Skip to content

Näytön lukitusominaisuuden käyttäminen Netflix-sovelluksessa

26 de kesäkuu de 2021
Netflix Mobile Android iPhone Cell Featured

Pitäisikö sinusta ärsyttävää, kun kosketat vahingossa toisto-ohjainta tai käynnistät tekstityksen katsellessasi Netflixiä puhelimellasi? No, uusi näytön lukitustoiminto Android-käyttäjille antaa sinun lukita näytön. Näin voit käyttää sitä.

merkintä: Tämän kirjoituksen aikana näytön lukitusominaisuus on käytettävissä vain Android-puhelimissa ja -tablet-laitteissa. Jos ominaisuus otetaan käyttöön iOS-laitteissa ja verkkoversioissa, päivitämme tämän artikkelin.

Näytön lukitus poistaa Netflix-toisto-ohjaimet käytöstä

Ota ominaisuus käyttöön aloittamalla näytettävän ohjelman tai elokuvan toisto Netflixissä sovelluksesta. Napauta sitten näyttöä toistosäätimien näyttämiseksi. Sieltä pitäisi nähdä ”Näytön lukitus” -vaihtoehto näytön vasemmassa alakulmassa. Napauta sitä lukitaksesi näytön ja piilottaaksesi kaikki toiston ohjausvaihtoehdot.

Voit avata näytön lukituksen milloin tahansa napauttamalla Näytön lukitus -painiketta. Sitten sinua pyydetään napauttamaan näyttöä uudelleen vahvistusta varten. Sitten toiston säätimet palaavat ruudulle.

Se voi olla turhauttavaa ja ärsyttävää, kun napautat vahingossa painiketta, joka häiritsee katselukokemustasi. Varsinkin puhelimellasi, jossa on helpompaa vahingossa napauttaa väärää asiaa. Tämän uuden ominaisuuden avulla voit estää sen. Se pysäyttää painikkeet, kuten “Toista / Tauko”, ja siirtymiset eteen- tai taaksepäin -painikkeiden näkymättä näytöllä.

Ominaisuus on edelleen käytössä Android-käyttäjille, joten jos et näe sitä, varmista, että Netflix-sovellus on ajan tasalla. Sinä pystyt päivitä sovelluksesi manuaalisesti nähdäksesi, antaako tämä vaihtoehdon sinulle. Jos ei vain pidä kiinni, koska uusi ominaisuus tulee puhelimeesi tai tablet-laitteeseesi.