Skip to content

Spotify -soittolistan kuvan vaihtaminen Androidissa ja iPhonessa

3 de lokakuu de 2021
Kuinka muuttaa Spotify soittolistan kansikuvaa Androidissa ja iPhonessa

Vaihda Spotify -soittolistan kuva: Spotify on musiikin suoratoistopalvelu, jonka avulla käyttäjät voivat kuunnella erilaisia ​​podcasteja, video- ja äänisisältöä, musiikkia ja eri taiteilijoiden luomuksia ympäri maailmaa. Se on fantastinen sovellus kaikille niille, jotka haluavat osallistua saumattomaan musiikkikokemukseen. Musiikki on täydellinen hengähdystauko musiikinhimoisille sieluille, jotka haluavat nauttia sielukokemuksesta valitsemansa musiikin parissa.

Tämän sovelluksen voi ladata ilmaiseksi sekä Android- että iPhone -laitteille. Ilmaisessa versiossa on joitain mainoksia, jotka saattavat olla esteenä jollekin, mutta maksullisen tai premium -version avulla käyttäjä voi kuunnella suosikkikappaleitaan ilman mainostaukoja.

Toinen hämmästyttävä ominaisuus maksullisessa versiossa on se, että se muuttaa Spotifyn offline -musiikkisovellukseksi, jossa käyttäjät voivat kuunnella haluamaansa tarkoitusta ilman verkkoyhteyttä.

Ilmaisessa versiossa musiikkia voidaan kuitenkin suoratoistaa pääsemällä verkkoon.

Spotifyn käyttäjiltä oli vaadittu soittolistaominaisuutta laskeutuvan puhelimiinsa jonkin aikaa, mutta se oli toistaiseksi saatavilla vain pöytätietokoneella/tietokoneella. Nyt tämä ominaisuus on otettu käyttöön myös älypuhelinten käyttäjille.

Spotify -soittolistat ovat uuden aikakauden mixtapeja, jotka sopivat täydellisesti lahjoittamiseen tai jakamiseen ystävien, perheen ja rakkaiden kanssa. Mikään ei määritä rakkautta ja huolenpitoa enempää kuin erityinen kuratoitu soittolista, jossa on mukautettuja kuvia ja kuvauksia.

Tarkastellaanpa toimenpiteitä, joita on noudatettava soittolistan kansikuvan muuttamiseksi. Ainoa edellytys on, että käyttäjien on käytettävä sovelluksen päivitettyä versiota, jotta tämä ominaisuus toimisi.

Jos haluat muuttaa Spotify -soittolistan kuvaa, pidät tästä oppaasta. Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Spotify -soittolistakuvan vaihtaminen

  • Avaa Spotify -sovellus.
  • Siirry soittolistaan, jota haluat kuunnella tai muokata.
  • Napsauta kolmea pistettä, valitse muokkaa.
  • Napauta oletussoittolistan kansikuvaa tai napsauta Muuta kuvaa.
  • Vaihtoehtoja on kaksi. Napsauta uutta kuvaa kamerasta tai valitse galleriasta.
  • Kun olet valinnut kuvan, napsauta Käytä valokuvaa.
  • Kuvan alla on kuvauskuva -ruutu.
  • Kirjoita kuvaus sinne.
  • Aseta sen jälkeen kansikuva napsauttamalla Tallenna.

Spotify oli keksinyt todella hienoja ominaisuuksia viime vuonna syyskuussa yhteistyösoittolistoilleen.

Käyttäjät voivat nyt antaa viileitä avatareja kaikille soittolistan kuuntelijoille, ja nämä avatarit voidaan jopa lisätä jokaisen kappaleen viereen ehdottaakseen, kuka on lisännyt mitä soittolistaan.