Skip to content

Mitkä ovat suosituimmat riimut ja mitä sinun on valittava League of Legendsissa? – Opas Runes LoL

25 de elokuu de 2021
combinacion

League of Legends -peli on kiitetty MOBA, mutta monia pelaajat Mietitkö parhaillaan, mitkä ovat suosituimmat LOL -riimut, ja mitkä niistä hyödyttäisivät parhaiten tapaani pelata?

Tämä peli on kokenut useita muutoksia vuosien varrella, ja sen ilmeisen arvosanan ansiosta käyttäjät voivat käsitellä a Token -järjestelmä parantaa peliäsi sekä yksilönä että joukkueena.

Mitkä ovat suosituimmat riimut ja mitä sinun on valittava League of Legendsissa? – Opas Runes LoL

Mitä ovat riimut?

Tämä järjestelmä tarjoaa useita etuja, jotka mukautetaan valitsemasi hahmotyypin mukaan ja valitaan tarkasti tämän prosessin aikana. Tiedän myös sopeutua pelaamiseen jokaisesta hahmosta he voivat jopa määrittää roolin, joka sinulla on tiimissä, ja tuottaa parempaa ryhmätukea.

Kuten onnistuit lukemaan aiemmin, nämä riimut parantavat pelisi organisointia, toisin sanoen niiden hyvä kokoonpano voi tarkoittaa voittoa ja että kumppanisi tekevät myös hyvän valinnan, se on elintärkeää.

Näistä on kuitenkin viisi haaraa, joista suosituimmat LOL -riimut, mutta konkreettisesti seuraavat rivit voidaan näyttää yleisesti: Noituus, rohkeus, inspiraatio, ylivalta ja tarkkuus.

Vaikka nämä voidaan yhdistää kunkin mestarin tyyliin, jotkut voivat olla paljon hyödyllisempiä yhdelle moodille kuin toiselle, mutta on myös muita, jotka luovat selkeän edun kokoonpanossa, jonka voit lukea alla.

erilaisia ​​riimuja

Mitkä ovat LOL: n suosituimmat riimut?

Jokainen haara säilyttää ihanteellisen tavan (käyttäjien harkittavaksi) runeiden valinnassa, mikä tuottaa maksimaalisen edun muihin kokoonpanoihin verrattuna, kaikkien näiden yhdistettyjen vaikutusten ansiosta.

Tarkkuuden ja noituuden yhdistelmä

Tarkkuushaara keskittyy yleensä tehokkaimpiin hyökkäyksiin, ihanteellinen DPS -roolilla oleville hahmoille, kun taas noituus sopii paremmin maagisille mestareille.

Jokainen näistä sopii hyvin samankaltaisten riimujen kanssa, koska Sinun roolisi pelissä on murhata vastustajiatai ainakin tehdä paljon vahinkoa vihollisrakenteille.

Tässä mielessä LOL: n suosituimmat riimut näille kahdelle haaralle ovat: Triumph, Clarity of Mind, Legend – Swiftness, Legend – Bloodline, Knockout, Nimbus Cloak ja The Storm Is Coming.

Rohkeuden ja inspiraation yhdistelmä

Arvo viittaa tähän näkökohtaan keskittynyt väkijoukkojen hallintaan, sekä kestävyyttä, kun taas inspiraatio keskittyy peliteorian mukaan sääntöjen käsittelyyn ja luoviin työkaluihin.

Edellisen kokoonpanon tavoin niillä on ihanteellinen asetus valitsemalla tietyt riimut, jotka voivat tarjota parempia etuja kussakin näistä näkökohdista, kuten panssari ja taikuusvastus.

Joten näiden kahden haaran suosituimmat riimut ovat: Suojelija, elämän suihkulähde, luiden vuoraus, ylikasvuToisaalta on myös Cosmic Insight ja Cookie Delivery.

tärkeimmät riimut LOL

Tarkkuuden ja ylivallan yhdistelmä

Toinen hyvä yhdistelmä suosituimpien LOL -riimujen välillä, perustuu Precision -haaraan joka, kuten jo luit, perustuu täsmällisiin hyökkäyksiin ja ylivaltaan, joka keskittyy räjähdysvaarallisiin vahinkoihin.

Molemmat voivat saavuttaa tietyn tasapainon kykyjen, kuten sopeutumisvoiman, fyysisen panssarin ja hyökkäysnopeuden välillä, ihanteellinen tukimestarille, jotka eivät saa kiinteää roolia pelissä.

Näin ollen suosittuja runoja, joita käytetään tässä suhteessa, ovat: Valloittaja, Triumph, Legend – Nopeus, Legend – Sitkeys, Coup de Grace, Taste of Blood ja lopulta Voracious Hunter. Hankkimalla riimut voit voittaa pelin palkinnot.

Toinen esine, jonka olet kiinnostunut voittamaan ja hankkimaan pelissä, ovat esanssit, joilla voit myöhemmin ostaa mestareita. On myös loitsuja, jotka voivat tehdä sinusta yhden parhaista pelaajista, kuten imu.

Kun olet vallannut riimujen käytön ja parantanut pelitasosi, uskalla osallistua League of Legendsin karsintoihin.