Skip to content

TextNow-numeron haku – Seuraa, kuka omistaa TextNow-numeron

17 de marraskuu de 2021
TextNow numeron haku Seuraa kuka omistaa TextNow numeron

TextNow tuli ensin markkinoille VoIP-palveluna (Voice over Internet Protocol), joka mahdollistaa soittamisen ja tekstiviestien lähettämisen WiFin kautta tarjoamalla ilmaisen puhelinnumeron. Nyt meillä on TextNow-sovellus, joka tekee täsmälleen saman asian, mutta sen palvelut ovat laajentuneet. Meillä on myös WhatsApp, Telegram ja monia muita viestisovelluksia, joiden avulla voimme soittaa ja lähettää tekstiviestejä WiFin kautta.

Mutta TextNow eroaa muista viestisovelluksista, koska se tarjoaa päästä päähän -puhelinpalvelun, joka on sisällytetty sovellukseen. Se on samanlainen kuin verkkopalveluntarjoajasi, joka tarjoaa sinulle SIM-kortin puheluiden soittamista, tekstiviestien lähettämistä ja Internetiä varten verkon datapalvelujen avulla.

Suurin ero on, että sinun on maksettava laskut käyttämistäsi palveluista SIM-kortin kautta. Mutta mitä tulee TextNow-palveluun, sinun ei tarvitse maksaa mitään puheluista ja tekstiviesteistä, ja silti voit soittaa puheluita ja lähettää tai vastaanottaa tekstejä ollessasi yhteydessä Wi-Fi-verkkoon.

Eli periaatteessa se on palvelu ilman laskuja. Kuinka siistiä se on? Eikö olekin?

Jos kuitenkin haluat käyttää datapalveluita, joudut maksamaan heidän suunnitelmiensa mukaan. Miksi TextNow ei sitten ole suosittu maailmanlaajuisesti? Tämä johtuu siitä, että sovellus toimii vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Joten jos olet jostain muusta maasta, et voi käyttää sitä.

Lisäksi TextNow on ilmainen, koska se on mainostuettu ja sovellus sisältää paljon mainoksia.

Rekisteröitymisen jälkeen sinun on syötettävä sijaintisi suuntanumero, jonka perusteella TextNow antaa sinulle numeron. Nyt voit käyttää tätä numeroa puheluiden soittamiseen ja tekstiviestien lähettämiseen. Mutta voit saada varmistuskoodin ilmaiseen numeroon, jota varten sinun on lukittava numero maksamalla tiettyjä maksuja.

Oletetaan, että saat roskapostiviestejä tai puheluita jonkun TextNow-numerosta ja haluat tietää numeron hallussa olevan henkilön henkilöllisyyden. Miten seuraisit sitä?

TextNow-tuen mukaan et voi seurata, kuka omistaa TextNow-numeron, koska ne eivät paljasta tietoja tiettyä numeroa käyttävän henkilön henkilöllisyydestä.

Mutta älä huoli enää!

Olemme luoneet TextNow-numeron hakutyökalun, jonka avulla voit selvittää, kuka omistaa textnow-numeron.

Itse asiassa täältä voit myös löytää erilaisia ​​tapoja seurata ilmaiseksi, kuka omistaa TextNow-numeron.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka seurata, kuka omistaa TextNow-numeron

Jos aiot ottaa yhteyttä heidän tukitiimiinsä, siitä ei ole paljon apua. Voit yrittää käydä profiilissa, jota haluat seurata. Jos käyttäjä on antanut oikeat tiedot, voit seurata häntä.

Joten miten voit seurata henkilöä?

Käytännössä ei ole mahdollista seurata henkilöä hänen TextNow-numerollaan. Mutta varmasti on temppuja, joita voit kokeilla ja jotka saattavat jopa toimia sinulle.

1. TextNow-numeron haku

iStaunchin TextNow Number Lookup on ilmainen online-työkalu, jonka avulla voit selvittää, kuka omistaa TextNow-numeron, mukaan lukien tiedot, kuten nimi, sähköpostiosoite, osoite, kaupunki ja paljon muuta.

Voit seurata TextNow-numeron omistajia avaamalla iStaunchin TextNow-numerohaun. Syötä numero ja napauta kappalepainiketta. Siinä kaikki, seuraavaksi näet TextNow-numeron haltijan todellisen henkilöllisyyden.

TextNow-numeron hakuOn monia maksullisia verkossa olevia TextNow-numeronhakutyökaluja, jotka hakevat käyttäjän täydellisen henkilöllisyyden, mukaan lukien henkilökohtaiset kuvat, kotiosoitteet ja sosiaalisen median profiilit.

Vaikka kaikkien näiden sivustojen aitous voidaan kyseenalaistaa, vain harvat maineikkaat ovat hyödyllisiä tiedon löytämisessä.

2. Luo toinen TextNow-tili

Voit luoda uuden TextNow-tilin, hankkia uuden numeron ja lähettää tekstiviestin kyseiselle henkilölle. Sinun on muodostettava samaistuttava tai vakuuttava tarina, joka houkuttelee toista henkilöä.

Kun otat toisen henkilön mukaan houkutteleviin tarinoihisi tai luot hyvän suhteen kyseisen henkilön kanssa, saatat pystyä selvittämään kyseisen henkilön henkilöllisyyden.

3. Observer TextNow -numero

TextNow-numero voidaan havaita seuraavilla tavoilla.

  • Jos käyttäjä on antanut oikean sähköpostiosoitteensa, voisit saada jonkinlaisen käsityksen.
  • Etunimi ja sukunimi näkyvät myös tilitiedoissa. Joten jos nämä tiedot ovat oikein, saat tietää henkilön nimen.
  • Tarkkaile puheluhistoriaa ja yritä selvittää, onko numero tietueissa. Voit sitten yrittää selvittää sen muistin avulla.
  • Voit myös tarkistaa tekstihistoriatietueista, oletko ollut vuorovaikutuksessa kyseisen numeron kanssa aiemmin.
  • Käyttäjää voidaan seurata käytetyn laitteen IP-osoitetietojen avulla, mutta taaskaan sinulla ei ole pääsyä IP-tietoihin.

Tietosuojakäytännön mukaan se tallentaa paljon käyttäjätietoja, kuten IP-osoitteen, sähköpostin tiedot, laitetiedot, puhelinlokitiedot, viestit ja paljon muuta tietoa, mutta TextNow ei jaa mitään kanssasi.

Vain jos olet tapauksen tutkija tai valtion lainvalvontaviranomainen, jolla on oikeus päästä käsiksi näihin tietoihin tuomioistuimen määräämällä tavalla, vain yritys jakaa käyttäjiin liittyviä tietoja kanssasi.

Viimeiset sanat:

Nämä olivat siis kolme tapaa, jotka voivat auttaa sinua jäljittämään TextNow-numeroa käyttävän henkilön henkilöllisyyden. Jos sinulla on kysyttävää, kommentoi alla.