Skip to content

Lähdekoodin plagioinnin tarkistus – 100 % ilmainen online plagioinnin ilmaisin

17 de marraskuu de 2021
Lahdekoodin plagiointitarkistin 100 ilmainen online plagiointitunnistin

Lähdekoodin plagioinnin tarkistus: Ohjelmointikielen kysynnän kasvaessa nopeasti, lähdekoodin plagiointi yleistyy kuin koskaan ennen.

Kukaan ei halua tehdä liiketoimintaa yrityksen kanssa, joka myy plagioituja lähdekoodeja tai käyttää kopioituja koodeja ohjelmistojen kehittämiseen. Tästä huolimatta on erittäin tärkeää, että yritykset käyttävät kaikkia näitä lähdekoodeja tarkalla ja turvallisella plagioinnin havaitsemistyökalulla.

Tavallisissa papereissa ja perussisällössä plagiointia ei ole vaikea havaita. Mutta työstä tulee melko haastavaa lähdekoodin plagioinnin havaitsemisessa.

Tehokkaiden lähteiden puutteen ja huonojen algoritmien vuoksi tavallisten plagioinnin havaitsemistyökalujen on lähes mahdotonta saada kiinni kopioituja koodeja.

Lisäksi lähdekoodin plagiointitarkistuksen suunnittelu on monimutkainen tehtävä. Monimutkainen käyttöliittymä tekee siitä tehottoman työkalun.

Mutta nyt ei tarvitse huolestua! Auttaaksemme havaitsemaan lähdekoodien plagiointia, olemme kehittäneet iStaunchin Source Code Plagiarism Checker Tool -työkalun.

Katsotaanpa, kuinka tämä työkalu voi auttaa sinua havaitsemaan lähdekoodien plagioinnin helposti.

Lähdekoodin plagioinnin tarkistus

iStaunchin Source Code Plagiarism Checker on ilmainen verkkopohjainen työkalu, jonka avulla voit tarkistaa plagioinnin eri ohjelmointikielten, kuten JAVA, Python, Android, iOS, PHP, JavaScript, HTML, CSS jne., lähdekoodissa.

Sinun tarvitsee vain kopioida ja liittää lähdekoodi ja napauttaa lähetyspainiketta tarkistaaksesi koodaus plagioinnin varalta.

Työkalu voi tutkia koodia ja tarkistaa sen kaksoiskappaleet verkosta. Se tarkistaa miljoonia Internetin lähdekoodeja löytääkseen vastaavuuden.

Työkalu korostaa automaattisesti sen osan koodista, joka on otettu julkaistuista lähteistä. Sen lisäksi, että ihmiset voivat löytää plagiointia lähdekoodista, se auttaa opettajia vertailemaan oppilaiden lähdekoodeja.

Tämä auttaa heitä selvittämään, onko opiskelija kopioinut sisältöä ikätovereiltaan. Jos se löytää verkosta sisältöä, joka vastaa liitettyjä koodeja, kopioidut koodit korostetaan. Näin saat selkeän kuvan sisällöstä.

Olemme koonneet tähän luettelon ominaisuuksista, joita Source Code Plagiarism Checker -työkalulla on tarjota.

Lähdekoodin plagiointitarkistuksen ominaisuudet

1. Parhaat ja tarkat tulokset

Nyt yritysten ei enää tarvitse huolehtia epäammattimaisista ja väärennetyistä koodikehittäjistä. Tämä työkalu tarkistaa lähetetyn lähdekoodin perusteellisesti ja havaitsee jopa pienen osan plagiointia (jos sellaista on).

Mitä tulee tarkkuuteen, voit olla varma, että työkalu havaitsee kaikenlaiset ongelmat. Se auttaa yrityksiä varmistamaan, että lähetetyssä sisällössä ei ole plagiointivirheitä.

2. Laajempi ulottuvuus

Voit käyttää kehittynyttä vertaistarkistusominaisuutta vertaillaksesi kahta tai useampaa kopiota samanaikaisesti. Jos testi on negatiivinen, lähetetyt koodit tarkistetaan verkossa.

Työkalulla on laaja ulottuvuus, mikä tarkoittaa, että se voi verrata lähetettyjä koodeja miljardeihin Internetissä saatavilla oleviin lähdekoodeihin. Se voi tarkistaa koodit sisäisesti ja ulkoisesti ja antaa sinulle 100 % tarkan tulosteen.

3. Vahvat algoritmit

Työkalumme algoritmi tarkistaa koodauskuvion ja ainutlaatuisen koodaustyylin lisäksi. Algoritmi paranee ajan myötä. Kaiken kaikkiaan se tekee upeaa työtä tarkistamalla koodit täysin. Työkalu pystyy havaitsemaan pienimmänkin virheen tai kopioidun merkin koodissa.

Kuinka käyttää lähdekoodin plagiointitarkistusta?

Yleensä lähdekoodin plagioinnin havaitsemistyökaluja vältetään niiden monimutkaisen käyttöliittymän ja monimutkaisen navigoinnin vuoksi. Mutta iStaunch voittaa tämän ongelman mahdollistamalla helpon navigoinnin alustalla.

Tässä on ohjeet plagioinnin tarkistamiseen:

Sinun tarvitsee vain asettaa ohjelmointikieli, jolla koodi kirjoitetaan, esimerkiksi Java, Swift, C++ jne. Kun olet valmis, valitse kooditiedosto, jolla haluat suorittaa testit.

Vedä ja pudota tiedosto ja aloita haku. Vaihtoehtoja plagioinnin tarkistamiseen on useita. Tämä sisältää verkkotarkistukset, vertaisarvioinnit ja tietokantatestit.

Suorita testit painamalla hakupainiketta, niin saat reaaliaikaisia ​​päivityksiä testin jatkuessa taustalla.

Heti kun testi on valmis, tulokset näkyvät näytöllä. Se siitä! Yleensä testi kestää 1-2 minuuttia. Mutta se voi kestää kauemmin, jos suoritat kattavan testin.

Tulokset näytetään kaavioissa, histogrammeissa ja ottelutaulukoissa. Ei ole mitään hätää, sillä kaikki näyttää erittäin selkeältä.

Toisin kuin muut työkalut, lähdekoodin plagiointitarkistus antaa selkeät tulokset. Jos lähetetyssä sisällössä on plagiointia, lähteet, joista sisältö on kopioitu, korostetaan. Työkalu näyttää muita tärkeitä tietoja, jotka auttavat ihmisiä selvittämään plagioinnin prosenttiosuuden lähdekoodissa.

Ihmisten on helpompi kopioida sisältöä Internetistä ja muista lähteistä pitkien ja monimutkaisten koodien kirjoittamisen sijaan. Niin helpolta kuin se kuulostaakin, plagioitu ohjelmisto tai koodi voi vahingoittaa vakavasti brändisi mainetta.

Voit tarkistaa työntekijöiden tai opiskelijoiden lähettämiä koodeja suorittamalla vertaisplagiaatin tarkistuksen. Vastaavasti, jos haluat verrata lähdekoodeja ulkoisiin lähteisiin, voit suorittaa verkkotarkistuksen. Se vertaa annettuja koodeja miljooniin julkisiin ja yksityisiin lähteisiin ja korostaa vastaavaa työtä.

Viimeiset sanat

Joten miksi odottaa? Ota käteesi iStaunchin lähdekoodin plagiointitarkistustyökalu ja suorita plagiointitesti kaikille lähdekoodeille. Tarkista lähettämäsi sisältö sisäisesti ja ulkoisesti.