Skip to content

OnePlus 7 Pron piilotettujen taustakuvien avaaminen (esimerkki)

24 de elokuu de 2021
android one plus 7 pro

OnePlusia on luonnehdittu alabrändiksi, joka valmistaa puhelimia erittäin hyvillä ominaisuuksilla edulliseen hintaan. Siinä on myös yksi Androidin sujuvimmista räätälöintikerroksista, joten heidän matkapuhelimensa saavat päivä päivältä valtaa markkinoilla. Nämä ovat silmiinpistäviä pelikeskeisiä taustakuvia. Tästä syystä tässä artikkelissa opetamme sinulle kuinka avata OnePlus 7 Pron piilotetut taustakuvat.

Kuinka avata piilotetut OnePlus 7 Pro -taustakuvat

Nyt OnePlus -puhelimet sisältävät paitsi perinteisen pääsiäismunan kaikissa Android -puhelimissa, mutta ne ovat myös suunnitelleet omansa. Jos haluat avata niiden lukituksen, toimi seuraavasti:

 1. Avaa puhelimen ”Asetukset” -sovellus.
 2. Napsauta ”Apuohjelmat”.
 3. Valitse ”Pelitila” -vaihtoehto.
 4. Napsauta «Fnatic Mode». Jos et tiennyt, tämä on vaihtoehto, joka on suunnattu pelaamista joka rajoittaa kaikkia ilmoituksia ja sulkee sovellukset taustalla, kun peli on käynnissä. Näin voit hyödynnä kaikki tämän tehokkaan matkapuhelimen ominaisuudet.
 5. Nyt kun olet tässä osassa, paina toistuvasti Fnatic -logoa käyttöliittymän alussa. Se on samanlainen kuin mitä tekisit aktivoidaksesi matkapuhelimesi kehittäjävaihtoehdot.
 6. Edellä mainitun jälkeen näppäimistö aktivoidaan ja kirjoitusruutu tulee näkyviin. Siellä sinun on kirjoitettava seuraava teksti: «Alwaysfnatic».
 7. Tämän jälkeen 3 piilotettua taustakuvaa OnePlus 7 Prosta. Voit lisätä ne galleriaasi napsauttamalla näytön alareunassa olevaa ”Lisää taustakuvia” -vaihtoehtoa.

Nämä taustakuvat on asetettu Fnatic -tilaan, joten kaikkien logo on keskellä. Niissä on houkutteleva muotoilu ja eloisat värit, joiden avulla saat kaiken irti tämän matkapuhelimen AMOLED -näytöstä.

Koska Fnatic -tila on suunniteltu optimoi suorituskyky pelatessasi, nämä varat on suunniteltu ennen kaikkea mobiilipelien ystäville.

Kuinka vaihtaa OnePlus 7 Pron taustakuva

Jos olet jo avannut tämän lukituksen pääsiäismuna, mitä jää on testaa niitä näytölläsi. Voit tehdä tämän seuraavasti:

 1. Siirry matkapuhelimesi aloitusnäyttöön ja pitkä painallus tyhjän tilan yli.
 2. Kun mukautusvaihtoehdot tulevat näkyviin, valitse ”Taustakuvat” -vaihtoehto.
 3. Etsi alla olevasta ruudusta Android -matkapuhelimesi taustakuvat. Luettelon viimeiset ovat juuri avaamasi.
 4. Valitse yksi kolmesta kuvasta.

yksi plus 7 pro

Tämän jälkeen olet jo asettanut valitsemasi kuvan taustakuvaksi. Jos et pidä ulkonäöltään, voit toistaa prosessin niin monta kertaa kuin tarvitset kunnes löydät oman makuusi parhaiten sopivan.

Sovellukset taustakuvien lataamiseen

Jos olet jo kokeillut kaikkia varoja, mutta mikään ei ole vakuuttanut sinua täysin, tässä on joitain Play Kaupassa saatavilla olevia sovelluksia, joista löydät tuhansia HD -kuvia jonka voit ladata ilmaiseksi taustakuvaksi. Voit myös vaihtaa taustakuvan sään mukaan, tietysti tämä on vaihtoehto, joka sinulla on ennen sinua.

Walli -sovellus taustakuville One Plus 7 Prolle

Tämän sovelluksen avulla voit käyttää tuhansia taustakuvia, jotka mukautuvat mihin tahansa näytön kokoon. Yksi sen nähtävyyksistä on se sisällön määrä kasvaa päivä päivältä, koska riippumattomat taiteilijat julkaisevat työnsä tässä sovelluksessa. Siinä on vaihtoehto, joka vaihtaa taustakuvan automaattisesti tietyn ajan kuluttua.

Darkops -taustakuvasovellus One Plus 7 Prolle

Lopuksi Darkops on sovellus, joka ohjaa tummien värien taustakuvia. Tällä tavalla saat kaiken irti AMOLED -näytöstäsi säästät akkua. Sovelluksen sisällä voit valita teräväpiirtokuvia luokittain jaettuna.

Taustakuvat One Plus 7 Prolle

Se on Googlen kehittämä sovellus, joka sisältää suuren Kuvaluettelo Google Earth -kokoelmasta. Lisäksi lataamalla Photosphere HD Live -taustakuvat voit saada 360 asteen taustakuvia matkapuhelimeesi. Kuten tiedät, One plus pro 7: n piilotetut taustakuvat ovat erinomainen vaihtoehto, tähän tarkoitukseen ei ole koskaan muita hyödyllisiä työkaluja.