Skip to content

Mikä on ja miten Mastodon vaikuttaa? Kuinka rekisteröityä tähän sosiaaliseen verkostoon

24 de elokuu de 2021
mastodon social media network 12688

Mastodon ei ole yksittäinen sosiaalinen verkosto, vaan joukko sosiaalisia digitaalisia verkostoja, joilla on yhteinen alusta, jotka ovat riippumattomia Niitä kutsutaan ”Tapaukset”, sen käyttö on samanlainen kuin Twitter. Kuitenkin Mastodonia käytetään tällä hetkellä vähemmän kuin Twitter -sovellus.

Nykyään Mastodonista on tullut ilmainen koodi- ja alustavaihtoehto, jossa voit tehdä mitä teet muissa digitaalisissa viestintäverkoissa, kuten profilointi, lähetä valokuvia ja videoita ja seuraa samalla tavalla ketä haluat tässä verkossa aivan kuten muissakin sosiaalisissa verkostoissa.

Et edelleenkään nauti tästä sovelluksesta tai et tiedä sen toiminnallisuutta ja olet kiinnostunut tietämään siitä hieman enemmän, joten älä lopeta liittymistä meihin, tässä artikkelissa kerromme sinulle siitä ja miten saat sen helposti ja nopeasti .

Mastodonin sosiaalisen verkoston käyttö

Tärkeintä, mitä sinun pitäisi tietää tästä uudesta sovelluksesta, on se, että se on täysin ilmainen sovellus, yhteensopiva pöytätietokoneiden ja matkapuhelimien kanssa, joissa on HTML. Se on ohjelmisto, jolla ei ole pääpalvelinta, koska se on täysin avoimen lähdekoodin. Yllättynyt, totta kai. Tämän Mastodon -nimisen digitaalisen vuorovaikutusverkon käytön osalta se on todella yksinkertainen ja tarjoaa seuraavat:

  • Seinä on julkinen ja täysin kronologinen, sekä liittovaltion että paikallinen.
  • Voit myös lähettää tiloja, viestejä a enintään 500 merkkiä, lyhyitä videoita ja jakaa animoitavia gif -tiedostoja.
  • Tämä sosiaalinen verkosto ryhmittelee asiakkaitaan yhteisöjen ”esiintymiksi”, joita voit seurata ilman ongelmia vuorovaikutuksessa heidän tai muiden kanssa. Mikä tekee siitä monipuolisen.
  • Viestit ovat nimeltään Toots ja Mastodon -asiakkaat voivat seurata toisiaan halutessaan.

Rekisteröidy Mastodoniin

  1. Siirry Mastodonin sosiaaliseen sivustoon ja valitse sitten ”Rekisteröidy”, valitse nimi, jonka haluat heidän näkevän asiakkaana sosiaalisessa digitaalisessa verkossa ja jolla voit käyttää sitä aina, kun haluat käyttää sitä.
  2. Kirjoita sitten sähköpostiosoitteesi, jonka aiot liittää. Valitse sitten ja kirjoita salasana, lopuksi napsauta ”rekisteröidy”.
  3. Odota muutama sekunti, kunnes saat vahvistusviestin, jonka sanoin ”Vahvista sähköpostiosoitteesi”. Vahvista sitten painamalla sitä. Myöhemmin saat tervetuloviestin, jossa ilmoitetaan tilisi nimi. Siirry sitten Mastodon -sovellukseen, anna käyttäjätunnuksesi ja myös salasanasi.
  4. Tässä vaiheessa näet joitain yksinkertaisia ​​ohjeita, joita sinun on noudatettava askel askeleelta, koska ne opastavat sinua näytöllä, jotta voit käyttää tätä sovellusta ja määritä tyyliisi. Yksinkertainen totuus.

Mastodon -sovelluksen käytön edut

Ne ovat useita digitaalisia verkkoja, jotka tunnetaan nimellä ”Mastodon -sovelluksen esiintymä” avoimella ohjelmistolla, jossa eri instansseilla on oma palvelin, omat säännöt ja järjestelmänvalvojat.

Julkaisut rekisteröidään kronologisesti sen lisäksi, että ne ovat ystävällinen alusta, ilman viestintää keskeyttäviä mainoksia tai minkäänlaista seurantaa, eikä niillä ole myöskään julkaisuja koskevia rajoituksia, kunhan vakiintuneet ehdot. Tässä mielessä voit säätää tämän sovelluksen tietosuoja -asetuksia.

Näin ollen se on sosiaalinen digitaalialusta, joka huolimatta Twitterin korvaavasta vaihtoehdosta on erilainen, koska sillä ei ole rajoituksia, vaikka sillä on omat ehdot tai käyttöehdot, jotta vältetään käyttäytyminen sopimattomia viestejä, kuten: seksistinen, muukalaisviha, mm.

Mastodon -sovelluksessa on mahdollisuus estää käyttäjä, mutta tämä tehdään pysyvästi, joten sinun on oltava varma, kun haluat estää. Mutta se tarjoaa myös mahdollisuuden, että et voi vain katsoa tiettyjen asiakkaiden viestejä tällä vaihtoehdolla ”Mykistä käyttäjä”, aivan kuten Facebookissa tehdään.

sosiaalisen median kuvakkeet

Nyt kun tiedät kaiken mitä sinun tarvitsee tietää tästä Mastodon -sovelluksesta ilmainen vuorovaikutus ja avoin ohjelmisto, jossa voit päästä eroon vihamielisistä mainoksista ja jolla on enemmän merkkileveyttä tilojen ja viestien kirjoittamiseen, et voi lopettaa rekisteröitymistä ja hyödyntää sen laajoja etuja pysyäksesi aktiivisena perheesi, ystäviesi kanssa ja miksi et tapaisi uusia ystäviä.