. On olemassa monia työkaluja ihmisille, jotka pitävät videoiden ja valokuvien muokkaamisesta tehosteilla ja vastaavilla.

Useimmat näistä sovelluksista perustuvat sijoittamiseen elementtejä videoista ja muuta ääniä yksinkertaisilla tekniikoilla. Ne ovat sovelluksia ihmisille, jotka ovat aloittamassa julkaisumaailmaa ja joilla on yleensä vain nämä yksinkertaiset toiminnot.

Toisaalta on olemassa tapoja lisätä tehosteita videoihin tämän sovelluksen luokan tunnetuilla sovelluksilla. Näitä videoita käytetään yleisesti lataamiseen sosiaalinen media ja jaa ne julkaisujemme tarkkaavaisten seuraajiemme kanssa.

Näiden tehosteiden avulla voimme lisätä videoihimme kirkkautta ja paljon huomiota herättäviä asioita herättääksesi nopeasti huomiota. Videolla, jossa on monia tehosteita, on yleensä monia kopioita, joten näiden sovellusten hankkiminen voi olla arvokasta.

Nyt puhumme siitä, kuinka voit toistaa kaksi videota tai kappaletta samanaikaisesti Android -laitteessa helposti.

Toista kaksi ääni- tai videotiedostoa samanaikaisesti

Hyödyllisin tapa toistaa kaksi kappaletta samanaikaisesti Android -laitteellasi on sovelluksen käyttö. Myymälässä on monia, joiden avulla voit kuunnella kahta kappaletta samanaikaisesti, mutta ne toimivat kuulokkeiden käyttö.

Tämä johtuu siitä, että he voivat lähettää yhden kappaleen toistettavaksi yhden kuulokkeen kautta ja toisen toisen kuulokkeen kautta. Tämä on jotain erittäin hyödyllistä kun jaamme kuulokkeet henkilön kanssa ilman, että sinun tarvitsee kuunnella samaa.

Samanaikaisten videoiden osalta se on myös mahdollista tehdä sovellusten ansiosta jotka ovat saatavilla Google Playssa. Niiden avulla voit toistaa kahta videota samanaikaisesti, jotta tallenteita voidaan katsella samanaikaisesti ilman keskeytyksiä.

Klaffi

Yksi käyttäjien ja ihmisten suurimmista kiinnostuksen kohteista on YouTube -videoiden toistaminen taustalla. Se on jotain erittäin helppoa, sinun on vain oltava varma, että Chromen ilmoitukset ovat sallittuja asetuksissa.

Siirrymme YouTubeen tästä selaimesta, ja sen vaihtoehtoihin asetamme vaihtoehdon selainnäkymä. Hyväksymme sivun pyytämät ilmoitukset ja valitsemme videon, jonka haluamme toistaa taustalla.

Kun tämä on valmis, voimme minimoida sovelluksen ja soittaa videon puhelimen ilmoituspalkista. Meidän ei tarvitse avata sovellusta uudelleen, koska se toistaa videota ilmoituspalkista.

Tämä kiinnittää paljon huomiota ihmisiltä, ​​jotka haluavat kuunnella kappaleita ja tehdä jotain muuta tärkeää. On myös sovelluksia, jotka sallivat yhdistää useita videoita ja muokata ääntä sekä muita niissä yhtä tärkeitä asioita.