Skip to content

Mikä on Spell Suction League of Legendsissa? – LoL -loitsuja

26 de elokuu de 2021
ataque

Legue of Legendsin pelaaminen edellyttää vähimmäistietoa käytettävissä olevista taidoista. LoL -loitsun imu on vielä yksi ja kuten niin monet muutkin kyvyt, sillä on omat pienet yksityiskohtansa. Ehdottomasti On kätevää tietää se yksityiskohtaisesti pelistrategian säätämiseksi jokaiseen peliin ja tilanteeseen.

Tämä kyky on erittäin suosittu ja olet ehkä jopa käyttänyt sitä tietämättä kovin hyvin sen vaikutuksista. Joka tapauksessa, älä huoli, jos olet pelin aloittelija tai veteraani, täältä löydät varmasti pari yksityiskohtaa, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

Toinen tapa hankkia taitoja League of Legendsissa on riimujen kautta, jotka antavat sinulle erityisiä kykyjä, ja voit myös saada esansseja, jotka auttavat sinua avaamaan mestareita. Suosittelemme, että otat myös vastuun vaikutuspisteiden etsimisestä ja hankkimisesta

Mikä on loitsun imu LoL: ssä?

Tunnetaan myös ”Vampirismi”, se on passiivinen kyky antaa hyökkäyksille erityisen vaikutuksen samanlainen mutta erilainen ”Elämän varastaminen”. Tämä kyky koostuu siitä, että pelaaja saa tietyn elämän toipumisen sen haitan perusteella, jonka hän on aiheuttanut toiselle hahmolle.

Arvot ovat yleensä suhteellisen alhaisia, joten sitä suositellaan erityisesti mestareille, joiden kyvyt ovat hyvin alhaisia. Tässä mielessä ja poikkeuksellisesti se on tällä hetkellä Akali jolla voit saavuttaa korkeimman tason (210%).

Miten loitsun imu toimii Liigassa?

Ennen kaikkea se on ymmärrettävä prosenttiosuus on määritetty tehosteessa ja se lasketaan todellisista vahingoista. Tämä tarkoittaa sitä, että estettyjä vahinkoja ei lasketa, vaikka ne koskevat kaikenlaisia ​​vahinkoja, olivatpa ne totta, maagisia tai fyysisiä.

Sitä käytetään käytännössä kaikentyyppisiin hyökkäyksiin, joita ei pidetä perustavanlaatuisina ja jotka aiheuttavat jonkinlaista vahinkoa. Tällä tavalla LoL: n loitsun imu koskee jopa joitain kutsujan loitsuja, kuten ”Rangaistus”.

Jos kohde on saanut 100 vahinkoa ja imuprosentti on 10%, saat takaisin 10 elämänpistettä. Toisaalta, kun hyökkäys on alue, sovellettava prosenttiosuus on vain kolmasosa alkuperäisestä. Toisin sanoen tässä tapauksessa, jos jokaiselle kohteelle on tehty 100 vahinkoa, vain 3% peritään takaisin jokaisesta.

Mielenkiintoista on, että taidot, jotka aiheuttavat vahinkoa ajan myötä, käyttävät koko prosenttiosuutta. Samoin jotkut kyvyt, jotka vähentävät paranemisten tehokkuutta, vaikuttavat myös häneen.

Tärkeintä on joka tapauksessa huolehtia kunkin hyökkäystyypin luokittelusta ja sovellettavasta erityisestä vaikutuksesta. Tämä selvennys on pätevä suhteiden äärettömyyden vuoksi useita kykyjä ja tehosteita keskenään pelin sisällä.

Vain esimerkkinä, tapauksessa Fox Fire sitä pidetään moninaisena tavoitteena (100%) verrattuna Micro Hextech -raketteihin (33%).

Kuinka saada loitsun imu?

Eri mestareilla on tai voi kehittyä loitsun imu Liigassa. Se voidaan hankkia myös esineiden kautta, ja riimut ja mestarit parantavat sitä entisestään.

Soturit

Mestarit

Jotkut mestarit kuten Akali kanssa ”Kaksoisalat” ja Morgana kanssa ”Sielun lafooni” He luottavat tähän kykyyn itsestäänselvyytenä. Samoin Ryze kanssa ”Epätoivoinen voima” ja Lee Sin kanssa ”Rauta tahto” ne täyttävät saman ehdon.

Runot

Toinen pelaajien suosituimmista tavoista on hankkia tämä kyky hankkimalla imun tai loitsun vampirismin kvintessenssin rune.

Objektit

Se on myös mahdollista löytää käyttämällä joitakin kohteita, kuten ”Testamentti muinaisista”, the ”Revolver Hextech”, the ”Guinsoon Rageblade” tai ”Hextech Gunblade.”

Masteries

Mestarien osalta vampirismi antaa tämän vaikutuksen suoraan, kun taas Second Wind parantaa sitä, kun elämä on pudonnut tietyn tason alapuolelle. Toisaalta joistakin mestareista löytyy muita kykyjä, joilla ei ole samanlaisia ​​vaikutuksia.

Kun olet oppinut kaikki tarvittavat loitsut ja sinulla on parhaat mestarit, olet valmis ryhtymään ammattilaiseksi League of Legendsissa.