Skip to content

Mistä tietää, kuka soittaa minulle piilotetusta tai tuntemattomasta numerosta?

14 de elokuu de 2021
saber quien llama numero oculto

Sitten nähdään kuinka tietää, kuka soittaa minulle piilotetusta tai tuntemattomasta numerosta melko yksinkertainen. Näin kukaan ei voi yllättää sinua yrittäessään soittaa sinulle.

Mutta kuka tietää, kuka soittaa sinulle piilotetusta tai tuntemattomasta numerosta? Seuraavassa opetusohjelmassa näemme yksityiskohtaisesti kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää sen tunnistamiseksi.

Sinun on pidettävä mielessä, että kun on kyse yksityisestä numerosta, on mahdotonta tunnistaa numero, varsinkin kuka soittaa. Ainoa vaihtoehto meillä on osallistua ja tarkistaa itsemme, kuka on toisella puolella.

Puhutaan erittäin hyödyllinen sovellus, joka on erittäin tehokas näissä tapauksissa ja ennen kaikkea ilmaiseksi. Mutta ensin mennään vähän asiaan.

Yksityinen numero, piilotettu numero ja tuntematon numero Onko se sama?

Itse asiassa se on melkein sama. Koska se riippuu puhelinyhtiö, käyttöjärjestelmä ja matkapuhelinmalli miltä näyttää. Siksi nämä kolme termiä viittaavat samaan asiaan.

Ainoa asia, joka sinun tulee pitää mielessä, on se, että kun ”Yksityinen numeroIlmeisesti hän ei voi tunnistaa itseään. LAinoa tapa tietää, kuka yrittää puhua meille, on vastata heidän puheluunsa. Valitettavasti ei ole muuta vaihtoehtoa.

Muista, jos piilotetuista numeroista soittaminen häiritsee sinua, että tuntemattomista numeroista tulevien puheluiden estäminen ei ole ollenkaan vaikeaa.

Onko mahdollista tietää kuka soittaa minulle tuntemattomasta numerosta?

Totuus on, että ei ole mahdollista tietää, kuka soittaa sinulle yksityisestä numerosta. Ainoa tapa tietää, kuka yrittää kommunikoida kanssamme, on vastata tähän puheluun.

On kuitenkin mahdollista tunnistaa kyseinen numero. Mutta tätä varten numeron pitäisi näkyä näytöllä. Varalta ”Yksityinen numero”Sitä ei voida tunnistaa.

On monia sovelluksia, joiden avulla voit tunnistaa numeron. Nämä sovellukset ovat saatavilla sekä Android- että iOS -käyttäjille.

Paras sovellus näihin tapauksiin on Truecaller, jonka löydät Androidista ja myös iOS: sta. Kuinka se toimii? Sovellus edellyttää, että vaihdat soittosovelluksen TrueCalleriksi. Näin joka kerta, kun joku, joka soittaa sinulle, ei näy esityslistalla, sovellus huolehtii heidän tunnistamisestaan.

Toisaalta, jos etsit jopa tekstiviestien estämistä yksityisiltä numeroilta, on myös tapoja tehdä se erittäin helposti.

soita tuntemattomaan numeroon

On selvää, että jos kyseessä on yrityksen puhelu, Truecallerilla on paljon helpompaa, koska se pystyy tunnistamaan mainitun yrityksen ilman minkäänlaisia ​​ongelmia.

Miten sovellus tunnistaa numerot? Se on hyvin yksinkertaista, sovelluksella on valtava tietokanta, joka laajenee käyttäjien ansiosta. Näin tiedät kuka soittaa sinulle ja voit valita haluatko osallistua vai et.

Ainoa huono asia sovelluksessa on se, että koska se on aina taustalla, mobiililaitteen akku voi kärsiä hieman. Mutta se ei myöskään aiheuta merkittävää vaikutusta, se on minimaalinen.

Jos Truecaller ei vakuuta sinua liikaa, on olemassa muita sovelluksia, kuten Trapcall, Whoscall tai tarttuva jotka ovat myös ilmaisia ​​sovelluksia, jotka toimivat erittäin hyvin. Suosittelemme, että kokeilet jokaista niistä jonkin ajan kuluessa ja teet omat johtopäätöksesi.

Lopuksi, suhteessa kaikkiin edellä mainittuihin asioihin, voi olla myös kätevää tietää, miten puhelinnumero estetään, jotta kyseinen henkilö ei häiritse sinua enää koskaan.

Jos sinulla on edelleen epäilyksiä siitä, miten tietää, kuka soittaa minulle piilotetusta tai tuntemattomasta numerosta, voit jättää sen alla oleviin kommentteihin ja autamme sinua mielellämme.