Skip to content

Parhaat laajennukset LIVE -keskustelun lisäämiseksi WordPressiin (esimerkki)

13 de elokuu de 2021
operador telefonico

Kun työskentelemme verkossa, on välttämätöntä kommunikoida käyttäjän kanssa, siksi tuomme sinut parhaat laajennukset live -chatin lisäämiseksi WordPressiin. Tämän avulla voit vastata heti kaikkiin kysymyksiin, joita henkilöllä on, ja parasta on se, että se on live, mikä yleensä miellyttää kävijää paljon enemmän.

Ensimmäinen asia on muistaa, että laajennus on työkalu, jonka avulla voit parantaa WordPressin toimivuutta. Siksi, jos etsimäsi on päivitä WordPress, jotta se pysyy kevyenä Kun olet asentanut laajennukset, jatka lukemista ja tiedä, mitkä ovat 4 parasta ilmaista laajennusta live -chatin lisäämiseen.

Sen lisäksi näytämme sinulle askel askeleelta kuinka lisätä live -chat WordPress Webiin, älä odota enää ja opi kanssamme. Voit myös lisätä osallistujille kyselyruudun WordPressiin.

4 parasta ilmaista laajennusta live -chatin lisäämiseen

Tällä hetkellä WordPressille on olemassa useita laajennuksia, joiden asennus riippuu siitä, mitä haluat saavuttaa. Siinä tapauksessa että laajennukset live -chatin lisäämiseksi WordPressiin Sama tapahtuu, niitä on monia, siksi olemme valinneet 4 parasta ilmaista laajennusta:

1. WP Live Chat -tuki

Se on laajennus, joka asennetaan ja määritetään nopeasti WordPress -hallintapaneelisi, mikä on suuri etu, koska et tarvitse toista sovellusta sen asentamiseen. Sen avulla voit määrittää sen käyttämään useita kieliä ja myös sen kanssa voit ylläpitää useampi kuin yksi live -chat kerrallaan, ilman rajoja.

Sen avulla voit muuttaa widgetisi värejä ja ihmiset voivat siirtää sitä sopivana aikana keskustellessasi kanssasi. Jos et ole verkossa, se tallentaa viestit, jotka ihmiset lähettävät sinulle, jotta voit vastata niihin heti yhteyden muodostamisen jälkeen.

2. Tidio Live Chat

Tämän laajennuksen avulla voit olla itse yhteydessä käyttäjään, on muitakin, joilla on tämä toiminto, mutta sinun on maksettava. Asentuu nopeasti ja on helppokäyttöinenSen avulla voit myös keskustella 3 henkilön kanssa samanaikaisesti ja käyttäjä voi muokata värejä mieleisekseen.

Jos et ole verkossa, kun kävijä kirjoittaa sinulle, hänelle lähetetään automaattisesti yhteydenottolomake.

3. Tawk.TO Live Chat

Tämän laajennuksen avulla et voi vain ylläpitää live -chatia, vaan voit myös seurata kävijämäärää jolla on sivusi. Tämä ohjaus voidaan tehdä sekä tietokoneella että matkapuhelimellasi, ja parasta on, että voit ohjelmoida vierailijoiden tuntimäärät.

Sen asennus ja kokoonpano voi kuitenkin viedä hetken tarjoaa videoita jossa hän selittää, miten se tehdään helposti ja nopeasti.

4. Formilla Live Chat

Se on yksi laajennuksista asentaa ja määrittää nopeammin Ja mikä parasta, voit hallita sitä iOS-, Android- ja Windows -laitteillasi. Voit helposti muokata sitä mukauttaaksesi sen verkkosivustollesi ja jos haluat lisää työkaluja, löydät sen Premium -versio, mutta joudut maksamaan.

Vaiheet live -chat -laajennuksen lisäämiseksi WordPressiin

Näytämme jo 4 laajimmin lisättävää laajennusta live -chat sivullasi, sinun on vain päätettävä, mitkä niistä haluat asentaa. Käytämme kuitenkin tässä esimerkkinä WP Live Chat -tukea kaiken tarjoamansa vuoksi. Katsotaanpa siis, kuinka voit upottaa sen WordPressiin.

  • Kirjaudu WordPressiin tavalliseen tapaan.
  • Etsi näytön vasen palkki, paina vaihtoehtoa ”Lisäosat” ja valitse sitten ”Lisää uusi”.
  • Kirjoita ”Haku” -kohtaan ”WP Live Chat Support”
  • Kun ilmestyt näyttöön, valitse ”Asenna” ja napsauta asennuksen lopussa ”Aktivoi”.
  • Kun olet aktiivinen, WordPressin vasemmassa palkissa näkyy useita vaihtoehtoja ja sinun on valittava ”Live Chat”.
  • Näet asetukset, napsauta Tallenna asetukset ja se on siinä.

Tällä tavalla laajennukset ovat lisätty WordPressiin ja voit keskustella minkä tahansa vierailijan kanssa, joka alkaa kirjoittaa sinulle. Joten älä odota enää, asenna sinulle parhaiten sopivat laajennukset ja pidä yhteyttä sivusi kävijöihin. Voit myös määrittää Chatbotin WordPressissä helposti ja turvallisesti, jotta asiakkaasi voivat kommunikoida milloin tahansa.

wp live chat

Saatat myös olla kiinnostunut tietämään: Kuinka lisätä tai lisätä dynaaminen hakukone WordPressiin – laajennukset.