Skip to content

Siirrä sovelluksia SD-kortilta puhelimeen Windows Phone 8.1: ssä

16 de kesäkuu de 2021
move or uninstall apps

Oletuksena Windows Phone Store on asetettu asentamaan kaikki sovellukseni Windows Phone -laitteen SD-kortille. Jotkin sovellukset on kuitenkin asennettava puhelimen sisäiseen muistiin toimiakseen. Joten minun on siirrettävä se SD-kortilta puhelimeen. Saatat törmätä tähän ongelmaan tai sinun on siirrettävä useita sovelluksia kerrallaan kummankin sijainnin välillä. Näin voit tehdä sen Windows Phone 8.1: n Storage Sense -palvelun avulla.

Sovellusten siirtäminen Windows Phone 8.1 SD -kortin ja puhelimen tallennustilan välillä

Tässä esimerkissä minulla on Nextgen Reader asennettu SD-kortille ja saan virheilmoituksen siitä, että se on siirrettävä puhelimen tallennustilaan.

Aloita menemällä kohtaan Asetukset> Tallennustila. Napauta sitten SD-korttia – ei puhelin.

Sen jälkeen napauta Sovellukset + pelit ja hetken kuluttua voit alkaa selata SD-kortin apsia. Tässä tapauksessa minun on vain siirrettävä yksi, joten napauta vain haluamaasi ja seuraava näyttö näyttää sinulle siirtopainikkeen.

Tai jos haluat siirtää useita sovelluksia kerralla, napsauta vain luettelon kuvaketta ruudun alaosassa, tarkista kukin siirrettävä sovellus ja napauta sitten Siirrä. Luulisin, että useiden sovellusten valitseminen olisi yleisempää, jos sinulla ei vielä olisi SD-korttia ja sitten saisit yhden. Tämä helpottaa sovellusten ja kuvien siirtämistä puhelimesta SD-kortille. Tai toisaalta, ehkä haluat päästä eroon paljon yhdellä iskulla – paina vain Poista-painiketta alareunassa.

Mikä on tähänastinen mielipiteesi Windows Phone 8.1: stä. Muista, että jos sinulla ei vielä ole sitä, operaattorisi pitäisi työntää se pian ulos. Tai voit aina käyttää artikkeliamme siitä, miten Windows Phone 8.1 hankitaan tänään – joka sisältää myös varhaiset päivitykset.