Skip to content

Sähköpostin ikätarkistus – Etsi, milloin sähköpostiosoite luotiin

17 de marraskuu de 2021
Email Age Checker Etsi kun sahkopostiosoite luotiin

Kun luot sähköpostin Gmailissa, Yahoossa, Outlookissa ja muilla alustoilla, nämä yritykset keräävät ja tallentavat henkilötietosi. Yllätyt, kun tiedät kuinka paljon tietoa he ovat tallentaneet. Tämä tarkoittaa myös, että voit tarkistaa, milloin tietty sähköpostitili on luotu. Toisin sanoen voit löytää sähköpostitilin iän helposti.

Nyt useimmilla meistä on sähköpostitili Gmailissa, ja kun otetaan huomioon se tosiasia, että Google tallentaa paljon tietoa ihmisistä, on sanomattakin selvää, että alustalle saattaa olla tallennettuna myös tietosi.

Parasta Gmailissa on, että se kertoo ihmisille, millaisia ​​tietoja se tallentaa, ja antaa sinulle myös mahdollisuuden päättää, mitä tietoja haluat sulkea pois Google-tilistäsi.

Miksi haluat tietää, milloin tietty sähköpostitili luotiin?

Syitä tietää, milloin sähköpostiosoite luotiin

Voi olla monia syitä, miksi haluat ehkä tietää oman tai jonkun muun sähköpostiosoitteen iän. Ensinnäkin saatat olla kiinnostunut seuraamaan heidän toimintaansa tai tunnistamaan, onko käyttäjä todella se, kuka hän väittää olevansa.

1. Käyttäjän henkilöllisyyden seurantaan

Tieto tilin luomispäivästä ei useinkaan riitä ihmisille, jotka haluavat saada yksityiskohtaista tietoa henkilön henkilöllisyydestä. Et esimerkiksi ehkä voi tietää heidän todellista henkilöllisyyttään, kuten nimeä tai yhteystietoja, pelkästään seuraamalla päivämäärää, jolloin he loivat tämän tilin.

Se on kuitenkin yksi helpoimmista tavoista tietää, onko henkilö aito sähköpostin käyttäjä. Oletetaan, että saat tarjouksen, ilmaisen ladattavan materiaalin ja muita resursseja. Ennen kuin lataat sen tai käytät kuponkia ostoksille, saatat haluta tietää, onko sinulle viestien lähettäjä aito käyttäjä. Yksi tapa tehdä se on seurata heidän sähköpostitilin ikää.

2. Google-sähköpostisi palauttamiseen

Useimmat ihmiset unohtavat salasanat, joita he olivat käyttäneet Gmail-tilin luomiseen. Ilman salasanaa Gmailia ei voi palauttaa, jos olet kirjautunut ulos tilistäsi. Onneksi Google Mail tarjoaa sinulle useita palautusvaihtoehtoja salasanan palauttamiseksi. Nyt yksi kysymyksistä on ”sähköpostisi ikä tai päivämäärä, jolloin loit sähköpostitilin”. Jos muistat päivämäärän, voit helposti palauttaa sähköpostitilisi ja nollata salasanasi.

Kuinka selvittää, milloin sähköpostiosoite on luotu

Sähköpostitilin luomispäivämäärä voi olla hieman vaikea löytää, riippuen käyttämästäsi tilistä. Esimerkiksi sähköpostin iän löytäminen Yahoossa on täysin erilainen kuin Gmailin prosessi. Koska useimmat ihmiset käyttävät Gmailia kaupallisiin ja henkilökohtaisiin tarkoituksiin, näytämme sinulle vinkkejä sähköpostitilisi iän selvittämiseen.

Katsotaanpa eri tapoja selvittää, milloin sähköpostiosoite luotiin.

1. Valitse Edelleenlähetys ja POP/IMAP-vaihtoehto

Useimmat ihmiset päätyvät luomaan Google-tilin avatessaan sähköpostin Google Mailista. Joten sähköpostisi ja Googlen luontipäivä on sama.

  • Avaa Gmail ja kirjaudu sisään tilillesi.
  • Napsauta yläreunassa olevaa Asetukset-rataskuvaketta.
  • Etsi ”Edelleenlähetys ja POP/IMAP-vaihtoehto ja napsauta sitä.
  • Lue ensimmäinen tila POP-lataus-osiosta.
  • Tällä rivillä näkyvä päivämäärä on päivä, jolloin loit Google Mail -tilisi.
  • Jos POP on poistettu käytöstä, et valitettavasti voi löytää tilin luomispäivää.

2. Seuraa ensimmäistä viestiä

Tämä menetelmä on tarkoitettu niille, jotka ovat äskettäin luoneet tilin Google Mailissa. Jos et muista päivämäärää, jolloin sait ensimmäisen viestin, on selvää, että et muista päivämäärää, jolloin loit sähköpostitilin. Joten ainoa vetosi on selata alas viimeiseen viestiin löytääksesi ensimmäisen lähettämäsi tai vastaanottamasi sähköpostin.

Vaihtoehtoisesti voit suodattaa sähköpostisi sen päivämäärän mukaan, jolloin uskot luoneesi sähköpostitilin. Jos muistat henkilön, jolta sait ensimmäiset sähköpostit alun perin, voit suodattaa hakutuloksen hänen sähköpostiosoitteensa perusteella. Nämä ovat muutamia tapoja seurata ensimmäisiä sähköpostilla lähettämiäsi viestejä.