Skip to content

Linkin tai linkin lisääminen kuvaan WordPressissä helposti

13 de elokuu de 2021
hombre laptop mesa

Nykyään hallintaan on monia alustoja Nettisivu, joita käyttävät miljoonat käyttäjät ympäri maailmaa. Jotkut ovat hyvin tunnettuja, mutta vaahtona kasvanut on epäilemättä WordPress. Yksinkertaisuutensa ansiosta siitä on tullut erinomainen työkalu verkkosivujen luomiseen. Siksi haluamme auttaa sinua käyttämään sitä ja tässä näytämme sinulle miten linkki tai linkki kuvaan lisätään helposti WordPressiin.

Ehkä olet henkilö, joka on käyttänyt WordPressiä pitkään, ja tämä saattaa tuntua hyvin yksinkertaiselta. Mutta jos olet yksi monista, jotka ovat vasta alkamassa luo sivusi tai verkkosivustosi. Tämä opetusohjelma sopii sinulle täydellisesti, koska monet käsitteet ovat monimutkaisia, mutta ne on tiedettävä.

On myös totta, että tämän työkalun avulla voit hallita tiettyä tietoa, jonka vain päivittäinen harjoittelu antaa sinulle hallita sitä. Ja olemme yrittäneet näyttää sinulle eri aiheeseen liittyvien opetusohjelmien avulla, mikä on välttämätöntä blogisi luomiseksi. Siellä on selkeästi selitetty, mitä sinun on tehtävä esimerkiksi sivujen ja osioiden luomiseksi WordPress.

Linkin tai linkin lisääminen kuvaan WordPressissä helposti

WordPress Sille on pääasiassa ominaista tarjota meille hyvin yksinkertainen tapa julkaista artikkeleitasi, mutta tämä ei koske vain tekstejä. Voit myös lisätä kuvia, linkit jotka vievät sinut muille sivuille, tai näihin kuviin laita linkki tai hyperlinkki. Kaiken tämän avulla voit tehdä tämän alustan, jotta artikkelisi näyttää ammattimaiselta.

Siinä tapauksessa, joka koskee meitä tässä artikkelissa, aiomme opettaa sinulle kuinka laittaa linkki tai linkki kuvaan WordPressissä. Ja voimme tehdä tämän useilla eri tavoilla, ensinnäkin selitämme, miten linkki syötetään valokuvaan. Huomaat, että se on erittäin helppo tehdä, jos asetat hiiren osoittimen valokuvan päälle, valikko tulee näkyviin.

Eri tapoja lisätä linkki tai linkki kuvaan WordPressissä

Voit poistaa valokuvan useilla vaihtoehdoilla, kuten valokuvan säätämisellä, kuten kohdistuksella, ja muokata sitä, jos napsautat kynää. Löydät myös kuvan yksityiskohdat, johon voit laittaa linkin kuvaan. Tätä varten sinun on näytettävä valikko, johon on linkitetty, ja sitten sinun on valittava vaihtoehto Mukautettu URL.

Pieni laatikko tulee näkyviin, ja kun liität linkin, huomaat kuinka helppoa ja nopeaa näiden toimintojen tekeminen on. Mutta oletetaan nyt, että haluat lisätä linkin kuvaan Widgetin kautta. Voit tehdä tämän siirtymällä vasemmanpuoleiseen valikkoon ja valitsemalla Ulkoasu ja sitten Widgetit.

Seuraava vaihe on vetää Image Widget näytön oikealla puolella olevaan palkkiin. Sieltä löydät pienen nuolen ja näytä se, lataa mieleisesi kuva, myös jos haluat, voit antaa sille otsikon. Sitten sinun on asetettava linkki, linkki tai linkki ja lopuksi napsautettava Tallenna.

On toinen hyvin yksinkertainen tapa laittaa a linkki tai linkki kuvaan WordPressissä helposti, ja se toimii, kun henkilö napsauttaa kuvaa ja vie sinut verkkosivulle. Sinun on tehtävä seuraava, siirry muokattavaan lohkoon ja napsauta sitten Muokkaa -vaihtoehtoa.

Sitten napsautat kuvaa, josta tulee linkitetty kuva, siirry nyt työkalupalkkiin. Ja sinun on etsittävä ja valittava URL -linkkivaihtoehto nyt sinun on liitettävä verkkosivun linkki. Ja lopuksi napsauta Päivitä ja tallenna. Ja kuva on valmis ja se linkitetään verkkosivulle, kun käyttäjä napsauttaa sitä.

laita wordpress linkki

Ei ole epäilystäkään siitä, että tämän upean työkalun kanssa työskentelemisellä on suuria etuja ja sen käyttö on yksinkertaista. Se tarjoaa myös useita tapoja ratkaista ongelma ilman mitään oppimaasi miten linkki tai linkki kuvaan lisätään helposti WordPressiin.