Skip to content

Rekisteröityminen tai rekisteröityminen FlixOléen helposti

2 de syyskuu de 2021
flixole logo 14403

Haluatko tietää, miten rekisteröidyt FlixOléen? Palataksemme elokuvien, sarjojen ja eri vaihtoehtojen, kuten Pluto TV: n, aiheeseen tulee foorumi, jossa voit nähdä tämän tyyppiset suoratoistaa sisältöä kotoa vaarantamatta terveyttäsi tai sukulaistesi ja tuttaviesi terveyttä.

Nykyään näistä suoratoistopalveluista on tullut todella suosittuja Netflixin menestyksen ansiosta, uusia uusia vaihtoehtoja elokuvien, sarjojen ja jopa live -kanavien nauttimiseen, täysin etänä Internetin välityksellä.

Tässä yhteydessä selitämme, mistä yhdestä suosituista suoratoistopalveluista on kyse, FlixOlé. Me myös opetamme sinulle miten se toimii, mitä se tarjoaa, sen suunnitelmat ja kuinka rekisteröityä joten voit rekisteröityä siihen nopeasti ja helposti.

Kuinka FlixOlé toimii – espanjalaisen elokuvan suoratoistoalusta

Tämä digitaalinen suoratoistopalvelu tarjoaa käyttäjilleen Espanjalaiset sarjat ja elokuvat teräväpiirtona (HD), jotka maksetaan kuukausi- tai vuositilauksella ja joiden avulla voit nauttia kaikesta alustan sisällöstä rajoittamattomalla tavalla.

Sinun tarvitsee vain luoda tili heidän alustalleen rekisteröityäksesi, valita yksi heidän tilaussuunnitelmistaan ​​ja voit nauttia sen suuresta sisältöluettelosta, joka on käytettävissänne missä tahansa Voit tarkastella sitä tietokoneeltasi tai muusta älykkäästä elektronisesta laitteesta Internet-yhteyden kautta tietoverkon tai Wi-Fi-yhteyden kautta.

Selaa sen laajaa luetteloa, valitse mitä haluat etsiä tai valitse jokin alustan suosituksista, tee olosi mukavaksi ja nauti. Kun toisto on alkanut, voit valita kielen (jos saatavilla on muita kopiointiversioita) ja tekstityksen sekä videon laadun.

Voit myös ladata elokuvan tai sarjan katsottavaksi myöhemmin offline -tilassa tai lisätä sen omaan henkilökohtaisten suosikkien luettelo (”Minun listani”). Jos käytät useita laitteita FlixOlé -tililläsi, voit keskeyttää jonkin niistä sisällön toiston ja jatka tarkalleen sillä hetkellä, kun toisella laitteella lopetit.

Mikä luettelo on tällä hetkellä FlixOlessa?

Kanssa yli 3500 espanjalaista elokuvaa ja sarjaa, FlixOlé on maailman suurin digitaalinen espanjalaisen elokuvan alusta. Sen luettelo keskittyy pääasiassa espanjalaisiin sarjoihin ja elokuviin, vaikkakin sisältää monia muita eurooppalaisia ​​tuotantoja, joka erottaa sen muista suurista suoratoistopalveluista, kuten Netflixistä, jotka tarjoavat enimmäkseen amerikkalaista sisältöä.

Siinä ei ole vain uusimpia elokuvia ja sarjoja, vaan myös sisältää klassisia tuotantoja. Tilaamalla FlixOlé -palvelun voit nauttia historian suurimmasta espanjalaisen elokuvan luettelosta, joka kasvaa jatkuvasti ja tavoitteena on tulla Euroopan tärkeimmäksi suoratoistopalveluksi.

Kuinka paljon FlixOlé -tilaus maksaa?

FlixOlessa on tällä hetkellä kaksi suunnitelmaa, jotka eroavat vain maksuajasta. Voit tilata 2,99 euroa kuukaudessa tai 29,99 euroa vuodessa. Molemmissa tapauksissa sinulla on rajoittamaton pääsy alustan luetteloon ja kaikkiin sen toimintoihin.

Lisäksi FlixOlessa on tarjouskoodit Ne tarjoavat sinulle ilmaisen kokeilujakson pidennyksen useiksi päiviksi, mikä on hienoa! Se on melko helppokäyttöinen palvelu, jossa voit nauttia parhaasta espanjalaisesta ja eurooppalaisesta viihteestä yli kohtuullisen hinnan.

