Skip to content

Tallenna Google Maps offline-käyttöä varten ja aloita navigointi välittömästi

2 de kesäkuu de 2021

Google Mapsin Android-sovellusta on uudistettu huomattavasti viime aikoina, ja uuden ulkoasun mukana tulee helppo tapa tallentaa sovelluksia offline-käyttöön sekä yksinkertainen tapa aloittaa navigointi. Lue, miten ominaisuudet toimivat.

Tallenna Google Maps offline-käyttöön

Saatavana vain Android-versio Tällä hetkellä ominaisuus on lisätty toiseen päivitykseen, kun käyttäjät olivat valittaneet, että uusi Maps-sovellus teki asioista monimutkaisia ​​tästä näkökulmasta. Google kuunteli ja on nyt helpottanut kartan tallentamista.

Siirry kartalla alueelle, jonka haluat tallentaa. Napsauta sitten hakupalkkia, kun se näkyy tablet-laitteen tai älypuhelimen näytöllä. Poista osoite tai hakutermi siitä.

Vieritä seuraavaksi alaspäin ja napauta ”Tee tämä kartta-alue käytettävissä offline-tilassa”.

Kartta tallennetaan välimuistiin Android-laitteellesi – näet vahvistuksen, kun prosessi on valmis.

Se siitä! Tämä kartan alue on nyt tallennettu laitteellesi.

Pika-aloitus navigointi

Uusi Google Maps -versio sisältää myös yksinkertaisen tavan aloittaa navigointi. Kun katsot karttaa alueelle, jolle haluat päästä, paina vain pitkään määränpäätä. Kartalla näkyy tappi, kuten näet alla olevasta kuvasta, ja nyt sinun tarvitsee vain napauttaa Käynnistä-painiketta vasemmalla puolella olevassa valikossa.

Heti kun teet, Google Maps -navigointi alkaa ja opastaa sinut haluamaasi määränpäähän. Minun on myönnettävä, että se on erittäin helppoa.

Nämä ovat vain muutama upea ominaisuus Google Maps -sovellukselle Androidille, ja olen varma, että löydät muita mielenkiintoisia ominaisuuksia pelaamalla sen kanssa. Kerro meille kommenteissa.