Skip to content

Kuinka peruuttaa FuboTV -tilaukseni helposti!

2 de syyskuu de 2021
fubotv logo 14392

Nykyään kulutus sarjoja ja elokuvia verkossa FuboTV: n avulla, joko minkä tahansa kautta suoratoistoalustoja tai mitä tahansa verkkosivua, etenkin nyt, kun on pandemiaongelmia, joissa meidän kaikkien on pidettävä huolta itsestämme ja siksi on parempi pysyä kotona.

Joskus näistä alustoista tulee täydellinen ihme ja ne muuttavat elämäämme, mutta toisinaan emme yksinkertaisesti pidä mainitun alustan mallista tai muodosta, ja tästä syystä haluamme peruuttaa tilauksemme.

Tänään Miracomoseacessa puhumme erityisesti FuboTV, vaihtoehtoinen alusta, josta on tullut suosittu. Mutta tässä tapauksessa selitämme kuinka voin peruuttaa FuboTV -tilaukseni tai peruuttaa tilaukseni.

Mikä on FuboTV?

FuboTV on yksi alustoista, joka tarjoaa meille kanavaluettelo joista voimme nauttia, etenkin niistä, joista on tullut suosittuja tällä aikakaudella satelliittisignaalissa, missä se saavutetaan saada erinomainen signaalivastaanotto tai kaapelin kautta.

Näillä keinoilla on mahdollista katsella urheilukanavia talon pienten suosikkikanaville, hyvin samalla tavalla kuin pluto -tv -alusta, mutta sillä erolla, että FuboTV: ssä, jos maksutapa on noin 4,99 euroa kuukaudessa.

Syyt tilauksen peruuttamiseen

Syitä tähän on useita, ja totuus on varsin ymmärrettävä, koska yksi niistä on tilata ja kun voit nauttia tästä tilistä, yksinkertaisesti eivät pidä sivuston suunnittelusta tai mainitun sivun tarjoamia kanavia.

Seuraava syy on enemmän taloudellisiin kysymyksiin, joissa peruutat tilauksesi tai peruutat tilauksesi, koska sinulla ei ole tarvittavaa rahaa mainitun sivun kuukausimaksun maksamiseen, tai toisaalta, että sinulla on vain tilasi kokeiluversion etkä halua enää käyttää tätä alusta.

Mitä vaiheita minun pitäisi tehdä FuboTV: n peruuttamiseksi tai tilauksen peruuttamiseksi

On tärkeää muistaa, että kun tilauksesi peruutetaan, kun olet sisällä koeajan, mitään ei veloiteta, mutta valitettavasti sinulla ei ole mahdollisuutta nauttia uudesta kokeilujaksosta samoilla tiedoilla.

Pysyvä peruutus

Selitit jo syyt, miksi useimmat ihmiset päättävät peruuttaa FuboTV -tilauksensa pysyvästi. Tämä on todella helppoa, sinun on vain noudatettava seuraavia vaiheita:

 1. Ensinnäkin sinun on syötettävä valitsemasi selain ja kerran siinä, sinun on kirjoitettava hakupalkkiin ”fubotv”. Etsi ja valitse ensimmäinen vaihtoehto.
 2. Kun olet verkkosivustolla, sinun on päästävä tilillesi, kirjoittamalla sekä sähköpostiosoitteesi että salasanasi.
 3. Tämän jälkeen sinun on napsautettava tiliäsi ja annettava se.
 4. Sinun on jo napsautettava osiota, jossa lukee ”tilini”, joka sijaitsee näytön oikeassa yläkulmassa.
 5. Kun olet ”tililläni”, etsi vaihtoehto ”tilaus ja laskutus”. Napsauta tätä.
 6. Sinun on siirryttävä näytön alareunaan ja painettava kohtaa, jossa lukee ”peruuta tilaus”.
 7. Tämän jälkeen avautuu ikkuna, jossa sinulta kysytään, haluatko keskeyttää tilisi tilapäisesti vai päinvastoin, jos haluat poistaa sen kokonaan. Tässä tapauksessa sinun on painettava vasenta vaihtoehtoa ”Suorita peruutus”.
 8. Näyttöön tulee seuraava ikkuna, jossa vahvistetaan, että olet peruuttanut tilin onnistuneesti. Paina vain kohtaa, jossa lukee ”ok” punaisella.
 9. Ja voila, siitä hetkestä lähtien tilaus peruutetaan.

Osittainen peruutus

Tapauksessa peruuttaa tilauksesi osittain pieneksi ajaksi, muun muassa ansaitun loman vuoksi, jolloin sitä ei tarvita, tai koska suosikkijoukkueesi on tauolla, koska tilauksen väliaikainen peruuttaminen on hyvä idea.

