Skip to content

Kuvakaappauksen ottaminen iOS- ja Android -sovellusten avulla

2 de syyskuu de 2021
captura pantalla android 14740

Yksi parhaista työkaluista, joita matkapuhelimilla ja tietokoneilla voi olla, on mahdollisuus pitkiin kuvakaappauksiin, jos haluamme saada kuvan, jonka olemme nähneet sosiaalisessa verkostossa, kuten Facebookissa, Instagramissa, WhatsAppissa tai muussa, tämä on välittömin vaihtoehto vain muutamalla askeleella voimme tallentaa sen matkapuhelimeemme, voimme myös ottaa kuvakaappauksia Windows PC: llä.

Tämän loistavan vaihtoehdon avulla on helppo hakea heti tiedostot tai mikä tahansa näkemämme meemi, tallennamme kuvakaappaukset aina muistina, jota voimme käyttää myöhemmin missä tahansa tilanteessa, ja ihmettelemme aina, mistä kuvakaappaukset löytyvät? voi käyttää niitä jopa todisteena siitä, että jotain on tapahtunut.

Mutta ottaa kuvakaappauksia korkealla resoluutiolla Se on jotain, joka useimmilla käyttäjillä on tuntematon, koska joskus he eivät ota sitä laatua tai resoluutiota, jota todella haluamme, tästä syystä tässä opetamme sinulle, miten se tehdään.

Miksi on tärkeää, että kuvakaappaus on hyvälaatuista?

Kuvakaappaukset ovat nykyään laajalti käytetty työkalu; Tämä johtuu siitä, että niiden avulla voimme tallentaa puhelimessa tai tietokoneessa näkemämme tiedot; helpottaa sen käyttämistä uudelleen ilman, että joudut paikkaan tai toiseen etsimään tarvitsemamme tärkeää sisältöä.

Tästä syystä on erittäin tärkeää, että nämä saaliit ovat hyvälaatuisia; koska se mahdollistaa tallennettujen tietojen visualisoinnin paremmin, se palvelee lisäksi niin, että alkuperäinen kuva ei menetä ominaisuuksiaan. Toinen erinomainen näkökohta on, että ne auttavat vähentämään pelon tunnetta käyttäjissä, joilla on vähän näkyvää sisältöä.

Lisäksi näiden kuvakaappausten laatu vaihtelee kunkin maun ja tarpeiden mukaan. Esimerkiksi suunnittelijalle on erittäin tärkeää näyttää otoksensa laadukkaasti; mutta jos kyse on opetuksesta, jolla on vain vähän merkitystä, se ei ole niin merkittävää.

Kuinka parantaa kuvan resoluutiota

Kun olet ottanut kuvakaappauksen tietokoneellasi, on erittäin tärkeää, että tiedät, miten voit saada sen näyttämään paljon paremmalta lisäämällä tarkkuustasoja. Seuraavaksi näytämme sinulle seuraavat vaiheet, jotta voit tehdä sen helposti, yksinkertaisesti ja nopeasti.

  1. Hae alusta ’säädä näytön tarkkuutta’
  2. Sinun täytyy napsauttaa hiiren kakkospainikkeella ja painaa kohtaa, jossa lukee ominaisuudet
  3. Täältä löydät kokoonpanovaihtoehdon
  4. Sitten sinun on lisättävä resoluutiota kohdasta ” näytön tarkkuus ”
  5. Teet tämän, kunnes katsot näyttäväsi parhaalta
  6. Sinun on valittava soveltaaksesi ja tarkkuutta säädetään
  7. Napsauta lopuksi hyväksy ja kuvakaappaus tallennetaan

Kuinka parantaa kuvakaappauksen resoluutiota matkapuhelimellasi

Riippuen mobiililaitteestasi, tapa, jolla kuvakaappauksen resoluutiota on parannettava, voi vaihdella; tätä varten on useita toimenpiteitä; Tässä näytämme sinulle, mitä sinun pitäisi tehdä, jos sinulla on matkapuhelin, jossa on Android- tai iOS -käyttöjärjestelmä.

Androidissa

Kuten tiedämme, nämä kuvakaappaukset voidaan tehdä kaikista olemassa olevista käyttöjärjestelmistä, siksi meidän on tiedettävä miten parantaa niiden resoluutiota Android -mobiililaitteemme kautta, jotta saamme paremman näkyvyyden ja tarjoamme saman ihmisille, joiden kanssa haluamme jakaa mainitut otokset tai kuvat, jotka olemme aiemmin tallentaneet galleriaamme.

