Skip to content

Luo FuboTV -tili mistä tahansa laitteesta – yksinkertainen opas

3 de syyskuu de 2021
fubotv samsung 14384

Intohimo urheiluun saavuttaa ennennäkemättömän tyydyttävän tason, oli tavallista turvautua Apple TV -elokuvien ja -sarjojen kaltaisiin elementteihin lievittääkseen halua harrastaa katsella korkealaatuista urheilusisältöä ja että sitä on harvassa yleisessä mediassa. Tästä syystä parhaiden iPad -sovellusten joukossa voivat olla erilaisia ​​sovelluksia, jotka viittaavat liitettävyyteen viihde -elementtien kanssa.

Suuri kysyntä muodostuu käyttäjiltä, ​​jotka ovat kiehtoo FuboTV: n laatu, siihen pisteeseen, että he haluavat yhdistää sen tarjoaman laadun Apple TV: n laatuun, turhaan muita esimerkkejä sovelletaan ja jotkut haluavat käyttää toista suurta alusta, kuten Disney Plus Apple TV: ssä.

FuboTV: n johtava rooli pakottaa meidät kuitenkin yksityiskohtiin kuinka luoda tili ja rekisteröityä, tällä hienolla alustalla. Mistä puhumme seuraavaksi.

Mikä on FuboTV ja miksi siitä on tullut niin kuuluisa?

Hän on lyhyesti sanottuna ”suoratoistopalvelu”, sovellettu ja keskitetty jalkapalloon, mutta alkuperäisen palvelun laatu ilahdutti käyttäjiä niin paljon, että oli tarpeen laajentaa käytettävissä olevien vaihtoehtojen areenaa tyydyttääkseen käyttäjät, jotka ilmoittivat olevansa tyytyväisiä palveluun. On totta, että se syntyi jalkapalloon omistettuna suoratoistona, mutta se laajensi nopeasti rajojaan ja kattoi kaikki urheilulajit.

Missä maissa Fubo TV: tä voidaan katsella?

Se on tällä hetkellä saatavana esimerkiksi Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Espanjassa urheilutapahtumien ystävinä urheiluun yleensä, he näkevät tämän alustan turvana intohimoisimmille toiveilleen ja halulleen, koska he löytävät sieltä sen, mitä he eivät voi saavuttaa muissa tiloissa.

FuboTV sisältää nyt laajan valikoiman vaihtoehtoja, mikä tekee siitä entistä vaativamman lähetyksen laatua rakastaville käyttäjille. Tällaiset näkökohdat voivat olla tiedettä tai viihdettä, mutta ei ole epäilystäkään siitä, että yrityksen taipumus kasvaa ja miellyttää käyttäjiä ei vähennä sen sitoutumista ja sitoutumista tarjota erinomaista lähetys- ja urheilukeskeistä palvelua, tärkeimpänä nähtävänä.

Kuinka luoda tili ja rekisteröityä FuboTV: hen?

 1. Ensimmäinen vaihe tilin luomiseksi ja FuboTV: hen rekisteröitymiseksi on siirtyä sen viralliselle sivulle, erityisesti osio ”ilmoittautuminen”.
 2. Saa anna itsellesi sähköpostitili. Tätä varten sen on oltava aktiivinen, koska se on syötettävä siihen tulevien tietojen vastaanottamiseksi, ja lisäksi se on sinne, missä käyttöoikeustiedot lähetetään.
 3. Käyttäjälle sopiva salasana syötetään.
 4. Tarkista kaupungin postinumero. Sen on oltava aluekohtainen, koska tarjolla on ohjelmointia tulee alueellistamisen mukaan. Valitse ”vahvista” ja sitten ”jatka”.
 5. Sovittava suunnitelma on valittava ja sitä suositellaan, tarkista tarjotut vaihtoehdot yksityiskohtaisesti napsauttamalla ”lisää tietoa”. Jossa on luettelo kanavista ja lisäsisällöstä.
 6. Nyt on valittava lisäosat. Ne sisältyvät kokoonpanoihin ja määräyksiin valitun suunnitelman mukaan. Kuitenkin enemmän voidaan valita.
 7. Jos haluat lisää, napsauta Lisää. Kun tämä on tehty, painamme ”jatka viimeiseen vaiheeseen asti”
 8. Lopuksi maksutiedot ovat yksityiskohtaisia, tai palvelun laskutus. Jos syötetään maksutapa, joka on voimassa FuboTV: n tarjoamien tietojen mukaan.
 9. Napsauta ruutua, joka osoittaa, että hyväksyt. Käyttöehtojen lukemisen jälkeen.
 10. Jää vain painaa ”Aloita FuboTV: n katsominen”. Lopetat prosessin onnistuneesti ja voit nyt nauttia palvelustasi.fubotv -logo

Mitä sisältöä Fubo TV sisältää?