Muista joka tapauksessa peruuttaa tilauksesi osittain seuraavien ohjeiden mukaisesti:

 1. Siirry ”tilini” osoitteeseen fubo.tv, sinun on tunnistettava itsesi ja valittava profiilisi, jos sitä todella vaaditaan
 2. Klikkaa ”Tilaus ja laskutus
 3. Paina vaihtoehtoa ”Tilaus”
 4. Suunnittele aika, jonka haluat peruuttaa osittain (enintään 3 kuukautta, jos aikataulusi on neljännesvuosittain)
 5. Napsauta lopuksi ”vahvista”.

Hyvä asia on, että kun peruutat tilauksesi, et menetä tallenteita, suosikkikanaviasi tai henkilökohtaisia ​​säätöjäsi, koska ne tallennetaan.

FuboTV: n tilauksen peruuttaminen kokeiluviikollani

Jos olet jo tilannut FuboTV -alustan, mutta eri syistä et halua jatkaa tilausta etkä tiedä miten se tehdään, tässä selitetään yksinkertaisella tavalla FuboTV -tilauksen peruuttaminen testiviikolla. On tärkeää tietää, että sinun on peruutettava tilaus ennen kuin 7 ilmaista päivää on kulunut, jotta sinua ei veloiteta.

peruuta tilaus fubotv -palvelussa

 1. Siirry verkkosivulle ”fubo.tv”, mene valikkoon näkymään näytön oikeassa yläkulmassa
 2. Kirjoita sitten ”tilini”Ja siirry osioon”Tilaus ja laskutus
 3. Klikkaa ”peruuta tilaus”Kun olet siellä, on useita syitä, miksi haluat peruuttaa tilauksen.
 4. Kun ilmoitat syyn, napsauta ”jatka”
 5. Tämän jälkeen näkyviin tulee ponnahdusikkuna, jossa kysytään, perutaanko tili varmasti. Tällöin sinun on napsautettava ”peruuttaa koeajan”.

Mitkä ovat FuboTV: n peruutuskäytännöt?

Jokaisella FuboTV: n tilaavalla käyttäjällä on oikeus päättää milloin perua tilauksensa joko syistä, jotka heillä on, minkä vuoksi sinun on tiedettävä fubotv: n peruutusehdot. Siksi, jos haluat peruuttaa tämän alustan käytännön mukaisesti, miten voit tehdä sen?

Se voidaan tehdä osoitteessa peruuttaa maksutilauksetJos valitset tämän vaihtoehdon, sinun tulee tietää, että maksettu tilauksesi on voimassa nykyisen laskutuskauden loppuun. Lisäksi tämä alusta ei myönnä hyvityksiä, jos olet maksanut aikaisemmin sen palveluista tai osittain.

Mitä tulee politiikkaan ilmaisten kokeilujaksojen peruuttaminen, se riippuu siitä, mistä rekisteröit tilauksesi. Jos rekisteröit tilisi viralliselle fubotv -sivustolle, ilmainen kokeiluviikko peruutetaan välittömästi, joten menetät käyttöoikeuden kyseiselle alustalle.

Jos rekisteröidyit Rokun kautta ja haluat peruuttaa tilauksesi ilmaisen kokeilujakson aikana, sinun tulee tietää, että tilaus päättyy ilmaisen kokeilujakson lopussa.

Peruutusmaksusopimukset

Toisaalta niitä on sopimukset ja peruutusmaksut. Mutta ilman näitä, fubotv -tilauksesi voidaan uusia automaattisesti siihen asti, kunnes päätät peruuttaa tilauksesi tällä alustalla. Lisäksi, jos et halua tilaustasi uusittavan, voit peruuttaa sen kuluvan ajanjakson lopussa milloin haluat.

Jos haluat lisätietoja, voit tarkistaa FuboTV: n käyttöehdot.

Lähetä kommentteja

Jos haluat parantaa kaikkea tällä sivulla, maksuista tai suunnittelusta yleensä, ne antavat sinulle mahdollisuuden kommentoida tai kommentoida ja lähettää sen heille seuraavalla tavalla, mikä on todella yksinkertaista.

Kun olet suorittanut kaikki edellä mainitut vaiheet, sivu näyttää sinulle joukon vaihtoehtoja, joissa he kysyvät peruutuksen syytä, sinun on vain valittava, mikä oli sinun, ja se on kaikki. Jos et löydä sitä, valitse ”muu” ja kirjoita syy manuaalisesti.