Skip to content

Mitä Voice over VoLTE -puhelut ovat ja miten ne toimivat?

25 de elokuu de 2021
mano telefono marcar

Olemme iloisesti yllättyneitä tekniikan uskomattomasta kehityksestä viime vuosina. Ja ajatus on, että valmistaudumme ja sopeudumme uusiin tapoihin, joita meillä on puheluihin.

Tässä mielessä näytämme sinulle alla mielenkiintoisen ja opettavaisen artikkelin, joka opettaa sinulle Mitä ovat VoLTE -puhelut ja miten ne toimivat?

Saapuminen 4G -tekniikka mobiililaitteillemme, tarkoittaa muutosta siihen, miten voimme muodostaa yhteyden. Koska sen nopeus on suurempi kuin edellinen 3G, mutta nyt on kysymys, johon vastaamme varmasti myöntävästi. Ja on mahdollista soittaa puheluita LTE -verkkojen avulla.

Siirtyminen 3G: stä 4G -tekniikkaan aiheuttaa monia muutoksia, jotka ylittävät laitteiden yhdistämisnopeuden. Ja jotta sinulla olisi selkeämpi käsitys näistä käsitteistä, on tärkeää, että tiedät, miten voit määrittää Movistar 3G- ja 4G -mobiilidatan APN -asetukset Androidissa.

Mitä ovat äänipuhelut VoLTE: n kautta?

Mutta me todella tiedämme, mitä se on VoLTETämä on vain 4G -verkkojen käyttö datapaketin lähettämiseen pakatulla tavalla. Joten tällä tavalla tekemämme viestintä perustuu Internetiin. Voitte sitten kuvitella tulevan suuren maailman ja tavan kommunikoida tästä lähtien.

Tämä tarkoittaa ymmärryksemme mukaan huomattavia parannuksia äänipuhelut ja sitten luetellaan edut:

1. Erittäin nopeat yhteydet, joissa puheluiden soittamiseen kuluvaa aikaa voidaan lyhentää huomattavasti, ja sen odotetaan olevan 20 kertaa vähemmän.

2. Äänenlaatu on toinen näkökohta, joka paranee merkittävästi. Tämä liittyy paljon koodekin vaihtamiseen, koska se kasvaa 8 kbps: stä 13 kbbitiin.

3. Soita ja vastaanota puheluita WiFi -yhteyden kautta. Tämä on toinen innovaatio verkon käyttämisessä, jotta voimme soittaa rakkaillemme.

4. Toinen näkökohta, joka tuottaa paljon tyytyväisyyttä ja on se, että pystyy vähentämään valtavasti akun kulutusta.

5. Voimme myös yhteyksien kautta VoLTE lähettää kaikenlaisia ​​tietoja. Olipa kyse multimediatiedostoista, kuten kuvista ja videoista, eri muodoissa oleviin tiedostoihin.

Kuinka VoLTE -äänipuhelut toimivat

Jotta voimme soittaa äänipuheluita, että he voivat käyttää LTE -verkkoa, joka tunnetaan luonnollisesti 4G -tekniikkana. Sinulla on oltava älypuhelin ja palveluntarjoajasi on voitava lähettää nämä tiedot. Siksi on niin yleistä, että voimme soittaa videopuheluita WhatsAppilla tai vastaanottaa sähköpostiviestejä matkapuhelimellamme.

Yhä useammat operaattorit ovat sopeutuneet muutokseen eivätkä tarjoa vain 3G -palvelua vaan myös 4G: tä. Ja on jo yleistä, että markkinoille tulevissa uusissa laitteissa voi olla ohjelmisto joka mahdollistaa VoLTE- tai 4G -viestinnän. Tämä uusi viestintätapa tekee todellisen teknologisen vallankumouksen.

Koska rajoitukset, joita edellisellä tiedonsiirtotavalla oli, VoLTE -äänipuheluilla sitä ei enää ole. Mutta kaikki ei ole ruusuista, on vielä paljon tehtävää, ja yksi niistä on, että palvelu muuttuu yleiseksi. Jotta 4G -antenneja olisi enemmän, jotka mahdollistavat suurten kaupunkien suurten alueiden kattamisen, ja voimme kaikki nauttia niiden eduista.

Tietenkin, koska tekniikka on vasta ottamassa ensimmäisiä askeleitaan, on mahdollista, että yhteys katkeaa keskustelun aikana. Muut rajoitukset, joihin liittyy VoLTE soittaa, että se voidaan tehdä vain samojen operaattoreiden välillä. Ja sen käyttö voidaan suorittaa vain laitteilla, jotka tukevat 4G -tekniikkaa.

vastaanottaa puhelun vuoro

Tämä on kaikki mitä voimme kertoa sinulle tästä innovatiivisesta viestintämuodosta, ja olemme kertoneet sinulle hyvin lyhyesti sen peruskäsitteistä. Ja tämän artikkelin avulla pystyimme opastamaan sinua mitä ovat VoLTE -puhelut ja miten ne toimivat.