Skip to content

Kuinka voin tallentaa ja muistaa unelmiani Luci -sovelluksen avulla (esimerkki)

27 de elokuu de 2021
Grabar y Recordar mis Suenos

Unelmien takana on koko elämä, niitä voidaan tulkita monin tavoin, ja monissa tapauksissa emme voi hallita niitä. Unet voivat piilottaa salaisuuksia, pelkoja tai piilotettuja halujamutta useimmiten emme muista sitä. Onneksi on saatavilla sovelluksia, kuten Luci, jotka auttavat meitä muistamaan unemme.

Kun olet täysin tietoisena unelmistasi sinulla on vapaus tehdä mitä haluat heidän kanssaan. Ei ole rajoituksia ja parempi tapa kuvata niitä on, että ne toimivat kuin virtuaalitodellisuusmaailma. Ainoa raja on se, mikä on piilotettu alitajuntaan, emmekä voi hallita sitä.

Tässä vaiheessa Luciin kaltaiset mobiilisovellukset saavat suurta arvoa olemalla a työkalu, jonka avulla voimme tallentaa ja muistaa unemme. Se on Android -sovellus, jonka tarkoituksena on parantaa unen tilaa rekisteröimällä ne ja muistamalla ne.

Kuinka voin tallentaa ja muistaa uneni Luciin kanssa?

Luci -sovellus on saatavilla PlayStoresta ja sen hinta on 0,63 dollaria. Unelmiesi rekisteröiminen on erittäin helppoa sovelluksen erittäin käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ansiosta.

  • Rekisteröi unelma siirtymällä sovellukseen ja valitse kalenteripäivä löytyy sovelluksen yläosasta tai valitse + -merkillä varustettu painike. Voit lisätä useamman kuin yhden unen yhdessä päivässä
  • Valitse selkeyden taso unesta. Valitse viidestä arvosta määrittääksesi, hallitsitko unta vai et.
  • Määritä unen selkeys. Ilmoita, jos unesi oli hyvin epäselvä tai päinvastoin muistat kaiken yksityiskohdilla.
  • Lisää tarrat korostaa jotain, joka kiinnitti huomionne unessa, symbolin, joka toistuu jatkuvasti tai paikan.
  • Lisää äänimuistio. Jos olet yksi niistä, jotka unohtavat unensa muutamassa minuutissa tai sinulla ei ole paljon aikaa tallentaa, äänimuistio on täydellinen. Selitä unelma unohtamatta yksityiskohtia.
  • Lisää kuvia. On hyvä olla viitteenä jokin kuva, joka auttaa meitä muistamaan unen visuaalisesti.

Lucin käytön edut

Kun siirryt Luci -valikkoon, sinulla on useita ominaisuuksia, kuten sovelluksen tilastot. Niissä voit tarkkailla ja analysoida kuinka usein symboli toistaa, uniesi selkeyden ja selkeyden tason. Se on hyvä tapa seurata, onko sinulla selkeitä unia useammin.

Tallenna unelmasi nukkuessasi

Yksi Luci -sovelluksen suurimmista nähtävyyksistä on mahdollisuus tallenna unelmasi mobiilianturien avulla. Anturit aktivoituvat automaattisesti, kun ne havaitsevat, että puhut nukkuessasi, ja nauhoittavat sanomasi.

Jos puhut unissasi nukkuessasi etkä muista unta, on hyvä vihje yrittää ymmärtää alitajuntaasi. Jos olet kova kuorsaaja, anturit pystyvät tunnistaa kuorsauksen ja puhumisen unessa päättää äänittää.

Tallenna unelmasi nukkuessasi
Tallenna unelmasi nukkuessasi

Unesi opas

Sovellus tarjoaa täydellisen oppaan ehdotuksia nukahtaa nopeammin, unelmoi paremmin ja näe kirkkaampia unia. Sen lisäksi, että tarjoat muistutuksia päivän aikana tietääksesi, oletko hereillä, tai päivittäisiä muistutuksia, jotta et unohda tallentaa unelmiasi heti herätessäsi.

Huolehdi unelmistasi kuin aarre

Unelmasi ovat hyvin intiimi osa sinua, ja sinun on suojeltava niitä mahdollisilta menetyksiltä tai uteliailta silmiltä, ​​joilla on pääsy mobiililaitteeseesi. Varmuuskopioi ja synkronoi unelmasi Google Driven kanssa jotta ne ovat turvassa mahdollisilta menetyksiltä.

Yhtä tärkeää on muuttaa yksityistä tilaa estääksesi sovelluksen a liitäntätappi tai sormenjäljen avulla, jotta vain sinä voit käyttää sovellusta. Kun käytät sovellusta usein, voit hallita enemmän unelmiasi ja tahtoasi terävöityvät ajan myötä.

Unelmien tulkintaan käytettävissä olevista sovelluksista Luci on yksi täydellisimmistä. Tämän varmistavat käyttäjät ja maasi Play Kauppa, jotka ilmoittavat sen olevan yksi suosikeista yli kymmenellä tuhannella latauksella.