Skip to content

Mistä tietää, onko joku estänyt sinua lähettämästä tekstiviestejä?

3 de lokakuu de 2021
Kuinka tietaa onko joku estanyt sinua lahettamasta tekstiviesteja

Tiedä, onko joku estänyt sinua lähettämästä tekstiviestejä: Pureatko edelleen kynsiäsi ja ihmettelet, miksi henkilö ei vastaa tekstiviestillä? Estikö hän sinut? Olemme kaikki olleet siinä paikassa, kun maksoimme mitään vain tietääksemme, onko joku estänyt meitä lähettämästä tekstiviestejä. Älä hätäile! Jos haluat paeta ahdistusta ja stressiä, ota vain kylmäpilleri ja jatka lukemista.

Nykyään tekstiviestien lähettäminen ja kommunikointi eri digitaalisten alustojen kautta on normi. Virallisista ryhmistä ystävällisiin juoruihin digitaalisesta viestinnästä on tullut elinehto, jota ilman emme vain voi elää.

Ja yhtäkkiä, kun tekstiviestisi eivät tavoita henkilöä, meidän mielestämme he ovat ehkä estäneet numerosi, mutta se ei ole maailman loppu.

Voi olla monia syitä, miksi joku ei ehkä vastaa tekstiviestiin heti, mutta sinut olisi voitu estää, jos viestisi eivät mene läpi.

Jos etsit tapoja tietää, onko joku estänyt puhelinnumerosi lähettämästä tekstiviestejä, älä huoli, me tarjoamme sinulle!

Täältä löydät täydellisen oppaan siitä, kuinka tietää, onko joku estänyt sinua lähettämästä tekstiviestejä.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Mistä tietää, onko joku estänyt sinua lähettämästä tekstiviestejä?

Tämän ymmärtäminen on hieman hankalaa, koska ei ole mitään varmaa tapaa tietää, onko joku estänyt numerosi lähettämästä tekstiviestejä tai tekstiviestejä heille.

Yleensä on vaikea ymmärtää, onko tekstiviestisi estetty, koska niillä ei ole lukukuittauksia, kuten sosiaalisen median alustoja.

1. Yritä soittaa heille

Jos yhteystietosi on estetty lähettämästä tekstiviestejä, se tarkoittaa myös, että et voi soittaa kyseiselle henkilölle. Joten ymmärtääksesi, onko henkilö todella estänyt numerosi, yritä soittaa hänelle sekä satunnainen yhteyshenkilösi. Jos huomaat, että puhelusi ei muodosta yhteyttä vain kyseiseen henkilöön, mutta toimii hyvin kaikilla muilla numeroilla, se voi ehdottomasti tarkoittaa, että kohdehenkilö on estänyt numerosi.

Jos haluat olla täysin varma, yritä soittaa kyseiselle henkilölle eri numerosta. Jos puhelu on yhdistetty, se voi tarkoittaa, että kohdehenkilö on estänyt numerosi.

2. Tarkkaile viestin jakelun tilaa

Lisäksi kun viestisi on toimitettu iPhonelle, saamme ”toimitetun” ilmoituksen. Jos se näkyy, on hyvin todennäköistä, että he eivät todellakaan estäneet sinua. Joten on mahdollista, että ystäväsi tai kuka tahansa, jolle olet lähettänyt viestejä, ei ole lähellä puhelinta tai tekee jotain muuta.

Jos sinut on estetty, puhelimesi ei sisällä tekstiä, etkä näe mitään ilmoitusta.

Lopulliset sanat:

Nämä olivat joitakin tapoja ja vinkkejä, joita voit käyttää, jos sinusta tuntuu, että joku on estänyt sinut. Ei ole olemassa tyhmävarmaa tapaa tietää, onko sinut estetty, mutta voit aina luottaa edellä mainittuihin tietoihin epäilyksesi poistamiseksi.

Joten mitä odotat, jatka ja tallenna tämä artikkeli, jos jonain päivänä sinut estetään!