Skip to content

Liitä ulkoinen mikrofoni helposti Android -matkapuhelimeesi tai -tablet -laitteeseesi

14 de elokuu de 2021
smartphone microfono conectado grabar

Maailmassa ja aikakaudella, jossa viestintä Ihmisten, jotka työskentelevät tai käyttävät mobiililaitteita, on välttämätöntä päivittäin lähettää uutisia tai muuta sisältöä monien viihdyttämiseksi, on oltava ajan tasalla, koska joka päivä tulee uusi työkalu, joka helpottaa työtä.

Niin monen kanssa youtubereita ja podcasteja, jotka ovat omistautuneet tällaisiin asioihin, etsivät työkaluja, joiden avulla he voivat tehdä siistimmän työn ja parasta laatua.

Olitpa sitten paikalla, haluat uskaltaa maailmaan audiovisuaalinen tai vain kuulo, on selvää, että viestittävän viestin ääni on olennainen, jotta sisältösi saa hyvän vastaanoton.

Opi liittämään ulkoinen mikrofoni Android -matkapuhelimeen tai -tablettiin

Varmista ensin, että puhelin tai tabletti mukautuu mikrofonin liitin. Normaalisti Apple -laitteiden kanssa ei ole suuria ongelmia, kun liität ulkoisen mikrofonin iPhoneen. Tämä johtuu siitä, että valtaosalla näistä laitteista on tämän merkin kanssa yhteensopivat tekniset tiedot.

Niin kauan kuin ne ovat Iphone 6 tai aikaisemmin, koska, alkaen iPhone 7, perinteinen liitin poistettiin, jättäen ainoan tulon, saman laturin.

Toisaalta, jos puhelin tai tabletti on Android, sinun täytyy tarkistaa hyvin liittimien tekniset tiedot laitteesta ennen kuin voit ostaa mikrofonin. Tai testaa se varmistaaksesi, että se toimii normaalisti.

Nyt, jotta voit olla 100% varma sen toiminnasta, on suositeltavaa hankkia sovellus Filmic Pro / Filmic Plus tai Cinema FV5 vaihtoehtoina, jos laitteen oletustallennusohjelma ei toimi.

Minkä äänen haluat kaapata?

Toinen tärkeä vinkki, kun etsit mikrofonia mobiililaitteellesi markkinoilla, on äänityyppi, jonka haluat tallentaa. Jos haluat tallentaa podcastia, niitä on 3 erilaista mikrofonia joka voi olla kelvollinen kehittämäsi sisällön mukaan. Tässä lajikkeessa sinulla on:

  • Monisuuntainen: 360 asteen säteen ansiosta ihanteellinen haastatteluihin tai äänien tallentamiseen liikkuessasi. Sinun on määriteltävä hyvin paikka, johon aiot tallentaa, jotta vältytään ulkoisilta ääniltä, ​​jotka voivat häiritä tallennusta
  • Suuntaava: Nämä poimivat äänilähteen suoraan. Jos teet yksin podcastin, se riittää.
  • Kaksisuuntainen: Ihanteellinen radioille, ne ottavat ääniä etu- ja takaosistaan, eivät poimi ääniä, jotka voivat olla sivuilla.

On myös välttämätöntä, että harkitse mikrofonin kantamaa haluat saada. Tätä varten harkitse kaapelin pituutta. Markkinoilla on erilaisia ​​tyyppejä: lyhyitä kaapeleita, jatkojohtoja ja langattomia.

mobiilisovellukset

On myös suositeltavaa käyttää erilaiset lisävarusteet mikrofoneille, kuten pop-esto, tuulilasit, nopat ja muut lisävarusteet, jotka auttavat minimoimaan ärsyttävät äänet tallennuksen aikana.

Mitä mikrofoneja voin käyttää?

Kun olet ottanut huomioon ominaisuudet, joita haluat mikrofonin käyttävän matkapuhelimellasi tai tabletillasi, on vain valittava se, joka on paremmin tarpeisiisi.

Olipa käänne, pöytäkone, solmio tai käsi, näillä vinkeillä sinulla on jo kaikki tarvittava mikrofonin hankkimiseen ja laadukas kosketus sisällön ääneen, jotta kaikki voivat nauttia siitä parhaalla mahdollisella tavalla. Opi helposti ja nopeasti tapa tehdä kotitekoinen langaton mikrofoni videoillesi.

Mikrofonin käyttö matkapuhelimissa ja tableteissa

Monta kertaa vaikka voi käytä matkapuhelintasi tietokoneen mikrofonina, ei riitä laadukkaan äänen saaminen. Paikka, jossa tallennat, on tärkeä asia, vältä kaikuja tai ulkoisia ääniä, jotka voivat häiritä puheesi.

