Skip to content

Online -teatterilippujen ostaminen Fandango -sovelluksella (esimerkki)

21 de elokuu de 2021
aplicacion fandango 10025

Elokuvissa käyminen ei ole koskaan poistunut muodista, mutta elokuvien katselukokemus on muuttunut 3D: n, IMAXin tai XD: n myötä. Mutta tämä ei ole ainoa asia, joka on muuttunut, tapa ostaa lippuja on helpompi ja voit tehdä sen älypuhelimellasi. Fandango on sovellus, jonka avulla voit helposti ostaa lippuja, ja jos olet elokuvan ystävä tässä viestissä, opit kuinka ostaa lippuja elokuvateattereihin verkossa Fandango -sovelluksella.

Mikä on Fandango?

Fandango on a sovellus, joka on suunniteltu elokuvien ystävilleSen avulla voit käyttää elokuvien uutisia, tiivistelmiä, uusimpien julkaisujen trailereita, valokuvia ja videoita; Voit myös ostaa lippuja helposti ja nopeasti luotto- tai maksukortillasi, voit jopa valita istuimet ja valita haluamasi elokuvateatterin.

Joten jos haluat nähdä elokuvan, mutta et tiedä, mikä on mainostaululla, tällä sovelluksella pääset helposti valitsemaasi elokuvateatteriin ja saat selville, mikä elokuva on mainostaululla, mikä on sen nykyiset aikataulut, vapaita istuimia, hinnat, kesto ja elokuvan tyyppi sekä muiden käyttäjien mielipide.

Voit ladata tämän sovelluksen ilmaiseksi osoitteesta Google Play Kauppa tai App Store ja se on saatavana Android- ja iOS -laitteille. Jos olet elokuvaharrastaja, tämä sovellus on ladattava älypuhelimeesi, jotta hän on tietoinen uusimmista julkaisuista ja tärkeimmistä elokuvauutisista.

Vaiheet teatterilippujen ostamiseksi Fandango -sovelluksella

Rekisteröityminen sovelluksessa

 1. Lataa sovellus matkapuhelimeesi Google Play Kaupasta tai App Storesta, lataus on ilmainen.
 2. Kun sovellus on ladattu, napsauta vaihtoehtoa ”Luo tilisi”, sinun on aktivoitava GPS, jotta voit aloittaa tallennuksen.
 3. Rekisteröidyit syöttämällä nimi, sukunimi, sähköposti ja salasana. On tärkeää, että salasana sisältää numeroita, symboleja, isoja ja pieniä kirjaimia; Jos sinulla ei ole sähköpostia, voit luoda sen nopeasti Gmailissa tai Yahoo!
 4. Seuraavassa ikkunassa näkyy kaksi laatikkoa; Valitse ensimmäinen ruutu, jos hyväksyt uutisten ja tarjousten vastaanottamisen, ja toinen ruutu on pakollinen, koska ilmoitat järjestelmälle hyväksyväsi Fandangon ”ehdot ja käytännöt”. Näpäytä ”Luo tili”.
 5. Näiden vaiheiden jälkeen tilisi luominen onnistui.

Vaiheet lipun ostamiseksi

 1. Kun olet Fandango -sovelluksessa, napsauta vaihtoehtoa ”Elokuvat” (Voit ostaa myös elokuvateattereista) näytön alareunassa.
 2. Valitse haluamasi elokuva katso valitsemassasi elokuvateatterissa; Sinun on myös valittava toiminto, eli päivä ja aika, joka sopii sinulle parhaiten.
 3. Valitse sisäänpääsyjen lukumäärä haluat ostaa ja minkä tyyppiset liput, 2D tai 3D.
 4. Jos sinulla on tarjouskoodi tai lahjakortin koodi, sinun on syötettävä se ruudulle ilmestyvään kenttään. Jos sinulla ei ole koodia, napsauta ”Jatka” edetäksesi prosessiin.
 5. Näet istuimen kartan näytöllä valitse paikka, jossa haluat istuaKun olet valinnut, napsauta ”Jatka”. Istuinkartassa näet istuimet harmaina, nämä ovat käytettävissä, varatut punaiset, valitut vihreät, estetyt siniset ja säkkituolit appelsiinit; kun valitset omasi, ne ovat vihreitä ja ostamisen jälkeen ne muuttuvat punaisiksi.elokuvaliput upotettu popcorniin
 6. Valitse miten maksa lippusi voit käyttää PayPalia, luotto- tai maksukorttia; napsauta sitten ”Maksa”. PayPal -tilin luominen on erittäin helppoa.
 7. Lippujen peruuttamisen jälkeen järjestelmä lähettää sinulle kopion lippuistasi sähköpostiisi tai voit etsiä niitä sovelluksesta> ”Oma tili”> ”Omat liput”. Kun saavut elokuvateatteriin, näytä lippu (QR -koodi) johtajalle älypuhelimestasi. Jos sinulla ei ole sovellusta matkapuhelimellasi, lataa sähköpostiviestissä saamasi PDF -tiedosto.

Nauti elokuvateatterin taikuudesta paitsi huoneen sisällä myös lipun ostamisen jälkeen, koska Fandango -sovelluksen avulla voit ostaa lippuja kotoa tai työpaikalta ilman pitkää jonotusta, voit jopa nauttia parhaasta uutisia ja trailereita elokuvateattereissa olevista elokuvista.