Skip to content

Myrkyllisten linkkien poistaminen ja estäminen verkkosivustoltani Google -hylkäystyökalun avulla (esimerkki) | Katso, miten se tehdään

14 de elokuu de 2021
google webmaster tools herramientas

Paikannus Googlessa on välttämätöntä verkkosivuston kasvulle. Mutta meidän on oltava varovaisia ​​negatiivisen hakukoneoptimoinnin kanssa, joka voi poistaa web -paikannuksesi. siksi pidämme tärkeänä oppia kuinka poistaa ja hylätä myrkyllisiä linkkejä verkkosivustoltani Google -hylkäystyökalun avulla.

Valitettavasti myrkylliset linkit ovat melko yleinen strategia, jolla tuhotaan a verkkosivusto. Tämä tehdään, kun joku haluaa sijoittaa tärkeän avainsanan.

He yrittävät pilata sivuston, sijainnin Googlen verkkosivustolla, vierailut jne. Joten se katoaa hakukoneesta ja on helpompi sijoittaa omasi. Se on käytäntö, joka tunnetaan nimellä Negatiivinen SEO ja se on useammin kuin voit kuvitella.

Disavow Tool on työkalu, joka tarjoaa meille Google. Se löytyy Google Search Consolesta, ja sen tarkoituksena on periaatteessa estää saapuvat linkit verkkosivustollemme. Joten hakukone ei ota niitä millään tavalla huomioon.

Valitettavasti ihmiset luovat myrkyllisiä linkkejä heikentää verkkosivustomme asemaa ne ovat yleisempiä kuin voit kuvitella. Siksi Google itse suosittelee, että käytät tätä työkalua linkkien hylkäämiseen, varsinkin jos se on merkittävä määrä.

Lyhyesti sanottuna työkalu ilmoittaa Googlelle, että se ei ota huomioon näitä linkkejä ja tietää, että se on roskapostia. Myrkyllisten linkkien hylkääminen välttää negatiivisia vaikutuksia myymälän asemointi.

Kannattaa muistaa, että jos linkkien määrä on pieni, tämän työkalun käyttöä ei suositella. On puolestaan ​​tärkeää, että olet täysin varma, että linkit, jotka hylkäät, ovat myrkyllisiä.

Jos käytät tätä työkalua laadukkaiden linkkien kanssa, voit vaikuttaa verkkosivustosi sijaintiin negatiivisella tavalla. Joten se voi olla kaksiteräinen miekka.

On tärkeää, että analysoi huolellisesti mistä eri linkit tulevat. Jos kohtaat aikuisille suunnattuja verkkosivustoja, sivustoja, joissa on liian paljon lähteviä linkkejä, vieraita kieliä sisältäviä verkkosivustoja tai linkkihakemistoja, jotka eivät tuo lisäarvoa, on suositeltavaa hylätä ne epäröimättä.

Kohteeseen kieltäytyä linkkiä ei poisteta itsestään. Kerromme Googlelle, että tämä linkki on kolmannen osapuolen luoma, että se ei ole meidän vikamme ja että se ei ota sitä huomioon.

google analytics ja grafiikka

Ensimmäinen asia, jonka sinun on tehtävä, on tunnistaa verkkosivustollesi vaikuttavat URL -osoitteet. Tätä varten voit käyttää Google Search Consolea. On myös muita työkaluja, kuten SEMrush tai Ahrefs jotka ovat laadukkaita. Vaikka ne maksetaan.

Kun olet löytänyt linkit, sinun on käytettävä työkalua linkkien hylkäämiseen. Ilmeisesti sinun on kirjauduttava sisään sillä tilillä, jolla sinulla on verkkosivustosi.

Google tunnistaa Search Consolessa rekisteröimäsi verkkotunnukset. Sinun on valittava sivusto, jonka kanssa haluat aloittaa työskentelyn, ja napsauta ”Linkkien valtuutus”.

Nyt aiot tehdä luo .txt -tiedosto ja kirjoita muistiin kaikki myrkylliset URL -osoitteet. Kun olet tehnyt tämän, napsauta ”Linkkien valtuutus”Ja ikkuna avautuu, jossa näet painikkeen, joka sanoo”Valitse tiedosto”. Napsauttamalla sitä voit ladata aiemmin luomasi .txt -tiedoston.

valoisa google -logo

Napsauta tämän jälkeen ”Lähettää”Ja ainoa asia, joka on tehtävä, on odottaa, että Google vahvistaa kaiken. Sinun tulisi pitää mielessä, että tämä prosessi voi kestää jonkin aikaa, eikä se tarkoita, että sijaintisi paranee välittömästi.

Opi kuitenkin poistamaan ja hylkäämään myrkyllisiä linkkejä verkkosivustoltani työkalun avulla Googlen hylkäystyökalu On tärkeää suojata verkkosivustosi negatiiviselta SEO: lta, mikä on melko yleistä.

Pitkällä aikavälillä huomaat parannuksen web -paikannuksessa, jos teet asiat oikein ja sinun tulee ajoittain tarkistaa saapuvat linkit sivustoosi pysy turvassa negatiiviselta SEO: lta. Varsinkin jos sivustollasi on paljon käyntejä.