Jos aiot mennä askeleen pidemmälle, mikrofonin hankkiminen voi olla suuri apu. Usein ajatellaan kuitenkin, että kun käytämme mikrofonia, meidän on käytettävä kehittyneempää äänilaitetta kuin puhelinta tai tablettia.

Mikään ei ole kauempana todellisuudesta. Tekniikka on kehittynyt niin paljon, että se on mahdollistanut monet käyttäjät asentaa laadukkaampia kameroita mobiililaitteisiin, ja nyt myös niiden avulla voit liittää äänilaitteita heille.

Sovellukset äänen tallentamiseen matkapuhelimellasi mikrofonin avulla

Jos pidät muun muassa muokkaamisesta, musiikista, tallennuksesta, nämä sovellukset ovat sinua varten, joten voit hyödyntää mielikuvitustasi luomalla ja editoida tallenteita ammattimaisesti, ja mikä vielä tärkeämpää, kaikki tämä erittäin helpolla tavalla, suosittelen kokeilemaan näitä sovelluksia, niistä on paljon apua.

mikrofonistudion musiikki

Kehittynyt äänitallennin

Tällä sovelluksella on useita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä yhden parhaista, kuten poista kaikki äänet tietokoneeltasi kuten pelejä, Winampissa tai Windows Media Playerissa soitettua musiikkia. Nämä tallenteet tallennetaan MP3-, WAV-, WMA-, OGG- ja VGF -muodossa.

Tämä sovellus tarjoaa meille suuren määrän hauskoja toimintoja tallenteiden muokkaaminen, voit laittaa suodattimia ja äänitehosteita, tämä ohjelma on vaihtoehto tallennuksille Automaattiset toiminnot, jotka toimivat käyttäjän asettaman aikataulun mukaisesti, joten sillä on useita parametreja, jotka säädetään automaattisesti, vaikka käyttäjä voi silti muokata niitä.

AudioRec

Jos olet muusikko tai pidät tästä maailmasta, tällä sovelluksella on yksi laatu, ja se on kaikkien sovellusten laatu, tällä on paras tallennuslaatu lukuun ottamatta sen yksinkertainen toiminta Siinä on paljon vaihtoehtoja, jotka hämmästyttävät sinua, näiden toimintojen joukossa on äänien muokkaaminen, mikrofonitaajuuksien valitseminen, nopeasti tallennettu ja enemmän, on syytä mainita, että se on ilmainen.

Smart Recorder – Laadukas äänitallennin

Tämä ilmainen Android -sovellus on luotu erittäin pitkiä ja korkealaatuisia tallenteita, sen käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen ja sitä on erittäin helppo käyttää, sillä on erityistoimintoja, kuten ”Hiljaisuus”, joka lyhentää tallennuksia ja jättää hiljaisuuden pois, sinulla on hauskaa muokata tallennuksiasi.

mikrofonin äänimusiikin tallennus

Millaisia ​​mikrofoneja siellä on?

Mikrofoneja on maailmassa monenlaisia, ja kun valitset sen, on tästä syystä melko työlästä, on aina hyvä tietää hieman enemmän mikrofonien ominaisuuksista. suosituimmat mikrofonit käyttäjiltä jotka ovat kokeilleet niitä, siksi olemme tuoneet sinulle joitain, jotka saattavat kiinnostaa sinua luomaan tallenteesi tai mitä haluat kehittää sillä.

3,5 mm: n jakkimikrofonit

Jos olet muusikko tai haluat laulaa, nämä mikrofonit ovat paras valinta sinulle, Niille on ominaista liittimen koko, se on mobiili kuulokoje, erittäin käytännöllinen. Sen toiminnon avulla voit käyttää kaiuttimina laitteita, joihin se liitetään 3,5 mm: n kaapelilla.

Langattomat mobiilimikrofonit

Näillä mikrofoneilla on etuna, että sinun ei tarvitse käsitellä liitäntäkaapelia, tätä mikrofonia muuntaa äänisignaalit radiosignaaleiksi lähetetään vastaanottimelle, joka tässä tapauksessa olisi matkapuhelimesi tai laitteesi, ja se välittää äänitiedot sille, mikä tarkoittaa, että et tarvitse liitäntäkaapelia, on erittäin käytännöllistä kehittää mukavampaa toimintaa ulos.

valkoinen tausta musta väri kärki

USB -mikrofonit mobiililaitteille

Tämä mikrofoni on helpoin käyttää, koska se on vain kytkettävä porttiin USB tai USB -tyyppi C puhelimesta tai mistä tahansa laitteesta, jotta järjestelmät tunnistavat sen ja käyttäjä voi käyttää sitä vapaasti täyttää tehtävänsä viihteestä.