Skip to content

Mitkä ovat parhaat sovellukset päällekkäisten valokuvien poistamiseen Androidissa tai iPhonessa?

23 de elokuu de 2021
reflejo gato

On olemassa suuri määrä sovelluksia, joiden avulla voit poistaa ne päällekkäisiä valokuvia ärsyttävää ja ei -toivottavaa, ettei kukaan halua olla laitteellaan, koska he vain vahingoittavat käyttöjärjestelmän suorituskykyä ja vievät arvokasta tilaa, jota voit käyttää muihin tarkoituksiin.

Tässä artikkelissa selitämme, mitä nämä päällekkäiset valokuvat ovat ja mitkä ovat haittoja jotka aiheuttavat puhelimelle.

Mitä ovat päällekkäiset valokuvat?

Päällekkäisiä valokuvia on identtisiä valokuvia joita toistetaan muutaman kerran ja jotka vievät tilaa mobiililaitteen muistissa.

Sovellukset päällekkäisten valokuvien poistamiseksi

Älykäs puhdistusaine

Se on ohjelmisto, joka on saatavana Android-, iPhone- ja iPad -laitteille. Tämä löytyy App Storesta ja Google Play Kaupasta. Sen lisäksi, että se poistaa päällekkäiset kuvat, voit myös poistaa kaikki tiedostot, joita et halua pitää laitteellasi.

Kaksosten valokuva

Se on ilmainen sovellus, joka toimii päällekkäisenä valokuvien etsijänä. Tämä sovellus on saatavilla vain Apple -laitteille ja löydät sen App Storesta.

Gemini Photo -sovellus käynnistyi ohjelmana Mac -tietokoneet, mutta menestyksen ansiosta he päättivät muuttaa tämän ohjelman sovellukseksi, jolloin iPhonet ja iPadit omistavat Apple -käyttäjät voivat ladata sen laitteilleen päästäkseen eroon kaikista valokuvista.

Sovellus tarjoaa käyttäjilleen työkaluja he valitsevat parhaat kuvat ja he kysyvät sinulta, haluatko pitää ne galleriassa. Ryhmittele myös sumeat valokuvat, kuvakaappaukset ja tekstikuvat yhteen ja poista ne. Voit myös halutessasi poistaa koko valokuva -albumin.

Monista valokuvien poisto

Se on sovellus, joka on saatavana Google -kaupasta ”Google Play”. Se on täysin omistettu paikantamaan ja poistamaan kaikki päällekkäiset kuvat ja videot laitteillasi.

Remo Duplicate Photos Remover

Se on sovellus, jonka lataaminen auttaa sinua kumoa sinut kaikista päällekkäisistä valokuvista iPhonessa tai Android -puhelimessa.

Tämä upea sovellus tekee monimutkaisesta tehtävästä löytää ja poistaa päällekkäisiä kuvia mobiilikirjastosta. Kanssa muutama askel voit päästä eroon näistä nopeasti.

Google Files

Onko sovellus ilmaista apua saatavilla Androidille. Tämä sovellus vastaa analyysiprosessin suorittamisesta, joka etsii ja poistaa halutessasi kaikki päällekkäiset tiedostot matkapuhelimellasi. Lisäksi sovelluksen avulla voit tehdä varmuuskopioita, joiden avulla voit vapauttaa tilaa mobiilikäyttöjärjestelmän suorituskyvyn optimoimiseksi.

Kaksoiskappaleiden poisto, tämän sovelluksen avulla voit poistaa samanlaisia ​​ääniä, kuvia ja videoita yhdellä leikkeellä. Sovellus on saatavilla vain maassa ”Google Play” Ja se toimii vain mobiililaitteissa, joissa on Android -käyttöjärjestelmä.

Mitkä ovat parhaat sovellukset päällekkäisten valokuvien poistamiseen?

Ehdottomasti Remo Duplicate Photos Remover on yksi parhaista sovelluksista päällekkäisten valokuvien poistamiseen, koska tämä sovellus on saatavana mobiililaitteille, joissa on iOS- ja Android -käyttöjärjestelmät.

Toinen loistava sovellus, vaikka se on saatavilla vain iOS -laitteille, on Kaksosten valokuva, se toimii täydellisesti kaikilla Apple -laitteilla ja tarjoaa erinomaisia ​​työkaluja, jotka tekevät poistotoimenpiteestä nopean ja helpon.

Yhdenvertaiset valokuvat lapsesta

Google Files on myös yksi parhaista sovelluksista päällekkäisten valokuvien poistamiseen. Tämä sovellus on käytettävissä vain laitteet, joissa on Android -käyttöjärjestelmä.

Päätimme lisätä Google Files parhaiden sovellusten luetteloon, koska tämä tarjoaa varsin hyödyllisiä toissijaisia ​​toimintoja kaikille käyttäjilleen.

Miten ja miksi kaksoiskuvat ovat olemassa?

Joskus voi olla, kun otat kuvaa toista menettely useita kertoja ja ota useita kuvia samasta valitaksesi parhaan valokuvan myöhemmin tai yksinkertaisesti siksi, että teet virheen painamalla painiketta ottaaksesi valokuvan monta kertaa.

Haitat siitä, että sinulla on päällekkäisiä valokuvia matkapuhelimellasi

Päällekkäisten kuvien ottaminen mobiililaitteella voi olla negatiivista, koska heikentää suorituskykyä matkapuhelimen käyttöjärjestelmästä ja vie yleensä tilaa, jota saatat tarvita muulloin sovellusten lataamiseen tai kuvien, videoiden tai äänien tallentamiseen.