Skip to content

Mitä eroja Xenon Flashin ja Led Flashin välillä on matkapuhelimissa?

27 de elokuu de 2021
camara flash movil

Päivittäiset tapahtumat dokumentoidaan enimmäkseen Kännykät, jotka ovat edistyneet niin nopeasti, että ne ovat nyt erittäin tehokkaita kameroita, jotka pystyvät tallentamaan useita yksityiskohtia mistä tahansa kohtauksesta ja saamaan sinut ottamaan valokuvia kuin ammattilainen.

Yksityiskohdat tavasta, jolla nämä työkalut sieppaavat otosten liikkeitä, värejä ja yksityiskohtia, vastaavat suurta edistystä teknologiateollisuudessa, joka on keskittänyt ponnistelunsa ja koneensa tarjoamaan käyttäjilleen laajan valikoiman vaihtoehtoja ja laatu, ja voit jopa palauttaa vanhoja valokuvia tekoälyllä.

Yleensä otettaessa valokuvaa tai video-, paikoissa, joissa olemme, valo on niukkaa, joten voimme ottaa riskin siitä, että matkapuhelimemme eivät voi ottaa tätä kuvaa oikein.

Kuitenkin suuren edistyksen ansiosta tekniikkaa, on mahdollista, että teemme kaiken tämän ja paljon muuta, kiitos salaman, joka on integroitu erinomaisesti matkapuhelimiin.

Uusimmat tekniikat perustuvat LED -valoihin, joiden kapasiteetti on osoittautunut suureksi Valokuvaus joka voidaan saavuttaa. Samoin on olemassa xenon -salama, joka olisi uusin tekniikka, jota parhaiten arvostetaan eri yritysten vertailujen ja analyysien suhteen.

Miksi toinen on parempi kuin toinen?

Useat matkapuhelinyritykset ovat päättäneet sisällyttää matkapuhelimiinsa kaksois -LED -tekniikan, joka on suurelta osin videotallennus, koska sen avulla käyttäjät voivat kaapata laadukkaampia videoita sekä takakamerassa että etukamerassa tietyissä laitteissa aktivointia varten ilmoituksista.

Tämä kaksois -LED -tekniikka vastaa kuitenkin ksenonin ja LEDin välistä hybridiratkaisua, joka on yleensä sopivampi valokuvien ottamiseen, mutta jolla on enemmän tehoa kuvaamisessa. tallentaa videoita, varsinkin jos ne on ladattavissa yksinomaan YouTuben kaltaiselle alustalle.

Samoin ksenonsalamalla on useita etuja, jotka takaavat, että kuvatut kuvat on mainittu elementtejä, on selkeämpi ja laadukkaampi.

Molemmilla elementeillä on kuitenkin vaihtoehtoja ja taitoja, jotka on korostettava erikseen niiden ymmärtämiseksi paremmin:

  1. Toisaalta xenon -salaman pääominaisuus on paljon kirkkaampi valo, jonka avulla voit valaista kohtausta paljon pidempään.
  2. Samoin ksenonsalamalla on tarve vaatia tilava lauhdutin, joka on sen toiminnalle välttämätön, sama lauhdutin kuin LED -salama, on ohut elementti, jossa on yleensä 2 mm.
  3. On huomattava, että ksenonputki on erittäin herkkä työkalu, joka LED -tekniikassa on ongelma, joka symboloi uhkaa
  4. Toisaalta ksenonsalama vaatii yleensä sulkimen mekaanisen osan, mikä on välttämätöntä sen toiminnalle.
  5. Kuitenkin videon sieppaamiseksi eri olosuhteissa, joissa valo on heikko, LED -salama tuottaa parempia tuloksia.

mobiililaitteiden kamerat

Edut, joita molemmat voivat tarjota sinulle

Led -salama tunnistetaan enemmän kuin mikään sille asetetusta markkinoinnista, mutta on huomattava, että ksenonilla on useita etuja, jotka on tärkeää korostaa:

  1. Xenon -salaman avulla löydät parempi valaistus, täsmälleen 10 kertaa parantunut, toisin kuin mitä saisimme a LED -salama.
  2. Tämän työkalun avulla voit myös löytää paljon nopeamman valaistuksen kuin muut yritykset voisivat tarjota meille, joten kuvat ja sen lopputulos ovat yleisesti ottaen varsin positiivisia.