Skip to content

Täydellisen videokartoituksen luominen – ominaisuudet ja elementit – opetusohjelma

3 de syyskuu de 2021
video mapping 14502

Jos haluat tietää hieman enemmän siitä, mitä se on ja mitä mihin videokartoitus on tarkoitettu ja kuinka tämä toimii audiovisuaalisessa projektiossa, olet oikeassa paikassa, tässä selitämme epäilyksesi. Tällä hetkellä mainosmarkkinat ovat nousussa, ja tuotteen myynnin onnistumiseksi sinulla on oltava hyvä mainonta, jotain tuoretta, vaikuttavaa ja innovatiivista.

Videoiden kartoitus on tulevaisuuden mainontatyökalu avulla voimme projisoida kuvia, videoita ja animaatioita käytännöllisesti katsoen mille tahansa rakenteiden tai esineiden pinnalle, kuten rakennusten julkisivut, talot, pöydät, kengät, autot. Video Mapping takaa katsojille scifi-elokuvakokemuksen.

Videoiden kartoitus ei vain on mainostoimistojen saatavilla mutta kuka tahansa käyttäjä voi käyttää sitä katsomaan elokuvia tai jopa heijastamaan kuvia, jotka liittyvät mihin tahansa juhlaan, kuten jouluun tai halloweeniin, kotonaan. Tämä työkalu todella asettaa meidät epäilemään, onko parempi ostaa projektori tai älytelevisio.

Videoiden kartoitus on loistava työkalu jonka avulla voimme projisoida kaikenlaisia ​​kuvia, videoita tai animaatioita mille tahansa pinnalle ja antaa meille ainutlaatuisen visuaalisen spektaakkelin. Voimme lisätä 3D -tehosteita heijastettuihin kuviin tai videoihin Windows 10: ssä yksinkertaisella tavalla, mikä antaa meille paremman kokemuksen.

Videon kartoitus se auttaa meitä suorittamaan erilaisia ​​tehtäviä Esimerkiksi kaupunkimainonnan alalla voit tehdä mainoksistamme vaikuttavia kiinnittämällä käyttäjien huomion entistä enemmän.Tämä työkalu mukautuu täydellisesti mihin tahansa tavalliseen tai epäsäännölliseen pintaan, esimerkiksi rakennuksiin, muuttaa käytännössä minkä tahansa pinnan näyttöksi.

Mikä laite on täydellinen kartoittamiseen?

Kartoitus koostuu audiovisuaalisen sisällön heijastamisesta mille tahansa pinnalle, pienistä esineistä, kuten liitutaulusta, laajamittaisiin ennusteisiin rakennuksen rikkoutumisesta. Jos haluat terävän heijastuksen, Christie Boxer 2K30 on oikea joukkue.

Christie Boxer 2K30 -laitteessa on kuusi lamppua, jotka tarjoavat terävämmän kuvan, ja siinä on helppokäyttöinen audiovisuaalinen hallintaohjelmisto Resolume Arena 5.0.4, joka mahdollistaa nopeat säädöt heijastusalueella. Sisältää Christie TruLife -kuvaprosessorin 3DLP -tekniikka, 30000 lumenia ja 2K -tarkkuus. On huomattava, että laite on helppo kuljettaa, ja sen paino on 65 kg, ja sen voi kuljettaa kaksi henkilöä.

Se on epäilemättä paras projektiolaite, jota voit käyttää suuren mittakaavan audiovisuaalisten esitysten tekemiseen.

Ominaisuuksissa on oltava hyvä videokartoitus

Videokuvan käyttöä varten tarvitaan erityinen suuritehoinen projektori, joka skannaa laserilla kokonaan rakenteen, johon haluamme heijastaa kuvan, animaation tai videon, ja kun tämä on tehty ja käyttämällä erityisiä ohjelmistoja 3D -kuva luodaan.

Kun tämä työkalu luo 3D -kuvan, se asettaa sen rakenteen päälle ja luo ainutlaatuisen vaikutuksen Ei ole mahdollista erottaa, onko projisoitu kuva todellinen vai vain heijastus. Videon kartoittamisesta voi tulla kaupunkimainonnan tulevaisuus, koska voimme tarjota sille useita audiovisuaalisia apuohjelmia.

Hyvä perspektiivi ja valo

Jos haluat tehdä hyvän kartoituksen, valo ja perspektiivi ovat erittäin tärkeitä elementtejä, ja valon avulla voimme nähdä ja määritellä tilan, värit ja tekstuurit luo syvyyttä antamalla animaatioon kolmiulotteisuuden, perspektiivi ottaa todelliset elementit ja muuttaa ne ja luo toisen todellisuuden, jota etsimme audiovisuaalisessa esityksessä.

Audiovisuaalinen sisältö

Kartoituksessa, kun puhumme audiovisuaalisesta sisällöstä, viittaamme ohjelmistoon, välineeseen, jota yleensä käytämme videoidemme tuottamiseen ja editointiin, sinulla on hyvä audiovisuaalinen ohjelmisto Se on ratkaiseva esityksen esittämisessä, koska se riippuu siitä, kuinka kirkas ja juokseva se voidaan nähdä.

audiovisuaalinen videoprojisointi

Projisointilaitteet

Se on olennainen osa kartoitusta, jotta voimme luoda visuaalisen vaikutuksen, ja meillä on oltava hyvä tiimi, paras laajamittaisille ennusteille on Christie Boxer 2K30. Helppokäyttöinen, 2K -resoluution ja kuuden lampun ansiosta siinä on kaikki mitä tarvitset unohtumattomaan esitykseen.

