Skip to content

Tehtävä- ja tenttilomakkeen luominen Google Classroomissa ajan kanssa

24 de elokuu de 2021
google classroom logo pizarra 9954

Tekniikka on alkanut ottaa käyttöön aloilla, joita ei ole koskaan aiemmin harkittu, kuten koulutuksessa, joilla Google Classroom on päättänyt osallistua oppilaiden reagointikyvyn parantamiseen. Siinä voit tarkastella luokkia opiskelijatilassa tai opettaa niitä opettajana.

Vakavan pandemian vuoksi, josta väestö on alkanut kärsiä vuoden 2019 lopusta lähtien, akateemiset laitokset ovat saavuttaneet suunnitella uusia strategioita opintosuunnitelmien parantamiseksija välttää siten ajanhukkaa.

Näiden strategioiden ansiosta uusiksi informatiivisiksi lähettimiksi on otettu erittäin suosittuja ohjelmia, joissa tämä tila on myös helpottaa tehtävien suorittamista.

Jos olet opettaja, joka löytää tämän koulutusjärjestelmän ensimmäistä kertaa, sinun on tiedettävä, että olet saavuttanut oikean paikan osoittaaksesi tämän hyödyllisen työkalun oppilaillesi.

Miten Google Classroom toimii?

Huolimatta siitä, että se on ollut tutkimusalusta, joka on julkistettu ja julkaistu vuodesta 2014 lähtien, tämä järjestelmä on osa tämän yrityksen ”Educational Suite” -palvelua, joka on samankaltainen Google Tablesin kanssa. parantaa akateemista palvelua verkon kautta.

Tämän tavoitteen saavuttamiseksi sen tehtävänä on vähentää paperien käyttöä ja korvata ne tehtävillä ja arvioinneilla, jotka voidaan suorittaa ja pyytää verkossa.

Tällä tavalla ja virtuaaliluokkiensa kautta se mahdollistaa viestintäyhteyden luominen opettajien, opiskelijoiden ja edustajien välille, helpottaa yhteyden muodostamista Google -tilin avulla.

Opintojen metodologia

Google Classroomissa on sovellus ja sivu, jotka ovat käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa voit luoda opetusluokan, jossa voidaan antaa erityyppisiä tehtäviä ja arviointeja, kuten teksti- tai multimediasisältöä.

Koska Google on kansainvälisesti tunnettu tila, sillä on myös yli kolmenkymmenen kielen mukautus ja vastaanotto eri teknologisissa laitteissa.

Tällaisilla laitteilla jokainen oppilas voi luoda pikakuvakkeen selaimeen, lisätä sivun kirjanmerkkeihin tai sijoittaa sen aloitusnäyttöön. päästä nopeasti sivulle, eikä menetä arviointitoiminnan sisältöä tai toimitusta.

Lopuksi sen käyttöliittymä on jaettu välilehtiin, jotka kattavat elementtejä, kuten luokkahuoneeseen kuuluvat ihmiset, tehtävätaulun, luokkatyöt ja opettajan julkaisemat arvosanat.

Google Classroomin edut

Tällä alustalla on monia hyveitä, jotka tukevat molempia elementtejä muodosta luokkahuone: oppilas ja opettaja.

Se toimii informatiivisena välineenä ja arviointisisällön helpottajana, ja se varmistaa myös jokaisen opettajan kokemuksen parantamisen eri suoritetuissa tehtävissä.

Selkeä esimerkki tästä on mahdollisuus yksityistää Internet -yhdyskäytävä muun muassa lomakkeiden esittelyn, tuontiarvostelujen, tehtävien antamisen aikana.

Opi luomaan tehtävät ja testilomake Google Classroomin avulla

Kuten edellä mainittiin, olla osa tätä alustaa sinulla on vain Google -tili, joten kirjautumisen jälkeen sinun on luotava lomake luokkatyön avulla.

Napsauttamalla ”Tehtävä kyselylomakkeella” avaa pienen laatikon perusasetuksia tentille, joka sisältää otsikon, määrätyn yleisön, pisteet, päivämäärän ja määräajan.

muodostaa kotitehtävät kokeet google luokkahuone

Samoin voit valita estää Internet -selaamisen Chromebookin esto -tilan kautta ja jopa mahdollisuuden tuoda arvosanat varmuuskopion tekemiseksi Drivessa tai tietokoneessa.

Kun muutokset on tehty, ”Lomake” on avattava liitteenä olevan tiedostokuvakkeen kautta, jossa voit muokata arviointia sekä kysymyksiä, vastauksia ja pisteitä.

Lopuksi sinun tarvitsee vain sulkea ikkuna ja palata edelliseen kokeen määritysikkunaan, jotta voit määrittää, julkaistaanko tehtävä automaattisesti, tallennetaanko luonnoksena vai ajastetaanko tiettyyn aikaan ja päivämäärään.

Suunnittelu a tietokilpailu Google Classroomin kautta Se on paljon helpompaa kuin miltä se näyttää, joten voit lievittää uuvuttavia lukutunteja, mikä puolestaan ​​helpottaa oppilaiden läsnäoloa ja saavutuksia.