Skip to content

Luo Facebook-aikajanan kansi Photoshopin avulla

17 de kesäkuu de 2021
Music Gaming Headphones PC Featured

Olet todennäköisesti jo nähnyt paljon luovia Facebook-kansia. Ja uskokaa tai älkää, suurin osa niistä tehdään Photoshopissa. Vaikka se voi näyttää melko vaikealta, oman kannen tekemiseen tarvitaan vain muutama mittaus ja jonkinlainen suuntaus.

Mittaukset + ilmainen malli

Facebook-profiilikuvan koko on 160 x 160 pikseliä, kun kansikuvan koko on 851 x 315. Voit napsauttaa alla olevaa kuvaa saadaksesi suoran latauksen ilmaisen mallimme, jota käytän tässä opetusohjelmassa.

Aloita Facebook-aikajanallasi

Verkossa on monia inspiraatioita, joita löydät auttaa sinua saamaan kansikuvan idea. Suurin osa kansista leikkii perspektiivillä ja taustalla käyttämällä ”kuva kuvassa” -vaikutusta. Etsi sisempi suunnittelijasi, muodosta ideasi ja ota kaikki tarvitsemasi valokuvat ennen Photoshopiin siirtymistä.

Photoshop-aika

Kun olet ladannut mallin, ensimmäinen asia, jonka haluat tehdä – kun olet asettanut sen kansioon, jossa on kaikki suosikkitiedostosi on avata se Photoshopissa. Tämän pitäisi näyttää:

Ohjan välittömästi huomiosi Tasot-paneelille, jossa suurin osa toiminnasta on menossa. Malli koostuu viidestä kerroksesta. Kaksi näistä ei saisi koskea (siksi he ovat lukossa) ja kolme muuta, joita käytät.

Kun työskentelet aikajanallasi, haluat sijoittaa tasot välillä Profiilikuvakehys kerros ja Profiilikuva kerros. Näet syyn tähän artikkelin alaosassa olevassa kuvaruudussa.

Voit tehdä aikajanasi haluamallasi tavalla. Voit ja pitäisi kaikella mitä sinulla on. Jos tunnet itsesi luovaksi, mutta et tiedä kuinka suorittaa tietty tehtävä Photoshopissa, kysy meiltä osoitteessa GroovyVastaukset! tai katsoa muita Photoshop-oppaita. Tässä on minun:

Ja tässä on mitä Kerrokset paneeli näyttää tältä:

Vie

Facebookin aikajanan vieminen on paikka, jossa asiat ovat hieman hankalia. Seuraa tarkasti näitä ohjeita, jotta aikajanasi ei kohdistu väärin. Aloita siirtämällä Profiilikuva ja Aikajana mallin mukana tulleet kerrokset alkuun.

Ja sitten poistaa ne käytöstä.

Valitse nyt kaikki alla olevat kerrokset Profiilikuvakehys kanssa Ctrl + Napsauta.

Tee sitten a Napsauta hiiren kakkospainikkeella> Yhdistä tasot.

Nimeä yhdistetty taso uudelleen, jos haluat. Soitan omani lopulliseksi.

Lisätietoja on sivulla 2

Voimme nyt jatkaa kahden erillisen kuvan vientiä. Vie profiilikuva pitämällä -näppäintä alhaalla Ctrl ja Klikkaus on Profiilikuvan kerroksen pikkukuva.

Sitten Klikkaus on Lopullinen valitse se.

Lehdistö Ctrl + C kopioida jota seuraa Ctrl + N avataksesi uuden asiakirjan.

Vaikka näytetyn profiilikuvan koko on 160 x 160, Facebook on todella vaatimaton ja haluaa profiilikuvat osoitteessa a vähimmäiskoko 180 x 180. Pelataan ja annetaan uudelle dokumentille tarpeiden muutokset.

Paljon parempi. Nyt painan OKja löin sormeni heti Ctrl + V jälkeenpäin liittääksesi profiilikuvan.

Aluksi se ei sovi täydellisesti 180 x 180 -kehykseen, mutta hei – juuri sitä varten skaalaus on. Lehdistö Ctrl + T muuntaa vasta liitetty kuva ja käyttää ankkuripisteitä sovittamaan kuvan mitat täydellisesti.

Lehdistö Ctrl + Vaihto + S tallentaa profiilikuvasi. Tallensin omani JPEG-muodossa mahdollisimman laadukkaasti (Facebook pakkaa sen, mutta siihen ei voi tehdä paljon).

Tallentamisen jälkeen voit sulkea asiakirjan ja palata PSD-malliin. Tästä eteenpäin toistamme saman prosessin aikajanalla. Ctrl + Napsauta on Aikajana tason pikkukuva.

Valitse nyt Lopullinen.

Ctrl + C kopioida ja Ctrl + N avaa Uusi asiakirja -ikkuna.

Pro-vinkki: Voit poistaa (piilottaa) Profiilikuvakehys-kerroksen nähdäksesi, miltä puhdas aikajanasi näyttää ennen kopiointia ja uuden dokumentin viemistä.

Tarvittava tarkkuus on 851 x 315, joten lisää nämä kaksi pikseliä takaisin korkeuteen ja siirry eteenpäin napsauttamalla OK.

Liitä Ctrl + V ja käyttää Ilmainen muunnos uudelleen täyttääksesi yhden rivin aukot ylä- ja alaosassa.

Napauta lopuksi tuttua pikanäppäintä Ctrl + Vaihto + S ja tallenna aikajanasi korkealaatuisena JPEG-tiedostona.

Nyt voit ladata kaksi tiedostoa profiilikuvana ja aikajanana. Jos teit kaiken oikein, profiilisi saa ulkoasun, joka on täysin identtinen PSD-mallissa olevan kanssa.

Tarkempia tietoja Facebook-aikajanan luomisesta on alla olevassa kuvaruudussa: