Skip to content

Parhaat ruokaostokset Almeríassa

27 de elokuu de 2021
reunion de comida y amigos

Koska on samannimisen maakunnan pääkaupunki, Almería on tärkeä kaupunki Andalusian keskiosassa. Turisti- ja taiteellisten paikkojen, kuten Paseo de Almerían, Almerían museon, Alcazaba de Almerían monumentaalikompleksin ja Almerían parhaiden ruokaostoksien, yhdistelmä avaa tallelokeron, jossa on jotain arvokkaampaa kuin raha.

Ja onko kyse ruoasta, Almería on myös tunnustamisen arvoinen melko monipuolisella gastronomialla. Siihen vaikuttavat sekä Murcian perinteet sen naapuruston vuoksi että ”Alpujarra Granadasta”. Sen tyypilliset ruoat, jotka ovat käytännössä läheisessä suhteessa Välimereen, perustuvat mereneläviin ja kalaan.

Koska näinä epävarmoina aikoina on tuskin mahdollista nauttia siitä, mitä kaupunki tarjoaa matkailijoille, se ei tarkoita, etteikö voisi syödä hyvin. Lue ja tee hyvä päätös, kun valitset jakelupalvelun.

Luettelo laadukkaista ruokaostoksista kotona Almeríassa

Perustuu sarjaan asiakaskuntasi järjestämät luokitukset, Tämä pieni lista kerää parhaat ravintolat. Voit vapaasti käyttää tässä esitettyä pienenä ohjeena, jos hämmennys tunkeutuu tai sumentaa kulinaarisia päätöksiäsi jossain vaiheessa.

Almería ravintolat

Pääasiassa kaksi niistä erottuu, jolla on tuttu ja aito maku tavallisten suosikkien, pizzojen kanssa. Toinen, juurtunut kaupungin tapoihin.

Telepizza: Se on ravintola, joka Yhdistä perinteinen pizzaresepti Almerían suosikkimausteeseen: Paprikat. Se sijaitsee Manuel Azaña -kadulla ja sen puhelinnumero on +34 950 62 23 65. Sen tarjoukset ovat ”Hulluina tiistaisin”, ja alennusprosentit vaihtelevat perhepizzan tyypin tai kuuluisan 2×1 pizzat -välineen mukaan.

Entrevinos Tavern: Kun yhdistät a hyvää cocktailia tai viiniä sekä tyypillistä espanjalaista ruokaa Almeríassa, maku juhlii. Sen edullinen menu ja sen erikoisuudet merkittyihin astioihin säästävät ruokailijan taskua. Sijaitsee Francisco García Góngora -kadulla ja sen puhelinnumero on +34 950 25 75 61, jos haluat ostaa ruokaa kotiin Almeríassa.

Almería ei ole vapautettu tämän luokan ravintoloista, varsinkin kun ne ovat vaaditaan yksitoikkoisuudesta eroon pääsemiseksi. Meksikolainen ruokatoimitus Almeríassa: El Chilecito on parhaiten sijoitettu ja tällä hetkellä paras ravintola.

Hän työskentelee Just Eatin kanssa ostaessaan ruokaa kotona Almeríassa. Se sijaitsee osoitteessa Av. Federico García Lorca, joka odottaa burritoja, fajitaita ja quesadilloja.

Japanilaista ruokaa Almeríassa: Asahi ja kuningas Sushi ovat ruuan valtakunnat sanan oikeassa merkityksessä. Asahi Se toteuttaa tyypillisen japanilaisen ruoan kadehdittavalla Gourmet -esityksellä. Kuningas Sushi puolestaan ​​kiinnittyy enemmän omien kokkiensa ikoniseen tyyliin ilahduttamalla paikallisia ja vieraita.

sushirullia

Asahi sijaitsee Felipe II -kadulla, ja sen nykyinen puhelinnumero on +34950 08 55 89. Kuningas Sushin puolella Av. De la Estación on sijaintisi kartalla, kun puhelinnumerosi on +34 653 05 30 34.

Sanare Cocina: Terveellisen ruoan toimitusravintola Almeríassa

Sanare Kitchen on paras ravitsemusvaihtoehto, jonka voit löytää tässä osiossa. Calle San Leonardolla ja puhelinnumerolla +34 664 56 35 95, jossa voit ostaa ruokaa kotiin Almeríassa.

Sen buffet -tyyliin parhaat terveelliset vaihtoehdot tai niiden suositut linssihampurilaiset, ne antavat paljon puhuttavaa. Terveellisen ja maukkaan syöminen ei ole este Sanare Cocinan grillin takana olevien mestarien ansiosta.