Skip to content

Palo-TV: n, Roku, Apple TV: n kauko-ohjaaminen puhelimesta

18 de kesäkuu de 2021
watching tv popcorn cord cutting featured

Jos omistat suoratoistolaatikon, kuten Apple TV tai Roku, etäsovelluksen pitäminen puhelimessa on välttämätöntä. On mukavaa saada, jos väärennät laatikon fyysistä kaukosäädintä tai haluat mobiiliversiota sen mukana toimitettuun versioon verrattuna. Paras osa näistä etäsovelluksista on mahdollisuus käyttää näyttönäppäimistöä kirjautumissaldojen kirjoittamiseen eri palveluille, kuten Netflix tai PlayStation Vue. Se on paljon helpompaa kuin “metsästä ja nokkaa” -näppäimistön käyttäminen fyysisen kaukosäätimen kanssa. Ja voit käyttää laatikossa olevaa digitaalista avustajaa äänihakuun. Tässä on katsaus digisovittimen kauko-ohjaamiseen iPhonesta, iPadista tai Android-laitteesta.

Amazon Fire TV

Amazonille on virallinen Fire TV -sovellus molemmille Android ja iOS. Se tarjoaa perusnavigointisäätimet, näyttönäppäimistön ja äänihaun Alexalla. Voit myös pyyhkäistä näytöllä, jonka avulla voit avata asennetut suoratoistosovellukset laitteellesi Palo-TV-laatikko tai -tikku suoraan – se ei kuitenkaan toimi peleissä. Voit ladata Fire TV Remote -sovelluksen iPhone tai iPad tai sinun Android-laite.

Roku

Jos olet Rokun omistaja, molemmille alustoille on myös virallinen Roku-etäsovellus. Sovelluksella on joitain yhtäläisyyksiä Fire TV -sovellukseen, koska sen avulla voit valita perusohjaimien lisäksi kanavat suoraan ja muuttaa mobiililaitteesi toisen näytön kokemukseksi. Voit ladata Roku Remote -sovelluksen iPhone tai iPad, sinun Android-laite, ja siellä on Windows 10 -versio yhtä hyvin.

Apple TV

Kun yritys julkaisi uudistetun 4th gen Apple TV vuonna 2015, Remote-sovellus oli valmis vasta useita viikkoja myöhemmin. Ja jos sinulla on moderni Apple TV, tiedät, että Sirin kaukosäädin on parhaimmillaan turhauttavaa. Paras vaihtoehto on ottaa iPhone tai iPad ja käyttää virallista Apple TV Remote -sovellus. Apple haluaa sinun pysyvän ekosysteemissään eikä yleensä tarjoa virallisia sovelluksiaan muilla alustoilla. On kolmansien osapuolten etäsovelluksia, joita voit käyttää Androidilla, kuten TV (Apple) -kaukosäädin vanhemmille puhelimille, joissa on infrapunapuhallin, kuten HTC One tai LG2. Toinen hyvä sovellus on Kuori – universaali etäsovellus. Jos sinulla on suosikki etäsovellus Androidille, ilmoita siitä meille kommenttiosassa.

Tietenkin, jos sinulla on Google Chromecast, käytät jo iOS- tai Android-puhelinta tai -tablettia sisällön suoratoistoon – sen mukana ei tule fyysistä kaukosäädintä. Google Cast on mielenkiintoinen monin tavoin, ja sen avulla voit suoratoistaa sisältöä tietokoneeltasi ja sillä on kyky suoratoista mitä tahansa Androidista – vaikka sovellus ei tue suoratoistoa kuten Audible.

Käytätkö älypuhelimesi sovellusta navigoidaksesi digiboksissasi tai sen mukana tulevassa? Kerro meille ajatuksesi alla olevasta kommenttiosasta.