Skip to content

Langattoman Bluetooth -hiiren asentaminen kannettavaan tietokoneeseen

2 de syyskuu de 2021
mouse teclado taza 14721

Tällä kertaa emme puhu siitä, miten voit liittää näppäimistön ja hiiren matkapuhelimeesi, vaan siitä, kuinka voit liittää sen kannettavaan tietokoneeseen tai kannettavaan tietokoneeseen. Nyt hyvin myöhemmin annamme sinulle kaiken tietoja siitä, mikä on USB -hiiri, joka on tämän käytön tarkoitus, puhumme myös siitä, kuinka voit asentaa kannettavan hiiren, ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä kannettavan hiiren tai hiiren käytön eduista.

Sitten voimme sanoa, että hiirellä tai hiirellä voi olla kaapeli, jolla se voidaan liittää USB -porttiin, tai se on myös laite, joka Siinä ei ole kaapelia, eli se on langatonNämä ovat erittäin tärkeitä käytettäessä tietokonettasi, olipa kyseessä kannettava tai pöytälevy, koska sen avulla voit valita, kopioida, liittää, leikata, avata ja sulkea, joten haluamme antaa sinulle kaikki tarvittavat tiedot, jotta tiedät enemmän sen käytöstä.

Yhdistä ja asenna langaton hiiri kannettavan tietokoneen Bluetoothin kautta

Uuden kannettavan hiiren oikea asennus kannettavaan tietokoneeseen Bluetoothin kautta; Sinun on noudatettava yksityiskohtaisesti alla esitettyjä vaiheita; joten voit olla varma, että se on liitetty oikein

 1. Sinun on avattava tietokoneen Bluetooth -vaihtoehto
 2. Menet sinne, missä lukee ”näppäimistö ja hiiri”
 3. Käynnistä hiiri ja jaa sen Bluetooth -signaali
 4. Yhdistät molemmat laitteet ja voila
 5. Tämän jälkeen Windows -järjestelmä ilmoittaa, että asennus on valmis

Mitä teen, jos hiiressä ei ole sovitinta?

Jos sinulla on langaton hiiri ja sen mukana tullut sovitin katoaa tai vahingoittuu, on vähän vaihtoehtoja sen toimimiseksi. Tehokkain on aktivoida hiiren Bluethooth -yhteys ja muodostaa yhteys molempien laitteiden välillä.

Toinen mahdollinen vaihtoehto on, että sovitin voidaan vaihtaa ostamalla uusi; Voit soittaa myymälään, josta ostit sen, tai soittaa tekniseen tukeen saadaksesi apua. Lopuksi voit myös määritä toinen sovitin joka onnistuu olemaan yhteensopiva tietokoneen kanssa, asenna se ja siinä kaikki.

Mitä tehdä, jos kannettava tietokoneeni ei tunnista hiirtäni?

Jotta tietokoneesi tunnistaisi käyttämäsi hiiren, sinun on suoritettava vähintään yksi alla olevista vinkeistä.

 • Varmista, että sinulla on paristot tai että ne on asennettu oikein
 • Kytke hiiri pois päältä ja päälle
 • Siirrä hiiri mahdollisimman lähelle kannettavaa tietokonetta
 • Aseta sen alle pinta, johon sitä on helppo siirtää
 • Irrota kaapeli ja liitä se uudelleen toiseen porttiin
 • Sammuta tai käynnistä tietokone uudelleen
 • Kokeile, että se toimii toisella tietokoneella, sulje pois

Tietokoneesi kanssa yhteensopivat hiiren ohjaimet

Kuljettajat ovat yksi työkaluja, joiden avulla tietokoneesi voi kommunikoida laitteistokomponenttien kanssa (näppäimistö, hiiri jne …) ja voit suorittaa joitain lisätoimintoja niiden käytön lisäämiseksi. Tärkeimmät tämän tekniikan hyödyntämisessä ovat kuuluisat pelaajat; myös suunnittelijat, arkkitehdit ja muut ammattilaiset, jotka tarvitsevat suurempaa tarkkuutta hiirellä.

Jotkin sovellukset kertovat, mitkä ovat tietokoneellesi sopivimmat ohjaimet; yksi näistä on Snappy driver Installer, joka voidaan tallentaa USB -asemaan ja sijoittaa mihin tahansa tietokoneeseen. Toinen erittäin tärkeä on ajaa lahjakkuutta; Näin voit tietää, mitkä ohjaimet on päivitettävä ja asennettava.

Voi olla myös muita siitä voi olla hyötyä hiirelle, kuten: Driver Booster, Driver Pack, Device Doctor, Driver Easy, Driver Max, Driver Update ja monet muut …