Parasta tässä on se, että Android -puhelimien avulla voimme parantaa näytön resoluutiota, esimerkiksi kun aiomme opiskella, pelata tai ottaa kuvakaappauksen, korkean resoluution näyttö, Siksi ensimmäinen asia, joka meidän on tehtävä saadaksemme sen, on tässä tapauksessa syöttää Android -mobiililaitteen ”asetukset” ja valita sitten ”näyttö” -vaihtoehto.

Seuraavaksi painamme ’näytön resoluutio’ -vaihtoehtoa ja valitsemme haluamamme resoluution, ihanteellinen olisi sijoittaa edistynein saavuttaaksemme tavoitteemme.On myös huomattava, että on olemassa matkapuhelimia, jotka tulee jo korkealla resoluutiolla tehtaalta, mutta jossain vaiheessa se voi kadota erilaisten ongelmien vuoksi.

IOS -käyttöjärjestelmässä

On erittäin tärkeää tietää tämä menettely paremman kuvan ja samalla paremman kuvanlaadun aikaansaamiseksi ota kuvakaappaus.

Ensimmäinen asia, joka meidän on tehtävä, on syöttää ’asetukset’ kohtaan iPhone -matkapuhelimen valikosta, sen jälkeen siirrymme kohtaan, jossa se osoittaa ”näyttö ja kirkkaus”, valitsemme sitten ”näkymä” -vaihtoehdon ja napsautamme ”vakio” -vaihtoehtoa zoomauksen sijaan, koska standardi tarjoaa meille paremman kuvan muodosta tai kuva, jonka otamme.

On huomattava, että kuvakaappaukset he myös menettävät laadunsa kun jaamme ne sovelluksiin, koska ne menettävät terävyytensä ja monissa tapauksissa jopa kokonaan, siksi paras vaihtoehto on lähettää ne sähköpostitse.

kaapata näyttö iPhonessa

Sovellukset, jotka parantavat näyttökuvien toimivuutta ja laatua

Vaikka on totta, että tämän tyyppiselle toiminnalle on useita ja erilaisia ​​sovelluksia, ja monet ovat samankaltaisia, koska ne suorittavat saman tehtävän, eli parantaa kuvakaappausten resoluutiota, mutta syvällä sisimmässään ne eivät ole ominaisuuksiensa vuoksi samanlaisia, toiset parempia kuin toiset.

Samalla tavalla meillä on kuvakaappauslaattaYksinkertaisesti painamalla pika -asetusta voimme saavuttaa suuren ja korkealaatuisen kuvakaappauksen, ja tietysti on myös kaappausohjelmia PC: lle, koska tämä tarve ei rajoitu vain puhelimiin.

Tässä on lyhyt luettelo sovelluksista, jotka voit asentaa matkapuhelimeesi, tablet -laitteeseesi tai tietokoneeseesi, jotta voit parantaa kuvakaappaustesi laatua.

Pitkä kuvakaappaus

Tämä sovellus on erittäin yksinkertainen ja helppokäyttöinen; Sinun tarvitsee vain syöttää se ja se tekee tehtävänsä. Kun liikutat näyttöä, kun sovellus suorittaa tehtävänsä viimeisenä, LongScreenshot yhdistää kuvan parhaalla mahdollisella tavalla niin, että se näkyy erittäin selkeästi ja tarkasti ja parantaa laatua.

Kaukosäädin

Longshotin avulla voit ottaa kuvakaappauksia vierittämällä manuaalisesti tai automaattisesti, jolloin voit paikantaa rajattavat pisteet tai mukauttaa kuvan haluamaasi kokoon. Missä se tunnetaan korkeasta suorituskyvystä ja laadusta matkapuhelimen näytön kaappaamisessa.

Screenple

Parhaiden joukossa on Screenple, joka sisältää kuvaamisen eri ja hyvin yksinkertaisilla tavoilla, kuten painikeyhdistelmä tai vain nappia työn suorittamiseen.

Näytön päällikkö

Liian yksi suosikeista on Screen Master, jonka avulla voimme ottaa kaappauksen jopa ravistamalla matkapuhelinta tai yksinkertaisesti kelluvalla painikkeella, on yksi aitoimmista ja myönteisimmin yleisöä käyttäneistä.