FuboTv tarjoaa sinulle suuren määrän sisältöä, josta voit nauttia, joten sen julkaisun jälkeen palvelu lisää edelleen suuri määrä kanavia, jotka eivät ole urheilua kaikissa saatavilla olevissa pakkauksissaan. Tällä hetkellä sillä on jo 35 pääkanavaa, muun muassa NBA TV, NFL, ESPN, Disney Channel, Discovery, National Geographic, FX.

Millaisia ​​suunnitelmia on olemassa ja mitä ne maksavat?

Fubo Family Basic -paketti: 65 dollaria kuukaudessa ja saavutettavuus 115 kanavaa ja 500 tuntia käytettävissä DVR -tallennusta varten. Jopa 6 dollarilla saat Fubo Extra -lisäosan, jossa on 30 kanavaa eri aiheista, kuten elämäntapa, urheilu ja viihde.

 • Sport Plus: Vain 11 dollaria kuukaudessa 28 kanavalla, mukaan lukien NFL RedZone
 • Esitysaika: 9 live -kanavaa ja Showtime On Demand -luettelo 11 dollaria kuukaudessa
 • Fubo Ultra: Tämä viimeinen paketti on kaikkein täydellisin, koska se sisältää kaikki aiemmat paketit vain 85 dollarilla kuukaudessa ja säästää lähes 20 dollaria vähemmän, jos teet sopimuksen jokaisesta paketista erikseen.

Vaihtoehtoja on useita, kun hankit FuboTV: n, voit jopa hyödyntää ilmaista kokeilua tarjous 7 päivän ajaksi ja kun kausi on ohi, nauti sen tarjoamista erilaisista suunnitelmista.

Mitä maksutapoja alustalla tuetaan?

Maksa helposti FuboTV -palvelustasi luottokortit ja maksukortit kuten Visa, MasterCard, Discover ja American Express. Tällä hetkellä ei ole prepaid -kortteja, joilla voit maksaa FuboTV: llä.

suunnitelmia ja sisältöä fubotv: sta

Mille laitteille tili voidaan luoda?

Luettelo on laaja ja erittäin laaja, koska suuri kysyntä FuboTV -palvelut, pakottaa yrityksen laajentumaan yhä enemmän, ja siksi tarjoamme sinulle joitakin helppokäyttöisimmistä vaihtoehdoista, joista sinulla on täysi pääsy ja voit nauttia kaikesta FuboTV: n tarjoamasta sisällöstä. Sen lähetyksen lisäksi 4K Ultra HD.

PC: ltä

Pääset helposti verkkosivusto FuboTV: stä tietokoneen tai tabletin kanssa.

Matkapuhelimissa

Tällä hetkellä yhteensopiva versio, jonka löydät mobiililaitteille on 4.0 joka jäljittelee FuboTV -verkkosivuston käyttöliittymää ja jossa voit myös nauttia pilvessä tekemistäsi nauhoituksista sekä Käynnistys -toiminnosta. Yhteensopivimmat laitteet ovat:

 • iPhone, iPad, iPod
 • Android Mobile

Videopelikonsolit

Toistaiseksi tämä se on ainoa konsoli joka on yhteensopiva FuboTV: n kanssa, mutta he pyrkivät edelleen laajentamaan vaihtoehtojaan ja pian saattaa tulla suuria päivityksiä.

Älytelevisio

Se on myös yhteensopiva erilaisten kanssa Suoratoistolaitteet Mitä:

 • Samsungin älytelevisio
 • Amazon Fire TV
 • Android TV ja Google TV
 • Apple TV 4K
 • Roku, Chromecast ja Browser Sticks