Skip to content

Mitkä ovat parhaat sovellukset kahdelle ilmaiselle puhelinnumerolle?

13 de elokuu de 2021
tomando fotografia movil

Kahden puhelinnumeron käyttäminen voi olla erittäin hyödyllistä, mutta sitä on käytettävä tiettyjä sovelluksia saadakseen niistä kaiken irti. Tästä syystä esittelemme tänään opetusohjelman tietääksesi Mitkä ovat parhaat sovellukset kahden ilmaisen puhelinnumeron saamiseksi?

Jos haluat käyttää tehokkaasti kaksi puhelinnumeroa samassa matkapuhelimessa, parasta on, että otat oven käyttöön käyttääksesi näitä numeroita eri sovelluksissa, kuten WhatsApp, Facebook, Twitter ja muut sosiaaliset verkostot. Tämä voidaan saavuttaa helposti käyttämällä ilmaisia ​​sovelluksia, jotka löydämme Play Kaupasta.

Mitkä ovat parhaat sovellukset, joilla on kaksi ilmaista puhelinnumeroa?

On mahdollista saada a ylimääräinen puhelinnumero (tilapäinen), jos tarvitset sitä, käytämme tätä varten Burner -sovellusta, joka tarjoaa mahdollisuuden saada puhelinnumero rajoitetuksi ajaksi. Voit ostaa sen Burnerin viralliselta verkkosivustolta valitsemalla käyttöjärjestelmäsi.

Tämä sovellus on erityisen hyödyllinen uuden WhatsApp -tilin luomiseen tai vastaaviin toimintoihin, joissa vaaditaan toissijainen numero. Viime aikoina sovelluksessa on jopa integroitu mahdollisuus saada jatkuva puhelinnumero, vaikka tämä vaihtoehto on maksettu.

Syistä riippumatta voit käyttää Poltin saadaksesi ylimääräisen puhelinnumeron, mikä voi olla erityisen hyödyllistä, jos olet jo käyttänyt puhelinnumeroasi. On huomattava, että nauttiaksesi tästä palvelusta sinun on maksettava koko lisenssi.

Miksi minun pitäisi käyttää kahta puhelinnumeroa?

Jos sinulla on matkapuhelin, jossa on kaksi SIM -korttipaikkaa tai käytät edellisen kaltaista sovellusta, voit käyttää kahta puhelinnumeroa, mikä voi olla erittäin hyödyllistä. Ota kaksi puhelinnumeroa Se on välttämätöntä sosiaalisia verkostoja käyttäville ihmisille, koska tällä tavalla heillä on henkilökohtainen numero ja yrityksen numero.

Sovellukset kuten WhatsApp He käyttävät puhelinnumeroa rekisteröityäkseen niihin, mutta valitettavasti ei ole mahdollista käyttää kahta puhelinnumeroa alkuperäisesti. Siksi, jotta sinulla on kaksi WhatsApp -tiliä yhdellä matkapuhelimella, sinun on noudatettava tiettyjä temppuja. Tätä varten on olemassa joitakin työkaluja, jotka helpottavat tätä prosessia, ja se on yksi niistä ohjelmista, jotka esittelemme teille tänään.

Jos haluat käyttää useita sovellustilejä, Parallel Space on ratkaisu

Toisaalta, jos haluat useita WhatsAppia tai Facebookia, on parasta käyttää Parallel Spacea. Rinnakkainen avaruus Se on yksi tunnetuimmista sovelluksista, jolla on sama sovellus useita kertoja; jotain, jonka avulla voimme käyttää kahta puhelinnumeroa, kahta eri tiliä tai kahta eri sähköpostia samassa sovelluksessa.

Tämä on erityisen hyödyllistä, jos hallinnoit henkilökohtaista tiliä ja yritystiliä. tai jos sinulla on jo useita tilejä tietyssä sovelluksessa.

Rinnakkaistilaa käyttämällä on mahdollista integroida sama sovellus useita kertoja ilman eri laitteita.

Tämä toiminto on erityisen hyödyllinen WhatsApp -sovelluksessa, joka vaatii puhelinnumeromme käyttöä. Parallel Space -toiminnolla poistat rajoituksen, joka koskee vain a WhatsApp, Toisaalta tällä sovelluksella voi olla 2, 3 tai useampia tilejä samalla laitteella.

Kännykkä

Lataa tämä sovellus seuraavasti

Yksi Parallel Space -alueen mielenkiintoisimmista piirteistä on, että se on täysin ilmainen, joten voit käyttää maksutta kahta puhelinnumeroa sovelluksiin, kuten WhatsApp, Facebook, Twitter ja muut sovellukset.

Jos haluat ladata ja käyttää sovellusta, toimi seuraavasti:

  1. Siirry Google -sovelluskauppaan, joka tunnetaan myös nimellä Pelikauppa. Vaikka voit vierailla sovelluksessa myös suoraan Play Kaupan Parallel Space -linkistä.
  2. Kun olet tämän sovelluksen sisällä, siirry hakukoneeseen ja kirjoita Parallel Space. Kun tulokset tulevat näkyviin, napsauta sovellusta.
  3. Nyt sinun tarvitsee vain napsauttaa vaihtoehtoa Asentaa ja odota, kunnes sovellus on ladattu, ennen kuin voit käyttää sitä.

Toisaalta, jos haluat tutkia tätä työkalua vielä enemmän ja haluat asentaa tai asentaa kaksi samanlaista sovellusta Androidiin helpommin, voit käydä edellisessä linkissä olevassa oppaassa.