Skip to content

Tee Internetistä turvallisempi lapsillesi KidRexin avulla

3 de kesäkuu de 2021
digital security encrypt feature hero

Jos olet vanhempi ja lapsesi ovat saavuttaneet iän, jossa he voivat käyttää tietokonetta, se saattaa aiheuttaa sinulle paljon huolta heidän turvallisuudestaan ​​verkossa. Aiemmin puhuin siitä, miten lapsilukko sallitaan estämään tietyt sovellukset ja sisältö Windows 7: ssä. Muista, että tietoturvassa on kyse tasoista, minkä vuoksi aion tänään puhua toisesta ”tasosta”.

Vaikka Google, Bing, Yahoo! ja muut hakukoneet voivat olla erittäin hyödyllisiä; he ovat myös numero yksi tapa ihmiset lapset voivat löytää joko vain aikuisille tarkoitettu sisältö tai haittaohjelma. Mahdollinen ratkaisu? Hakuvaihtoehto kutsutaan KidRex (http://www.kidrex.org/.)

KidRex on ilmainen ja suora tapa pitää lapsesi (ja mahdollisesti jopa itsesi!) löytämästä tuhma sisältöä sisältäviä sivustoja. KidRexin yleinen käyttöliittymä on lapsiystävällinen. Näet kaiken piirrettyinä piirrettyinä ja siellä on iso värikäs dinosaurus, joka on jännittävä mutta myös sopiva. Google käyttää hakukonetta, mutta KidRexin ja Google.comin välillä on melko paljon eroja. Jos olet arabiankielinen perhe, KidRexillä on myös perustuki arabian käyttäjille.

Kuinka KidRex estää huonot sivustot?

Googlen SafeSearch ™ -näyttö näyttää sivustoja, jotka sisältävät seksuaalista sisältöä, ja poistaa ne lapsesi hakutuloksista. Googlen suodatin käyttää edistynyttä tekniikkaa avainsanojen, lauseiden ja URL-osoitteiden tarkistamiseen. Mikään suodatin ei ole sataprosenttisen tarkka, mutta SafeSearch ™: n pitäisi poistaa useimmat sopimattomat materiaalit.
Google SafeSearch ™ -palvelun lisäksi KidRex ylläpitää omaa tietokantaansa sopimattomista verkkosivustoista ja avainsanoista. KidRex-tutkijat testaavat KidRexiä päivittäin varmistaakseen, että sinulla ja lapsellasi on paras mahdollinen verkkokokemus.

Tällä tavoin saat turvallisen suodatuksen sekä Googlelta että KidRex-tiimiltä!

Samanlainen kuin tavallinen Google, kun etsit jotain, joskus KidRex näyttää sponsoroituja linkkejä. Siisti asia on, että nämä sponsoroidut linkit ovat aina lapsiystävällisiä! Tulet myös huomaamaan, että suurin osa hakutuloksista on suunnattu enemmän asioihin, jotka kiinnostavat lapsia tai lasten vanhempia.

Kun käytät KidRexiä, jos etsit tuhmia termejä, KidRex yksinkertaisesti estää pyynnön. Bikinin etsiminen saattaa tuntua viattomalta, kunnes Victoria Secret -tulos tulee esiin, ja joissakin tapauksissa jopa hakutuloksen alla oleva ote voi sisältää aikuisille tarkoitettua tekstiä.

Tyypillisesti huolestuneelle vanhemmalle KidRex tarjoaa a Vanhemmat-valikko jossa voit tehdä muutamia muita asioita. Ensinnäkin on Verkkosivun poistopyyntötyökalu jonka avulla voit ilmoittaa sopimattomista verkkosivuista KidRex-tiimille. Kokemukseni mukaan he vastaavat suhteellisen nopeasti myös palautteeseen, joten se on toinen bonus verrattuna Google.

KidRex Pro oli aiemmin ohjelma, joka kilpaili NetNannyn ja SonicWallin kaltaisten ohjelmien kanssa. Toukokuusta 2018 lähtien palvelu on kuitenkin muuttumassa. Tässä on sivuston päivitys toukokuussa 2018:

KidRex Pro -palvelu on käynnissä
kuvitellaan uudeksi palveluksi.