Skip to content

Tekstityksen ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä DirecTV: ssä

4 de syyskuu de 2021
directv 14728

Miten pystyn laita tekstitys päälle DirecTV -kanaville tai elokuville? Mitä minun tarvitsee poistaa tai poistaa käytöstä tekstitykset DirecTV: ssä? Mitä ohjeita on noudatettava DirecTV -antennin tekstityksen määrittämisessä?

DirecTV on yksi parhaista satelliittilähetyspalveluista siellä tänään. Tämä johtuu alhaisista kustannuksista ja laajasta luettelosta. On arvioitu, että DirecTV: llä on yli 1500 kanavaa.

Siitä huolimatta DirecTV on amerikkalainen palvelu, sen luettelo on monikulttuurinen. Joten se kokoaa yhteen lukuisia ulkomaisia ​​kanavia ja elokuvia eri kielillä, kuten venäjä, englanti, korea ja satoja muita.

Tähän ohjelmointiin pääseminen ja siitä nauttiminen on kuitenkin mahdollista tekstitysten kautta voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä asetusten kautta DirecTV: n omistuksessa. Jos et tiedä miten voit määrittää nämä asetukset, selitämme sinulle Miracomosehacessa vaihe vaiheelta. Pysy siis kanssamme ja selvitä kaikki tiedot tästä toiminnosta.

Ota tekstitykset käyttöön tai poista tämä käytöstä

Tekstityksen aktivointi tai näyttäminen DirecTV: ssä on erittäin yksinkertaista. Tekstityksen asettaminen DirecTV -palveluun on usein hyödyllistä, kun katsot ulkomaisia ​​kanavia tai elokuvia. Tekstityksen näyttäminen tai aktivointi tässä se riippuu DirecTV: n tyypistä.

Jos sinulla on Simple TV -palvelu tai kuten aiemmin tunnettiin, DirecTV Now, Voit asettaa tekstitykset asetusten kautta. Tätä varten sinun on kirjauduttava Simple TV -tilillesi sähköpostiosoitteellasi tai käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.

Sitten sinun on annettava napsauta Asetukset -painiketta joka on merkitty rataskuvakkeella. Näkyviin tulee pudotusvalikko, josta sinun on löydettävä tekstitysosio.

Tällä tavalla voit muokata ja valitse haluamasi kieli. Lopuksi sinun tarvitsee vain napsauttaa Tallenna muutokset ja näet kaikki DirecTV: n kanavat, kuten HBO Go tekstityksineen.

Jos satelliittisignaali loppuu etkä voi määrittää DirecTV -kanavien ja elokuvien tekstitystä, virheen 771 korjaaminen on erittäin helppoa. Tämä häviää monta kertaa kooderin uudelleenkäynnistyksen jälkeen.

Toisaalta, vaikka tekstitykset ne ovat yleensä erittäin hyödyllisiä Kanavat tai elokuvat, jotka ovat toisella kielellä, voivat olla joissain tapauksissa tarpeettomia tai ärsyttäviä. DirecTV tarjoaa vaihtoehtoja HBO: n kaltaisten kanavien kielen vaihtamiseen.

Kun olet saavuttanut vaihtaa DirecTV: n kieltä, voit poistaa tekstitykset melko helposti. Niiden poistaminen käytöstä ei myöskään häiritse säännöllistä ohjelmointia.

Ensimmäinen askel DirecTV -tekstityksen poistamiseksi käytöstä on napsauta ’Valikko’ -painiketta löytyy kaukosäätimestä. Valitse sitten näkyviin tulevista vaihtoehdoista Kieli.

Kieliosassa sinun on napsauta vaihtoehtoa ’Tekstitykset’, tällöin ruutu tulee näkyviin, jossa voit poistaa tekstityksen käytöstä, poistaa sen käytöstä tai poistaa sen. Jotta uudet asetukset voidaan ottaa käyttöön, sinun tarvitsee vain painaa Tallenna muutokset -vaihtoehtoa ja tällä tavalla olet deaktivoinut minkä tahansa kanavan tai elokuvan tekstitykset DirecTV: ssä.

Paremmat asetukset tekstityksille

Jos sinulla on perinteinen DirecTV -palvelu, ”DirecTV Now”. Prosessi tekstitysten aktivoimiseksi ja näyttämiseksi se on samanlainen kuin ”Simple TV” -prosessi. Tältä osin sinulla ei ole suuria ongelmia tehdessäsi vastaavia muutoksia kokoonpanoon, mutta jos ei, pysy kanssamme ja me selitämme seuraavat kohdat, jotta tekstitykset voidaan määrittää onnistuneesti.

Ensimmäinen askel on napsauttaa Info -painiketta, jolloin voit käyttää kaukosäädintä. Näkyviin tulee avattava valikko, jossa sinun on painettava Seuraava-painiketta oikealle. Kun onnistut löytämään CC -osion, sinun on napsautettava valinnaisia ​​tekstityksiä.

Koska tekstitysvaihtoehto on DirecTV: n henkilökohtainen tekstitysjärjestelmä, käytettävissä olevia vaihtoehtoja ja kokoonpanoja on lukuisia.

DirecTV tarjoaa vaihtoehdon tekstitysten kokonaisnäkökulma, kun tarvitsemme niitä. Tämä palvelu tarjoaa meille mahdollisuuden muuttaa kirjainten väriä, kokoa ja taustaa vain noudattamalla alla esitettyjä täysin yksinkertaisia ​​vaiheita.

Ensimmäinen askel, joka meidän on otettava Se on painaa ”valikko” -painiketta vastaavassa kaukosäätimessämme, kun olet valmis, napsautamme ”asetukset ja kokoonpano”. Täältä löydämme itsemme ”Esteettömyys” -ruutuun ja jatkamme pääsyä.

aktivoi tekstitykset DirectV -asetuksilla hbo

Nyt voimme tehdä haluamasi muutokset kokoonpanoon, kun annamme sen loppuun napsauta ’Poistu’ -painiketta voidaksemme palata järjestelmän tai television kotiin ja voila, olemme onnistuneet mukauttamaan tekstityksiä.

Tällä puolella, sinulla on täydellinen ja täydellinen mahdollisuus tehdäksesi haluamasi muutokset, muokkaa vastaavien tekstitysten asetuksia mieltymystesi mukaan, jotta voit nauttia tästä upeasta palvelusta katsellessasi muun muassa mitä tahansa kanavaa, sarjaa, elokuvaa, dokumenttia.

Kun olet määrittänyt ja mukauttanut tekstityksiä, voit valita haluamasi kielen ja lopuksi Sinun tarvitsee vain napsauttaa Tallenna muutokset.

Vinkkejä ja varoituksia

On tärkeää muistaa, että on olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja, työkaluja ja ominaisuuksia, jotka ovat saatavilla vain joillekin DirecTV -malleille ja -päätteille. Esimerkiksi jotkut yllä mainitut asetukset ja säädöt ovat käytettävissä tietylle vastaanottajien luettelolle.

Tällä hetkellä, se on tehty viralliseksiDirecTV: n mukaan nämä eri toiminnot, asetukset ja työkalut ovat käytettävissä vain vastaaville vastaanottimille H23, HR20, HR21, HR23, R22 ja H21.