Skip to content

Mitä League of Legends tarkoittaa espanjaksi? Merkitys LoL

26 de elokuu de 2021
League of Legends 1

Monta kertaa, kun selaamme Internetiä tai katsomme omaamme henkilökohtaiset sosiaaliset verkostot, huomasimme LoL -nimikirjainten huomattavan ulkonäön. Joillekin tämän merkitys on ilmeinen, mutta jos olet yksi niistä, jotka eivät vieläkään tiedä mitä tämä tarkoittaa ja olet utelias tietämään enemmän, älä huoli, koska tänään selitämme Mitä League of Legends tarkoittaa espanjaksi? Merkitys LoL.

Mitä League of Legends tarkoittaa espanjaksi? Merkitys LoL

Nykyään on hyvin normaalia käyttää lyhenteitä viittaamaan kaikenlaisiin asioihin, joko Internetissä tai jokapäiväisessä elämässä. Internetin osalta yksi käytetyimmistä lyhenteistä on LoL. Totuus on, että tällä suositulla lyhenteellä on vähintään kaksi merkitystä, joita varten sitä käytetään ympäri maailmaa ja nuoret internetissä ja sosiaalisissa verkostoissa.

Ensimmäinen ja yleisin merkitys on itse asiassa a lyhenne englanninkielisistä sanoista ’Laughing out loud’ mikä tarkoittaa kirjaimellisesti ’nauraa ääneen’.

On tyypillistä nähdä nämä lyhenteet meemeissä, keskusteluissa, jotka ovat täynnä huumoria ja satunnaisia ​​tilaisuuksia, koska tämä ilmaus tarkoittaa naurua, vitsiä tai jotain hauskaa. Siksi monet nuoret käyttävät tätä rento ja moderni ilmaisu esittäessään humoristisia tilanteita Internetissä.

Toisaalta toisen merkityksen LoL viittaa lyhenteeseen League of Legends, mikä tarkoittaa kirjaimellisesti League of Legends. League of Legends on erittäin kuuluisa moninpelin videopeli tyylilajinsa vuoksi, joka koostuu online -taisteluareenan moninpelistä ja jonka voit ladata pelaamaan eri laitteilla.

Lisätietoja pelistä League of Legends – LoL

Jos haluat tietää enemmän tämän pelin alkuperästä ja sen uteliaista lyhenteistä, voit jatkaa lukemista ja saada tietää mielenkiintoisuuksista tästä suositusta pelistä.

Tämä videopeli julkaistiin videopeliyrityksen kehittäjien ansiosta Riot -pelitmutta sitten se myytiin kiinalaiselle yritykselle, joka liittyi Internet -palveluihin. Tämä videopeli on suunniteltu ensisijaisesti Windows -käyttöjärjestelmää varten ja sillä on beta -versio OS X: lle.

Nykyään LoL: llä on miljoonien aktiivisten pelaajien armeija, ja sen suosio johtuu sen urheilusta. Itse asiassa se on yksi tämän luokan parhaista. Sen sanotaan olevan tänään eniten pelattu videopeli, koska se koostuu noin 100 miljoonasta aktiivisesta pelaajasta, jotka ovat hajallaan ympäri maapalloa.

Pelin dynamiikka LoL on tiimityötä, strategioita ja erinomaisia ​​refleksejä, kaikki lopettaakseen vastustajajoukkueen ja siten voittajat. Jotain, joka houkuttelee pelaajia paljon ja pitää heidät koukussa League of Legendsiin, on se, että sillä on useita pelitiloja, joista näkyvin on The Summoner’s Rift.

Tämä oli vasta ensimmäinen osa LoL -johdannosta aloittelijoille. Lue lisää tästä upeasta pelistä.

Opi kaikki LoL: n temput

Toinen mielenkiintoinen asia League of Legendsissa on se, kuten muissakin videopeli, sinun on valittava avatar tai hahmo. Mutta tässä tulee mielenkiintoinen asia, LoL: ssä voit valita noin 150 hahmon tai mestarin välillä, joista jokaisella on erilaiset kyvyt ja voimat.

Jokaisella mestarilla on erityinen ja ainutlaatuinen kyky, jota muilla mestareilla ei ole, jokainen näistä ainutlaatuisista kyvyistä tunnistetaan avaimella, kuten Q, W, E, R. Kyky tai teho R on tärkein, tehokkain ja erityisin videopeli, joten kun sitä käytetään, sen hankkiminen voi olla vaikeampaa.

Merkitys League of Legends espanjaksi

LoL: ssä on olemassa eri olosuhteissa ansaittua pelirahaa ja sitä käytetään esineiden ja aseiden ostamiseen, mikä mahdollistaa kaksi asiaa: 1) että mestari tai hahmo on vastustuskykyisempi tai 2) että mestari aiheuttaa enemmän vahinkoa vihollisille. Tämä voi auttaa sinua voittamaan LoL -master -taktiikoissa ja olemaan ystäväsi kateellinen.

Tärkein asia tässä videopelissä ja mikä saa sen fanit rakastamaan sitä, on se, että LoL: n voittaminen riippuu sinusta ja vain sinusta. Kun aloitat pelaamisen, kaikilla on niin paljon yhtäläiset mahdollisuudet voittaa kuten häviäminen, ja kaikilla on sama määrä kultaa. Joten on enemmän kuin ilmeistä, että League of Legendsissä he ovat puolueettomia, mitä erinomaisia ​​uutisia!