Skip to content

Mitä vähimmäis- ja suositusvaatimuksia minun on pelattava League of Legendsin pelaamiseen? – LoL -vaatimukset

26 de elokuu de 2021
jugadores maincraft

Tässä artikkelissa puhumme pelistä League of Legends, mitä se on, miten se hankitaan ja mitä vaatimuksia sen pelaaminen edellyttää. Ensinnäkin, saamme tietää hieman enemmän tästä pelistä. League of Legends perustettiin vuonna 2009 ja se on saatavilla Microsoft Windows, macOS ja Mac OS Classic.

LoL on joukkuestrategiapeli, jossa kaksi viiden mestarin joukkuetta kohtaavat nähdäkseen, kuka tuhoaa toisen tukikohdan ensin. Jos et ole koskaan pelannut sitä, voit oppia lisää aloittelijan LoL -johdannostamme

Sinulla on ainakin näyttelijöitä 140 mestaria tai hahmoa Voit valita eeppisiä näytelmiä, tappaa vastustajia ja ampua alas torneja ja saavuttaa näin voiton.

Pelin päätavoite on se tuhota vastustajasi tukikohta tai yhteys ja että suojaat omasi. Yhteyden takana on suihkulähde, jossa voit nopeasti palauttaa elämän ja manan sekä päästä myymälään. Siksi, kun tuhoat vihollisen yhteyden, voitat pelin. Jos sinulla ei vieläkään ole sitä, jätämme sinulle oppaan League of Legendsin (LoL) lataamisesta, asentamisesta ja pelaamisesta Windows PC: llä tai Macilla

Tätä varten sinun on kohdattava estäjiä ja torneja matkalla tuhotaksesi vihollisen yhteys. Turrets vahingoittaa vihollisen kätyreitä ja mestareita sekä tarjoaa rajoitetun näkökyvyn sodan sumun vuoksi.

Inhibiittorit on suojattu torneilla, ja niiden tuhoaminen synnyttää tiimisi superministit useita minuutteja. Nämä ovat normaalia tehokkaampia ja poistavat vihollisrakenteet ja uhat nopeammin.

Kartta peli, joka sijaitsee Runeterran kuvitteellisella sivustolla, Sen jakaa valtava joki, joka puolestaan ​​jakaa sen kahteen. Tässä kartassa on useita linjoja tai kaistoja, joissa mestarit on jaettu ottaen huomioon heidän roolinsa tai kykynsä.

Osiot ovat Bot, Mid, Jungle ja Top. Bot -kaistalla ADC- tai ampujaroolit menevät tuen tai tuen lisäksi. Keskikaistan tapauksessa velhot ja salamurhaajat lähtevät. Ylimmällä kaistalla taistelijat ja säiliöt menevät. Ja viidakon radalla kuka tahansa mestari voi mennä, mutta suositeltu on mennä tankkien kanssa.

Joten kun meillä on yleinen käsitys siitä, mikä League of Legends on, mihin se perustuu ja miten sitä pelataan, katsotaan nyt mitä LoL: n pelaamiseen tarvittavat vaatimukset. Katsotaan sitten, miten se saadaan. Ja opi luomaan League of Legends -tili

Mitä vaatimuksia tarvitset pelataksesi liigaa?

Vaatimukset voivat vaihdella käyttämäsi käyttöjärjestelmän mukaan. Näytämme sinulle vähimmäis- ja suositellut vaatimukset PC ja macOS.

Pc

Vähimmäismäärä on yksi suoritin a 2 GHz, 1 Gt RAM -muistia, 8 Gt vapaata tilaa Kiintolevyn Shader 2.0 -yhteensopivan näytönohjaimen on oltava yhteensopiva myös DirectX v9.0c tai uudempi ja Windows XP, Vista tai 7 kanssa.

Suositellut ovat a 3 GHz suoritin, 2 Gt RAM -muistia, 12 Gt vapaata kiintolevytilaa, GeForce 8800 -näytönohjain tai vastaava. Yhteensopiva DirectX v9.0c tai sitä uudemman ja Windows XP, Vista tai 7 kanssa, johon on asennettu uusin Service Pack.

Mac käyttöjärjestelmä

Vähimmäisvaatimukset ovat Mac OS X 10.6.8 tai uudempi, 2 Gt RAM -muistia ja 5 Gt vapaata tilaa kiintolevy ja NVIDIA GeForce 8600M GT o ATI Radeon HD 2600 tai parempi.

Suositeltavia ovat Mac OS X 10.7.x tai uudempi, 4 Gt RAM -muistia tai enemmän, 10 Gt vapaata kiintolevytilaa ja NVIDIA GeForce GT 330M tai Näytönohjain ATI Radeon HD 4670 tai korkeampi.

Kuinka saada LoL?

lol pc -peli

Latauksesi on erittäin hyvä yksinkertaista ja myös ilmaista. Lataa LoL tietokoneellesi tai macOS: lle noudattamalla alla olevia ohjeita.

Vaihe 1

Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on siirtyä viralliselle League of Legends -sivulle ja rekisteröityä tilin luomiseksi. Kun olet täyttänyt tiedot ja sinulla on tili, voit aloita pelin lataus. Kuten aiemmin mainitsimme, tämä on saatavana Windowsille ja macOS: lle, joten sinun on valittava vastaava käyttöjärjestelmä.

Vaihe 2

Kun tiedosto on ladattu, sinun on aloitettava sen asennus. Tätä varten sinun on vain noudatettava saman asentajan antamia ohjeita. Sitten se peli avautuu ja ne alkavat ladata toiston aloittamiseksi tarvittavat tiedot ja paina sitten ”Juosta”.