Skip to content

Skriptin poistaminen ja poistaminen osioidulta ROM -levyltä Androidissa

14 de elokuu de 2021
robot android

Käyttöjärjestelmät ovat kyenneet kehittymään erittäin hyvin ajan myötä. Niiden käytön jälkeen niihin on tehty monia muutoksia. Jokainen näistä muutoksista on tehty tekemään käyttäjäkokemuksesta paljon nautinnollisempi ja jotta järjestelmä voidaan mukauttaa oikein tietyn laitteiston vaatimuksiin.

Siksi käyttöjärjestelmien kehittäjät eivät koskaan lakkaa toimimasta. He yrittävät aina löytää parhaan tavan parantaa käyttöjärjestelmiä. Koska kun näitä parannetaan, laite.

Kuvittele vain se tosiasia, että käytimme edelleen Windows 98 -käyttöjärjestelmää tietokoneita. Monille se tuntuisi ennenkuulumattomalta, pelkästään ajattelemalla sen esteettistä osaa, mutta totta puhuakseni käyttöjärjestelmä ei voinut suorittaa monia päivittäin käyttämiämme ohjelmia ja sovelluksia.

Siksi on edistytty takaamaan kokemus, joka on aina uudempi, mukavampi ja tehokkaampi. Koska ohjelman avaaminen ei ole sama asia Windows 98 Windows 10: ssä nopeuden osalta.

Tästä voimme puhua Androidista. Koska käyttöjärjestelmä tuli markkinoille ja siitä tuli ilmainen, monet ihmiset ovat voineet kokeilla sitä. Siihen pisteeseen, että monet väittävät, että sinulla on paljon enemmän vapautta käyttäjäkokemuksen suhteen a järjestelmä Android.

Ja todellakin, se on järjestelmä, jolla ei nykyään ole paljon kadehdittavia muita käyttöjärjestelmiä, kuten iOS. Loppujen lopuksi se on makuasia ja mitä haluat saada kokemuksena puhelin mobiili. Siksi meillä on ollut valtuudet suorittaa tiettyjä toimintoja Android -matkapuhelimella.

Monet asiat, joita voimme tehdä tietokoneella, voimme tehdä Android -matkapuhelimella ja samalla nopeudella. Tämä on saanut monet ihmiset käyttämään aikaansa Android -järjestelmän tutkimiseen, muokkaamiseen ja parantamiseen. joka on johtanut esimerkiksi juuriin ja hyväksikäytöt.

Puhumattakaan komentosarjoista ja muista prosesseista, jotka voidaan tehdä Androidilla, jotta voit muokata kokemustasi haluamallasi tavalla. Siihen pisteeseen, että pystyy suorittamaan osion ROM.

Mitä sinun tarvitsee tietää ROM -osiosta Androidissa

Kun puhumme Android -järjestelmistä, puhumme käyttöjärjestelmästä, joka tiedostojen ja toiminnan tasolla, jopa laitteistossa; Se on hyvin samanlainen järjestelmä kuin a tietokone. Voit jopa tehdä monia asioita, joita voit tehdä tietokoneella, mukaan lukien laitteen ROM -levyn osioiminen.

Tämä voi olla erittäin hyödyllistä muille ihmisille, varsinkin jos haluat, että laitteessasi on toisen tyyppinen osio, jolla voidaan suorittaa erilaisia ​​prosesseja.

Jokaisella on syynsä, mutta päivän päätteeksi ROM -osio se voi olla erittäin tehokas ja hyvä sitä tarvitseville. Mutta mitä tapahtuu, kun teen ROM -osion, jotain muuta tulee ulos ja minun on poistettava sen komentosarja? Katso alta, miten voit tehdä.

android -maisema -näyttö

Kuinka poistaa ROM -osiolle omistettu komentosarja

Vastaanottaja poista komentosarja joka huolehtii ROM -osion ylläpidosta Android -laitteessa, sinun tarvitsee vain ladata kyseinen ROM. Tämän jälkeen sinun on annettava reitti /system/etc/init.d. Täältä löydät komentosarjan, jonka haluat poistaa niin paljon.

Jos tiedosto on varastomuodossa, tiedosto on 40d2sext. Mutta jos käytät sitä syanogeenissa, näet sen muodossa 40int2ext.