Skip to content

NVIDIA -ohjauspaneelin avaaminen Windows 10: n sulkemisessa (esimerkki)

25 de elokuu de 2021
tarjeta nvidia fondo blanco

Nvidia on yritys, joka on valmistanut piirisarjoja ja integroituja piirejä, joilla on suuri tekniikka ja maailmanlaajuinen maine; erityisesti näytönohjaimille, joissa on GPU -prosessori tai PC -näytönohjain. Mutta joskus sinun Windows 10: n ohjauspaneeli ei tule näkyviin tai sulkeutuu, kun se avataan. Lue, jotta voit korjata tämän ongelman, ja avaa NVIDIA -ohjauspaneeli Windows 10: ssä.

Sanat laitteisto ja ohjelmisto liittyvät läheisesti toisiinsa, mutta mikä ero on olemassa olevien laitteistotyyppien ja ohjelmistojen välillä? Se on mielenkiintoinen kysymys, koska toista ei voida käsitellä ilman toista; se on syy miksi nvidian ohjauspaneeli, joka on modernisoitu monin tavoin, jotta sen käyttäjien olisi helppo käyttää.

Kuinka avata Nvidia -ohjauspaneeli Windows 10: ssä?

Se oli alun perin suunniteltu toimimaan Windows Vista -käyttöjärjestelmän alla, joka on yksi monista Microsoftin Windows -käyttöjärjestelmän versioista; se on täysin toimiva ympäristössä Windows 10. Mitä tällä haetaan Ohjauspaneeli, on varmistaa kaikkien Nvidian laitteistokomponenttien paras suorituskyky; mutta samalla graafinen osa hallitsee suunnittelussaan.

Mitä tehdä, jos ohjauspaneeli ei tule näkyviin tai sulkeutuu?

Paras asia, jonka voimme tehdä, on käynnistää ohjauspaneeli kokonaan uudelleen Windowsin tehtävienhallinnasta; helppo tapa tehdä tämä on painaa painikkeita samanaikaisesti. Ctrl + Alt + Del, kun olemme sisällä, löydämme Ohjauspaneeli ja jätä kohdistin nimen päälle ja napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella Viimeistele kotitehtävät.

Ohjaimet tai pääohjaimet Nvidia Niitä on kaksi: toinen on Smart Scan ja toinen Geforce Experience, jälkimmäisen avulla voit pysyä ajan tasalla ohjaimiin tehtävistä päivityksistä ja voit päivittää sen useilla tavoilla.

On tärkeää tietää, kuinka ladata Nvidian ohjauspaneeli Windows 10: lle; Yleensä on parasta käyttää Nvidian virallista verkkosivustoa, koska meidän on päivitettävä ohjaimet. Kun ohjaimet on ladattu, suoritamme sen hyvin tietoisina siitä, että he tekevät sen Windows 10: n kanssa.

Kuinka tarkistaa, että ohjauspaneeli toimii Windows 10: ssä?

Voit valita ensimmäisenä näppäimistön ja painaa näppäimiä Windows + R samaan aikaan, jotta voin avata sinut Juosta, siellä kirjoitat sanan palvelut.msc, kun napsautat Hyväksy, näet luettelon: ”Nvidia Display Container LS”ja kaksoisnapsauttamalla sitä avautuu ikkuna, jossa sinun on varmistettava, että käynnistystyyppi on automaattinen.

Jos painike alkaa paina, jos ei ole, koska se on jo käynnissä, suorita samat vaiheet vaihtoehdon kanssa ”Nvidian verkkopalvelusäiliö.”

Jos ensimmäinen vaihtoehto ei toiminut sinulle, kokeile seuraavaa: laita polku tiedostojesi sivulle: c: Ohjelmatiedostot NVIDIA Corporation Ohjauspaneelin asiakas, napsauttamalla napsauttamalla näemme kuvakkeen nimen kanssa nvcplui.exeja voila, kaksoisnapsauttamalla sitä avautuu Ohjauspaneeli.

Lisätoimenpiteenä voit painaa painiketta Ikkunat; Kirjoita virta -asetukset, tämä poistaa Windowsin nopean käynnistyksen käytöstä, koska se voi joskus aiheuttaa ongelmia.

Kun olet sisällä, etsi vaihtoehto, joka sanoo Käynnistä / pysäytä ja keskeytä; tässä haussa Aiheeseen liittyvät kokoonpanovaihtoehdotja kaksoisnapsauta Lisätehoasetukset; vasemmalle tulee näkyviin Valitse virtapainikkeen toiminta, valitse vaihtoehto muuttaa asetuksia, jotka eivät ole tällä hetkellä käytettävissäja jätä laatikko Aktivoida pika -aloitus tyhjä.

nvidia -prosessori lähikuva

Kaikki nämä vinkit ovat, jotta voit hallita niitä tehokkaammin nvidia laitteisto ilman haittaa siitä, että ohjauspaneeli ei näy tai sulkeutuu Windows 10: stä ilman muita.