FlixOlé -tilauksen maksaminen

Kun rekisteröidyt FlixOlé -alustalle, annat luottokorttisi maksutiedot (kortin numero, omistajan nimi, viimeinen voimassaolopäivä ja CVC / CVV / CID), jotka linkitetään tiliisi. Kun 14 päivän koeaika on päättynyt, suunnitelmasi veloitetaan automaattisesti ja sen kuukauden päivämäärä, jolloin kokoelmat jatketaan, asetetaan.

Jos haluat tarkistaa maksutietosi, muuttaa niitä tai vain tarkistaa suunnitelman maksupäivän, sinun on vain kirjauduttava sisään ja käy kohdassa ”Tilini”. Samasta osiosta voit tarkistaa maksuhistoria viime vuonna ja jopa muuta suunnitelmaasi kuukausittaisen ja vuosittaisen maksutavan välillä.

Maksutavat käytettävissä

  • Luottokortti: ainoa FlixOlé -alustan hyväksymä maksutapa. Samat tiedot syötetään tilausprosessin aikana ja ne voidaan muuttaa myöhemmin. Kortin on oltava Master Card, VISA tai American Express olla voimassa alustalla.

Menettely FlixOléen rekisteröimiseksi helposti

Jos olet nähnyt luettelon tai olet jo käyttänyt tätä palvelua ystävän kautta ja rakastunut siihen, noudata seuraavia ohjeita, jotta saat oma tilisi FlixOlessa ja nauti siis koko luettelostasi.

Sinun on ensin avattava FlixOlé -sivusto selaimestasi. Kun olet sisällä FlixOlé -sivusto, sinun tarvitsee vain napsauttaa painiketta, joka sanoo ”Kirjaudu sisään”. Rekisteröidy käyttämällä näytön alareunassa olevaa vaihtoehtoa, joka vie sinut osioon”Luo tili”.

pieni näyte flixole -luettelosta

Tässä osassa sinun on syötä henkilötietosieli sähköpostiosoitteesi ja salasana, jota haluat käyttää FlixOlé -tililläsi. Sen jälkeen on laatikko, jossa sinulle annetaan mahdollisuus saada ilmoituksia tai tarjouksia tältä sivustolta sähköpostisi kautta, hyväksyäksesi sen sinun on aktivoitava laatikko, jos et halua, jätä laatikko pois käytöstä.

Kun tämän sivun tiedot on täytetty, sinun on hyväksyttävä palvelun ehdot painikkeen painaminen ”Luoda”Seuraava on valitse mikä suunnitelma sopii sinulle parhaiten mieltymystesi mukaan2,99 euroa kuukaudessa ja 29,99 euroa vuodessa. Heti kun olet valinnut kumman haluat, sinun tarvitsee vain napsauttaa ”Aloita Premium Plan”.

Viimeinen vaihe on syöttää luottokorttisi tiedot ja vahvistaa antamasi suunnitelma. Jos kaikki on kunnossa, sinun on napsautettava ”Vahvista ja maksa”aloittaa nauttiminen parhaasta espanjalaisesta elokuvan suoratoistopalvelusta.

Ilmainen kokeilutilaus

Erikoistarjouksena FlixOlé -alusta tarjoaa kaikille uusille tilaajilleen a 14 päivän ilmainen kokeilujakso. Tänä aikana käyttäjät voivat saada täyden käyttöoikeuden alustaan. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa ilman maksua. On huomattava, että jos jatkat tilaustasi myöhemmin, koepäiviä ei sovelleta uudelleen.

Maksettu tilaus

Kun koeaika on päättynyt, alusta latautuu automaattisesti kuukausi- tai vuosimaksusi luottokortiltasi. Jos olet jatkanut tilaustasi sen peruuttamisen jälkeen, sinun on maksettava suunnitelmasi välittömästi, vaikka käyttäjällä on edelleen oikeus peruuttaa tilauksensa milloin tahansa vapaasti.

Kuinka monta laitetta voin yhdistää FlixOlé -tilaukseen?

Voit nauttia FlixOlesta sen verkkosivustolla, sen sovelluksella mobiililaitteille ja sen sovelluksella älytelevisioille. Alusta on myös yhteensopiva Fire TV: n, Apple TV: n ja Google Chromecastin kanssa. Voit kirjautua sisään FlixOlé -tililläsi viidellä eri laitteella, mutta Voit toistaa sisältöä vain yhdellä näytöllä samanaikaisesti.