Skip to content

LiveLeak -tilin avaaminen ja luominen videoiden toistamiseen ja jakamiseen

26 de elokuu de 2021
liveleak 12814

Tilin luominen Web -alustalle, kuten LiveLeak, on osa sosiaalista verkostoa on ominaista kiistanalaisen sisällön lataaminen; Koska monet ihmiset kuvaavat tätä sosiaalista verkostoa jännittäväksi, mielenkiintoiseksi ja ehkä hieman epätavalliseksi.

Mitä tulee arkaluonteiseksi tai kiistanalaiseksi kutsuttuun sisältöön, jonka löydämme tiliä luodessamme Liveleak on erilainen muissa verkoissa; Graafinen sisältö on yleensä voimakasta ja herkkää, toisin kuin luodaan tiktok -tili, jossa on enimmäkseen hauskoja videoita.

Myös Liveleakissa voimme löytää vahvoja kuvia ja videoita että suurelta osin ne voisivat näyttää meille onnettomuuksia, poliittisia ongelmia, joissa on paljon realismia; toisin sanoen niistä, jotka luovat tilin LiveLeakiin ja lataavat siihen täysin alkuperäistä sisältöä, tulee jotenkin eräänlainen toimittaja.

Kuinka voimme avata ja luoda tilin LiveLeakissa?

Jotta voimme toistaa ja jakaa videoita Liveleakissa, meidän on ensin luotava tili noudattamalla seuraavia vaiheita; ensin etsimme sanaa Liveleak haluamastamme hakukoneesta, kun pääsemme verkkosivulle, törmäämme etusivulle.

Myöhemmin meidän on siirryttävä vaihtoehtoon luo tili aloittaaksesi lomakkeen täyttämisen, johon kirjoitamme tietosarjan; Näiden joukossa meidän on täytettävä käyttäjätunnus (käyttäjänimi), sähköposti, salasana tai salasana ja syntymäaika (syntymäaika).

Samoin voimme havaita, että tärkein vaatimus perustuu yhteystietojemme antamiseen ja sitten sivu pyytää sijaintimme; Lisäksi se esittelee meille joukon ehtoja ja käyttöehdot, joihin on erittäin tärkeää kiinnittää huomiota.

Lopuksi tilin vahvistus on tehtävä näkyviin tulevan captcha -ikkunan kautta; Meidän on myös vahvistettava sähköpostiosoitteemme aktivoimalla tili sähköpostilla, joka saavuttaa meidät. Meidän tehtävämme on vain muokata kanavaa tai profiilia LiveLeakissa.

Mitä meidän pitäisi ottaa huomioon, kun luot Liveleak -tilin?

Maailmassa käytetään niin paljon sosiaalisia verkostoja, että joskus ajatus luoda tilejä kaikissa voi tehdä meistä monimutkaisia. koska jokainen niistä voisi paljastaa eri sisällön ja kaiken se riippuu maustamme, mieltymyksistämme ja käytöstämme että aiomme antaa sen.

On tärkeää ottaa huomioon, että rekisteröityessämme mille tahansa verkkosivustolle altistumme joukolle sosiaalisten verkostojen yhteisiä vaaroja; ja tilin luominen Liveleakissa ei vältä sitä, koska voi olla riskialtista jollain tavalla sen käyttäjille.

Mitä tulee tilin luomiseen Liveleakiin liittyvään riskiin, tämä liittyy enemmän siellä jaettavan sisällön tyyppiin. Toisin kuin merkittävimmät näkökohdat, joita muiden sosiaalisten verkostojen, kuten tietojen käyttöä ja yksityisyyttä.

Toisaalta on otettava huomioon toinen näkökohta LiveLeak -sivu on englanniksi, koska se on Lontoon sosiaalinen verkosto; Siksi meidän on kiinnitettävä huomiota vaihtoehtoina esiintyvien sanojen kääntämiseen, jotta voimme seurata oikeita vaiheita.

Toista ja jaa videoita Liveleakissa

Liveleak -sosiaalinen verkosto tarjoaa mahdollisuuden toistaa ja jakaa videoita, kuten monet muut; Sen tekee kuitenkin erityiseksi ja hyvin erilaiseksi se, millaista sisältöä voimme nähdä ja ladata myös sinne.

nainen katselee mielenkiintoisia videoita liveleakissa

Se puolestaan ​​on mahdollista suora lähetysTämä on hyvin samanlainen vaihtoehto kuin suoratoisto YouTubessa; vaikka todellisuudessa mitä voimme havaita lähetyksissä, jotka löydämme Liveleak -hakukoneen selaamisen, on täysin erilaista.

Toisaalta mahdollisuus toistaa ja jakaa videoita Liveleakissa antaa meille pääsyn paljon todellisempaa ja vähemmän sensuroitua sisältöä; ehkä erilainen kuin mitä yleensä näemme muissa verkoissa.

Vastaavasti Liveleakissa toistettavan ja jaettavan sisällön graafisen laadun osalta; meidän on pidettävä mielessä, että videot, jotka aiomme ladata voi olla jopa 50 Mt. Jakamamme videot on ladattava vastuullisesti, turvallisuutemme suojelemiseksi ja muiden koskemattomuutta kunnioittaen.