Skip to content

Mobiilinäytön kääntäminen, automaattisen kierton aktivointi – Android

2 de syyskuu de 2021
orientacion horizontal movil 14274

Nykypäivän mobiililaitteissa on suuri määrä täysin toimivia työkaluja, teknisiä tietoja, vaihtoehtoja ja palveluita suoritettaessa mitä tahansa toimintaa tai tehtävää.

Kaikki nämä toteutetaan sen vuoksi täyttää tarpeet ja vaatimukset käyttäjistä, jotka etsivät parasta mahdollista laatua, mukavuutta ja mukautumista nykyaikaan.

Mutta ennen tätä on tärkeää muistaa, että älypuhelimet ovat kehittyneet vuosien varrella, joka osoittaa täysin uusia ja innovatiivisia puolia ja muutoksia kauden jälkeen. Alussa päätelaitteissamme oli paljon pienemmät näytöt ja käyttötapamme olivat yleensä tavalliset näppäimistöt, tämä on unohdettu, antaa tilaa uusille ominaisuuksille.

Mielenkiintoista, että tämän aikana kasvava, radikaali ja uudistunut ajatusten muutos tekniikan maailmassa vain kaksi käyttöjärjestelmää on onnistunut pysymään vakiona koko tämän ajan. Tämä koskee iOS- ja Android -järjestelmiä.

Nämä alustat onnistuivat siirtymään eksponentiaalisesti markkinoiden sisällä siihen pisteeseen, että nykyään ne hallitsevat tietyssä vaiheessa maailmanlaajuista puhelinliikennettä.

Nämä järjestelmät ovat tuoneet markkinoille uskomattoman laadukkaita ja teknisiä mobiililaitteita. vuosi toisensa jälkeen he onnistuvat ylittämään itsensä. Päästä tällä tavalla. Kuten aiemmin totesimme, sopeudu nykyaikaan sekä molempien käyttöjärjestelmien käyttäjien vaatimuksiin ja tarpeisiin.

Android -puolella voimme arvostaa eri suosittuja järjestelmiä käyttäen kehitettyjä merkkejä, joista jokaisella on täysin hyödyllisiä ja mielenkiintoisia ominaisuuksia, vaihtoehtoja ja työkaluja, ja tavallaan tämä on yksi mahtavia nähtävyyksiä ja vahvuuksia mitä tämä kuuluisa alusta tarjoaa käyttäjilleen.

matkapuhelimien näyttö

Seuraava Puhutaan vähän työkaluista jota voimme arvostaa mobiililaitteella, jossa on Android -järjestelmä. Pysy huoletta, pysy kanssamme ja selvitä kaikki yksityiskohdat, tiedot ja tiedot näistä hyödyllisistä ominaisuuksista.

Mitä työkaluja voimme löytää Android -mobiililaitteeltamme?

Kuten tiedetään, valtaosalla Android -käyttöjärjestelmiä käyttävillä brändeillä on suhteellisen ainutlaatuisia ominaisuuksia. Mutta toisaalta kaikilla näillä matkapuhelimilla on hyvä määrä mukautettuja ominaisuuksia, joita löydämme kaikista älypuhelimista, joissa on tämä järjestelmä.

Niiden sisältä voimme löytää Täysin välttämättömät sovellukset ja työkalut terminaalimme moitteettomasta toiminnasta ja kaikesta toiminnasta, jonka haluamme tehdä päivän aikana. Sieltä voimme löytää laskin -sovelluksen, muistikirjan, kalenterin, FM -radion, kompassin, yhteystietoluettelon ja muut.

Puhelimen toimintaa täydentävistä työkaluista voimme tarkentaa joitakin toimintoja, kuten Bluetooth, GPS, lentokonetila, taskulamppu, automaattinen näytön kierto ja paljon muuta.

Automaattinen näytön kierto.

Se on erittäin hyödyllinen toiminto, jos haluamme suorittaa jotakin toimintaa vaakasuunnassa mobiililaitteeltamme. Se on varsin tehokas, kun haluat kirjoittaa näppäimistöllä, jos haluat katsella elokuvaa tai jos haluat pelata videopeliä.

Normaalisti se löytyy Android -laitteista ilmoituspalkissa tai puhelimen asetusten ”näyttö” -ruudusta.

mobiili suuntautuminen

Automaattisen näytön kiertämisen aktivointi työkaluriviltä

Tämän tyyppisten toimien suorittamiseksi meillä ei ole minkäänlaisia ​​ongelmia. Meidän on vain pakko suorita seuraavat vaiheet tavoitteemme saavuttamiseksi. Ensimmäinen vaihtoehtomme näytön automaattisen suunnan aktivoimiseksi on liu’uttaa ilmoituspalkki alas, mistä arvostamme hyvää kourallista toimintoja.

Siellä me löydämme ”Automaattinen kierto” -painiketta, sortamme sitä ja se on se. Voimme myös valita toisen vaihtoehdon.

Päästäksemme siihen, meidän on siirryttävä asetuksiin ja napsautettava sitten näyttöosaa. Kun tämä on tehty, täältä löydät automaattisen kiertokotelon, jonka aktivoimme ja se on siinä.

Jos mikään näistä vaihtoehdoista ei toimi sinulle, voit ladata sovellus ”Ohjausnäytön kierto” Play Kaupasta tai vaihtoehtoisesta tai kolmannen osapuolen kaupasta. Tämän tarkoituksena on pakottaa näytön kiertäminen riippumatta siitä, missä sovelluksessa olet.

Pyöriikö näyttö samalla tavalla kaikissa laitteissa?

