Skip to content

Kuinka vaihtaa numerosi, kun soitat jollekin

16 de marraskuu de 2021
Kuinka muuttaa numeroa kun soitat jollekulle

Vaihda numerosi, kun soitat jollekin: Joskus voi olla tarpeen soittaa jollekin toisesta numerosta, joka ei ole omalla numerollasi. Vaikka puhelutietojen piilottaminen on toiminto, jota tietyt ihmiset haluavat käyttää, monet verkkopalvelut estävät sen yhä enemmän.

Numeron vaihtaminen tietyn puhelun aikana mahdollistaa kuitenkin soittajan tunnistuspalvelun kiertämisen.

Ihmiset saattavat haluta vaihtaa soittajan tunnusnumeroita useista eri syistä. Ensin he saattavat haluta soittaa pilapuhelun ystävilleen. Toiseksi he saattavat haluta suojella yksityisyyttään ja puhelinnumeroaan joutumasta vangiksi ja antamaan muille osapuolille. He saattavat haluta tallentaa puhelinnumeronsa perheelleen ja läheisille ystävilleen samalla, kun he käyttävät toista numeroa sosiaalisen median ystäville tai muille tuttaville.

Joskus he saattavat haluta tutkia tiettyjä numeroita, joista he ovat uteliaita. He voivat päättää vahvistaa roskapostipuhelut ja suorittaa jonkin salaisen tutkimuksen.

Nykyään ihmiset jättävät huomioimatta tuntemattomista numeroista tulevat puhelut ja lähettävät ne vastaajaan. Mutta on tärkeää pystyä harjoittelemaan turvallisuutta omien henkilöiden tunnistamismekanismien suhteen.

Vaikka puhelinnumeron vaihtaminen eri palveluissa on vaikeaa, voit silti suojata oman henkilöllisyytesi vaihtamalla numeroa tiettyjä puheluita soitettaessa. Tällä tavalla jos vastaanottaja haluaa soittaa sinulle takaisin, se voidaan helposti pysäyttää.

Onko numeron vaihtaminen laillista puhelun aikana

Kyllä, koska ei ole mitään väärää tai laitonta muuttaa numeroa ja korvata se toisella numerolla, kun soitat tiettyjä puheluita. Useimmiten aikeesi määräävät toimintasi todellisen laillisuuden.

Jos haluat piilottaa numerosi yhteyshenkilöiltä suojataksesi ja suojataksesi omia henkilötietojasi, se on täysin laillista. Jos vaihdat numeroasi riskialtispuhelun tutkimiseksi, se on laillista. Jos käytät toissijaista puhelinnumeroasi tietyille yhteystiedoille, se on myös laillista.

Mutta jos haluat muuttaa numeroasi häiritä, uhkailla ja pahoinpidellä jotakuta, sitä pidetään laittomana.

Kun sinulla on oikeutettuja ja ei-rikollisia motiiveja, et joutuisi minkäänlaisiin ongelmiin. Voit siis vaihtaa numerosi tiettyjä puheluita varten.

Kuinka vaihtaa numerosi, kun soitat jollekin

1. Kolmannen osapuolen sovellus

On olemassa useita kolmannen osapuolen sovelluksia, joiden avulla voit muuttaa numeroasi puhelun aikana. Näistä sovelluksista on sekä maksullisia että maksuttomia versioita. Voit rekisteröityä tällaisille verkkosivustoille ja luoda vaihtoehtoisia puhelinnumeroita, kun soitat tiettyjä puheluita. On olemassa ilmaisia ​​sovelluksia, jotka tarjoavat sinulle mahdollisuuden vaihtaa numerosi, jotta voit soittaa rajoitettuun joukkoon puhelinnumeroita.

Toimenpide edellyttää, että rekisteröidyt verkkosivustolle ja annat sitten puhelinnumeron, johon haluat soittaa, sekä numeron, jonka haluat näkyvän soittajan tunnuksessa. Puhelu soitetaan joko lankapuhelimesi tai matkapuhelimesi kautta, sen voi soittaa myös verkkoselaimen kautta. Voit käyttää eri numeroita puheluiden soittamiseen.

2. Google Voice

Google Voice on mitä ilmeisimmin ensimmäinen valinta ihmisille, jotka haluavat vaihtaa numeronsa tiettyjä puheluita varten. Google Voice tarjoaa verkkopohjaisen puhelinnumeron ilman, että sinulta veloitetaan mitään. Google tarjoaa sinulle myös tämän palvelun sekä mobiili- että työpöytäalustoille ja päivittää palveluitaan säännöllisesti.

Google Voicen avulla voit käyttää toissijaista numeroa, joka voi siirtää puhelusi päänumeroosi. Voit myös muokata Google Voice -numeroasi vastaamaan suuntanumeroasi.

3. Kertakäyttöiset SIM-kortit

Jos sinun täytyy soittaa vain kerran tiettyihin numeroihin tai soittaa niihin tietyn ajan, voit harkita kertakäyttöisten SIM-korttien käyttöä. Kertakäyttöiset numerot ovat loistava vaihtoehto ihmisille, jotka haluavat vaihtaa puhelinnumeronsa vain tiettyyn tarkoitukseen.

Voit valita soittaako yritysyritykselle tai kenelle tahansa yksityishenkilölle ja sitten keskustelun jälkeen katkaista puhelun ja lopettaa asian. Heität sitten SIM-korttisi pois, jolloin toinen henkilö ei voi tavoittaa sinua enää koskaan.

4. Vaihtoehtoisia tapoja

Vastaanotin ei voi tietää, oletko vaihtanut numeroasi ennen kuin soitat hänelle. Ainoa tapa he voivat tietää, että se olit sinä, jos he vastaisivat puheluun.

Jos haluat tarkistaa, soittaako joku sinulle väärennetystä numerosta, voit tarkistaa puhelinnumeron suuntanumeron ja etsiä sen sitten. Jos numero ei ole todellinen, se ei paljasta mitään olennaista tietoa.

Jotkut ihmiset voivat käyttää väärennettyjä numeroita ihmisten huijaamiseen. Jos saat joskus puhelun, jossa sinua pyydetään antamaan henkilö- ja pankkitietosi, kyseessä on todennäköisesti huijaus, ja sinun on lopetettava puhelu välittömästi. Jotkut matkapuhelinoperaattorit ovat alkaneet lähettää asiakkailleen varoitusviestejä ja puheluita varoittaakseen heitä tästä tietystä ongelmasta.

Johtopäätös

Puhelinnumeron vaihtaminen on täysin mahdollista, kun haluat soittaa tiettyjä puheluita. Se on myös laillista. Kuitenkin aikeesi laillisuus olisi tässä ratkaisevaa. Harmittomia kepposia tai tutkintatarkoituksia varten se ei olisi ongelma.