Videotyypit Kartoitus siellä

Kartoituksesta on tullut erittäin suosittua viime vuosina, se on hyödyllinen työkalu Sekä taiteellisissa että mainosvälineissä, koska se yleensä vaikuttaa suuresti katsojiin, tässä on luettelo tähän mennessä eniten käytetyistä kartoitustyypeistä:

Rakennuksen kartoitus

Sitä voidaan helposti käyttää eniten projektioita tehtäessä, koska visuaalisesti se on paljon silmiinpistävämpi, on tavallista nähdä heidät muistotilaisuuksissa jossa historialliset rakennukset, joissa on kansalliset liput tai symbolit, on valaistu.

Mainonnan kartoitus

Yritykset käyttävät sitä houkutellakseen lisää kuluttajia käyttämällä suuren mittakaavan ennusteet ne saavat tuotteen pysymään katsojan mielessä sen vaikutuksen ansiosta, jonka projektio itse tuottaa. Se on melko luova tapa saada potentiaaliset ostajat kiinni.

Taiteellinen kartoitus

Tämän tyyppistä kartoitusta käytetään heijastamaan abstrakteja kuvia, fantasia -asetuksia tai luomaan historiallisia tapahtumiayleensä pyrkii antamaan viestin katsojalle, mutta tavoittaa katsojan tavalla

Taulukon kartoitus

Taulukon kartoitus koostuu pienemmästä ulkonemasta, sitä käytetään pieniin esityksiin, joissa se projisoidaan pöydälle, jossa on lautaset, ruoka ja muut astiat. Jos haluat luoda visuaalisia tehosteita niihin, kuten ruoan toisen tekstuurin, muuta väriä tai anna lasien tai pullojen elää.

Kuinka tehdä videokartoitus

Jotta voimme tehdä onnistuneen videokartoituksen, joka näyttää siltä kuin jotain scifi -elokuvasta, meidän on otettava huomioon kolme tekijää valaistus, ohjelmisto ja hyvä audiovisuaalinen projektori. On tärkeää parantaa epäselvien tai pikselöityjen videoiden laatua, jotka haluamme näyttää, jotta katsojat saavat paremman kokemuksen.luoda videokartoitusta

Valaistuksella on tärkeä rooli, koska sen avulla heijastetut kuvat voivat näyttää paljon paremmilta, minkä vuoksi sitä suositellaan suorita videon kartoitus yön aikana, koska tällä tavalla kontrastit ja värit korostuvat paljon paremmin, samalla tavalla voimme parantaa videon hämärää tai valaistusta Adobe Premieren avulla.

Ohjelmiston tavoitteena on luoda 3D -kuva Sen jälkeen kun pinta on skannattu, meidän on käytettävä ohjelmistoa, jonka avulla voimme saada heijastetun kuvan tarkat mitat ja välttää siten kuvan ei -toivotut vääristymät. Tällä hetkellä mainosmarkkinoilla on useita ohjelmistoja, kuten Visution Mape, Resolume, Map Mapper, muiden joukossa.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä tarvitsemme melko tehokkaan projektorin, tällä hetkellä visuaaliset markkinat kasvavat ja on suuri valikoima laitteita, jotka voidaan mukauttaa makuun ja kuluttajien tarpeisiin, videokartoitussovelluksen suosituimpia laitteita ovat Panasonic PT-VZ580 -projektori, BenQ MX611 ja Acer P6200.

Paras ohjelmisto kartoitukseen

Kartoitus on tekniikka, josta on tullut nykyään varsin suosittua, joten jos teemme haun, voimme löytää monia vaihtoehtoja, kun ohjelmisto videokartoitukseen, alla mainitsemme markkinoiden parhaat vaihtoehdot:

Visio Mapio

Tämä on yksi tunnetuimmista ohjelmistoista projisoinnin kartoittamiseen tietokoneelta. Se on a helppokäyttöinen ohjelmaLite -version nopeuden lisäksi markkinahinta on 180 dollaria ja Pro -version 320 dollaria.

Resolume Arena

Tästä ohjelmistosta on tullut varsin suosittu, se on yksi eniten käytetyistä, koska se on sujuva, helppokäyttöinen ja voit myös saada opetusohjelmia helpommin hyödyntääksesi kaikkia sen ominaisuuksia. Tällä ohjelmistolla voit tehdä siihen nopeita muutoksia. projektioalue.

Hullu kartoittaja

Tämä ohjelmisto on yksi kehittyneimmistä, koska se mahdollistaa useiden kerrosten projisoinnin samanaikaisesti niiden ollessa liikkeessä, jolloin syntyy 3D -vaikutus ja siten suurempi vaikutus. Tässä on myös sujuvuus, sileä reuna, verkkokirjasto ja editori.