Näytön kiertotoiminto on jotain sellaista tällä hetkellä kaikki laitteet lasketaan oletuksena järjestelmässäsi. Riippumatta siitä, onko puhelimessa Android- tai iOS -käyttöjärjestelmä, voit silti aktivoida tämän toiminnon.

Useimmilla laitteilla on myös mahdollisuus kiertää näyttöä automaattisesti ilmoituspaneelissa. Jotta Tämän toiminnon aktivointi ei ole ongelma millä tahansa mobiililaitteella.

Mitä teen, jos matkapuhelimen näyttö syttyy itsestään? – Ratkaisu

Yleensä tapahtuu, että joskus laitteellasi on taipumus kiertää näyttöä itsenäisesti, vaikka et olisi kääntänyt sitä. Näissä tapauksissa ensimmäinen asia on tarkistaa, tapahtuuko se vain tietyissä sovelluksissa vai kaikissa.

Jos tämä ongelma ilmenee vain joissakin sovelluksissa, sen on oltava jokin itse sovelluksen ongelma. Siksi on parasta poistaa itse sovellus tai poistaa laitteen automaattinen kierto käytöstä.

Jos ongelma ilmenee, kun avaat minkä tahansa sovelluksen, voit yksinkertaisesti käynnistää järjestelmän uudelleen. Voit tehdä tämän pitämällä virtapainiketta painettuna, kunnes uudet vaihtoehdot tulevat näkyviin.

Valitse sen jälkeen uudelleenkäynnistysvaihtoehto tai sammuta laite ja käynnistä se uudelleen. Jos ongelma jatkuu, vie se valtuutetulle teknikolle, jotta he voivat tarkistaa laitteen laitteiston.

Vaikka on olemassa myös toinen menetelmä, joka voi auttaa näytön kiertämisongelmassa, ja se käyttää ulkoisia sovelluksia, jotka keskittyvät laitteen kiertotoimintoon.

kääntynyt näyttö android

Sovellukset, jotka auttavat määrittämään näytön kierto

On olemassa laaja valikoima sovelluksia, jotka auttavat ratkaisemaan mobiililaitteesi näytön pyörimisen ongelman. Alla näytämme joitain suosituimpia lataamista ja käyttöä varten:

Kiertoavain

Rotation Key -sovelluksen avulla voit käyttää näytön kiertotoimintoa järjestelmässä, ja siinä on myös widget, jonka voit lisätä käynnistyksen yhteydessä, vaikka on huomattava, että Rotation Key on riippuvainen työkalu ja sovellus. Eli se ei voi toimia itsenäisesti, mutta aloittaaksemme sen käytön meidän on ladattava sovellus nimeltä ’Kierto, esimiehen suunta”. Voit myös päästä Play Kauppa -alustalle ilmaiseksi.

Ultimate Rotation Control

Toinen laitteen ruudun kiertotoiminnon hallintaan käytetyimmistä sovelluksista on Ultimate Rotation Control, kun asennat sen, sinulla on useita vaihtoehtoja näytön kiertämisen muokkaamiseen, kuten pakota näyttö pyörimään automaattisesti.

Voit myös lisätä sovelluswidgetin aloitusvalikkoon. Voit ladata tämän sovelluksen ilmaiseksi virallisesta Google Play -kaupasta.

Automaattinen pyörimissäädin Pro

Lopuksi löydämme tämän sovelluksen, joka tarjoaa automaattisen pyörimisen ja lisää sen automaattisesti järjestelmään, jotta se voi näkyä ilmoituspalkissa.

Tässä sovelluksessa on hämmästyttävää, että se ei salli vain automaattista kiertoa yleisesti. Mutta voimme myös valita sovelluksia, joissa tämä toiminto on käytössä. Ainoa yksityiskohta on, että tämä sovellus maksetaan Play Kaupassa.

Yleisiä ongelmia matkapuhelimen näytön kääntämisessä

Ongelmana on, että mobiililaitteesi ei pyöritä näyttöä, vaikka automaattinen kiertotoiminto olisi aktivoitu voi johtua eri tekijöistä, joista yksi niistä johtuu G -anturin kalibroinnista. Tämä anturi huolehtii näytön kääntämisestä sen jälkeen, kun tuntee tietyn voiman laitteen tietyllä alueella, jolloin näyttö pyörii.

Tämän ongelman ratkaisemiseksi sinun on päästävä laitteesi kokoonpanoon ja siirryttävä näyttöosioon. Sisältä löydät vaihtoehdon nimeltä kalibroi G -anturi, paina sitä kalibroidaksesi sen; Aseta se tasaiselle pinnalle, jotta se voi kalibroida oikein.

Jos olet tehnyt tämän ja ongelma jatkuu, syy voi olla toinen, alla näytämme joitain mahdollisia tekijöitä, jotka aiheuttavat näytön pyörimisen toimintahäiriön:

Kansi voi olla ongelma

Jos puhelimessasi on kotelo tai vuoraus, ota se pois ja tarkista, toimiiko näytön kääntö. Joskus tapaus voi olla syy ongelmaan, koska joskus siinä on tiettyjä magneetteja, jotka häiritsevät sama laite G-anturi.

Lentokonetila tai asetukset pois päältä

Lentokonetila voi olla toinen tekijä, joka joskus aiheuttaa ongelmia laitteen näytön pyörimisessä, joten on suositeltavaa poistaa se käytöstä ja tarkistaa, jatkuuko ongelma.

Jos sinulla on vielä ongelmia laitteen näytön kiertämisessä, on suositeltavaa viedä se tarkistettavaksi erikoistuneen teknikon kanssa. Koska voi myös olla, että ongelman ydin on mobiililaitteen laitteistossa.