Skip to content

Mitä ft tarkoittaa YouTubessa?

3 de lokakuu de 2021
1621120794 213 Mita ft tarkoittaa YouTubessa

YouTube on helppo tapa etsiä tai oppia jotain. Koska YouTubessa on niin paljon opetusohjelmia ja videoita, siitä on tullut halutuin vaihtoehto videoiden suoratoistoon, surffaamiseen ja nyt jopa lataamiseen. Alustalla on videoita mistä tahansa aiheesta, ja siellä on melkein kaikki siellä saatavilla oleva osa. Opetusvideoista elokuviin, kappaleisiin, itse tekemiseen, meikkiopetusohjelmaan, pukeutumisoppaisiin, nimeä se ja sinulla on se. YouTube on onnistunut yksin häiritsemään koko käytettävissä olevan videon katselukokemuksen.

Olemme kaikki kohdanneet sanan Ft. kun selaat eri videoita YouTubessa. Pohjimmiltaan Ft. tarkoittaa esittämistä.

Mutta sinun on tarkasteltava huolellisesti, onko ft kirjoitettu pisteellä vai ilman sitä. Ft. Pisteellä tarkoittaa featuring ja ft ilman pistettä tarkoittaa jalka. Se on mittayksikkö, ja se on yleensä tarkoitettu osoittamaan jalkoja tai jotain sellaista.

Mitä ft tarkoittaa YouTubessa?

Ft. kuten olemme jo maininneet, tarkoittaa esittelyä. Yleensä tätä termiä käytetään musiikkivideoissa, eikä ole harvinaista, että törmäämme otsikkoon, joka osoittaa tämän termin käytön. Musiikkivideon alussa oleva nimi kuuluu kappaleen päätaiteilijalle ja nimi, joka tulee sanan ft jälkeen, edustaa taiteilijaa, jonka kanssa päätaiteilija on tehnyt yhteistyötä. Se tarkoittaa ihannetapauksessa sitä, että jalan jälkeen ilmestyvä nimi kuuluu henkilölle, joka on kutsuttu osaksi videota.

Selitämme tämän sinulle esimerkillä. Jos John on päättänyt keksiä kappaleen ja hän on päättänyt kutsua Paulin myös osaksi kappaletta. John on kappaleen päätaiteilija ja Paul on kutsuttu osaksi sitä. Sitten nimi tai nimike, jonka näet musiikkivideosi alussa, on John ft. Paul. Se tarkoittaa vain sitä, että John on kutsunut Paavalin osaksi hänen musiikkivideotaan ja julkaissut videon lopulta Youtubessa tai muussa portaalissa.

Saattaa myös olla tapaus, jossa ft on videon otsikossa ilman pistettä. Kun ft on videon otsikossa ilman pistettä, se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että videolla on ehkä tehtävä jotain mittauksilla tai jotain siihen liittyvää. Jalkojen käyttö Youtuben videon otsikossa on harvinaista, mutta ei ehdottomasti mahdotonta. Kaikki liittyy videon aiheeseen ja aiheeseen.

Palataan ft. Ei ole välttämätöntä, että ft käytetään vain musiikkivideoiden esittämiseen. Sitä voidaan käyttää kaikenlaisissa videoissa, joihin liittyy toisen taiteilijan tai yhteistyökumppanin osallistumiskutsu. On niin paljon opetusohjelmia, DIY, jopa meikkivideoita, jotka sisältävät käyttöä, jos sana ft. Niiden otsikoissa. Annan teille esimerkin.

Jos Mary päättää tehdä haastattelun Laran kanssa, hänen on kutsuttava hänet haastatteluun. Tässä tapauksessa videon otsikossa lukee jotain Mary ft. Laraa. Joskus ihmiset kutsuvat ihmisiä, joilla on erikoisosaamista, opastamaan ihmisiä erityisesti tietystä aiheesta. Tässäkin tapauksessa videon otsikossa näkyy ft ennen sen henkilön nimeä, joka on kutsuttu jakamaan erikoistuntemustaan ​​videon katsojille.

Ft. voidaan käyttää myös vaihdettavissa feat. ja tämä sana tarkoittaa myös esiintymistä. Tätä käytetään myös videon otsikossa, jossa taiteilija tekee yhteistyötä toisen taiteilijan kanssa kutsusta esitellä teoksensa ihmisille. Tämä voidaan tehdä musiikkivideon tai opetusvideon tai minkä tahansa muun tiedotusvideon muodossa. Tässä on pidettävä mielessä se tosiasia, että saavutus. pisteellä tarkoittaa esiintymistä ja saavutusta ilman piste -saavutusta kuten saavutuksessa. Feat ilman pistettä käytetään esimerkiksi osoittamaan saavutusta, Tony on saavuttanut merkittävän saavutuksen pisteyttämällä 100 prosenttia LSAT -tuloksissaan. Näin feat ilman pistettä voidaan käyttää lauseessa ja tyypillisesti tämän sanan käytöllä Youtubessa on kaikki tekeminen videon sisällön ja teeman kanssa.

Johtopäätös:

On hyvin yleistä löytää sana ft. YouTube-videosta, ja siksi edellä mainittuja osoittimia voidaan käyttää selittämään täydellisesti sen esiintymisen merkitys ja merkitys videossa. Kun ft. Käytetään millään muulla tavalla, kuten ilman pistettä tai sanan muodossa, kuten feat kuin samojen muutosten merkitys, mutta ei ole harvinaista, että nämä sanat löytyvät Youtubesta.